vrijdag 15 december 2017

Julie | Friday Nails #165 – Ink Stain

http://www.verodoesthis.be/2017/12/julie-friday-nails-165-ink-stain.html

We kunnen het nu niet meer ontkennen: de feestdagen komen steeds dichterbij! Ik grijp in de winterperiode altijd naar donkerdere lipsticks en nagellak dan in de zomer en vandaag heb ik een super toffe kleur voor jullie. Klassieke kleuren voor de feestdagen zijn rood, groen en goud maar ook blauw mag zeker niet ontbreken. Budgetmerk NYC bracht de kleur Ink Stain uit, al weet ik niet of deze nu nog in het gamma zit. Ik mocht deze opnieuw lenen van Karen en weet niet hoe lang zij dit kleurtje al heeft. Ik was in ieder geval benieuwd naar deze kleur en vertel er jullie hier alles over.Het flesje zelf is heel herkenbaar aangezien NYC wel vaker zulke flesjes met ronde dop heeft gemaakt. Deze komt uit het Expert Last gamma en heeft de belofte om wel 10 dagen mooi te blijven zitten. Dit heb ik zelf helaas niet kunnen testen maar ik heb al wel vaker nagellak van NYC gedragen en dan ben ik altijd positief. Voor mij is NYC een beetje een verwaarloosd budgetmerk. Alle aandacht gaat naar Essence & Catrice, terwijl zij ook zulke mooie producten maken. Zeker wat naggellak betreft vind ik NYC echt een goed merk.Op de achtergrond zien jullie trouwens de Rituals of Advent 3D Deluxe Calendar. Deze is echt super tof om iedere dag open te doen en in mijn artikel kunnen jullie de volledige inhoud zien. Terug over naar het nagellakje van vandaag dan… Het kwastje ziet er echt prima uit! Ik hou wel van iets dunnere kwastjes omdat je daar heel precies mee kan werken. De dop zelf is vrij breed maar ligt goed in de hand. Nergens steken er haartjes uit en het kwastje neemt voldoende product op. Een laagje van deze kleur is al ontzettend mooi qua dekking. Je ziet dat hij heel erg glanzend is en dat er ook een subtiel effectje doorheen zit. Ik weet nooit hoe ik zo’n subiete shimmer juist moet benoemen maar helemaal egaal is hij dus niet. De kleur doet inderdaad denken aan de inkt van een vulpen en daarom vind ik de naam zo goed gekozen. Met één laagje zou je eigenlijk al de deur uit kunnen al zie ik her en der dat hij niet 100% dekkend is. Toch vind ik dat effect bij deze kleur wel iets hebben. 
Bij een tweede laag wordt de kleur een stuk intenser en daarmee ook donkerder. Ik vind het echt een mysterieuze tint en ik kan er naar blijven kijken. Persoonlijk hou ik echt van deze diepe blauwe kleur en ik vind deze echt geweldig om te dragen tijdens de feestdagen. Op de nagels ziet hij er ook exact hetzelfde uit als in het flesje en dat vind ik toch ook altijd wel belangrijk. Zoals je kan zien lakt hij ook best netjes en precies en is hij met twee laagjes volledig dekkend te noemen.

Wat vinden jullie van deze kleur nagellak? Ik ben er echt dol op en zou hem volgens mij ook wel willen kopen als ik hem nog ergens kan vinden! Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het een hele mooie kleur. Past ook wel goed bij de feestdagen naar mijn mening.

    BeantwoordenVerwijderen