vrijdag 8 december 2017

Julie | Friday Nails #164 – Wealth

http://www.verodoesthis.be/2017/12/julie-friday-nails-164-wealth.html

Gelukkig heb ik terug een beetje tijd gevonden om weer artikels te schrijven. De drukte begint los te barsten op het werk en ik ben ook nog steeds wat ziek. Tussendoor is het niet altijd evident om tijd en zin te vinden om te schrijven. Bovendien werkt het weer ook niet echt mee om foto’s te kunnen maken. Vandaag heb ik echter wel een leuke Friday Nails voor jullie. Het is opnieuw een lakje dat ik mocht lenen van Karen en ditmaal is hij van I Heart Make-Up. Ik wist niet eens dat zij ook nagellak hebben maar vond het daarom net zo leuk om deze te gaan proberen. De lijn heet Nail Geek en dit is kleur ’44 Wealth’. Benieuwd hoe hij het doet op mijn nagels? Lees dan zeker verder!Het flesje is vierkant maar toch plat van vorm. Ik denk dat je deze makkelijk achter elkaar kan neerzetten als je meerder lakjes uit dit gamma hebt. Om eerlijk te zijn vond ik de verpakking in het begin niet zo mooi. Het lijkt eerder zo’n kinderlakje dat super goedkoop is. Op de zijkant zag ik echter dat Nail Geek niet het merk is want dat deze van I Heart Make-Up is. Over hun palettes ben ik altijd erg te spreken, dus werd ik ook benieuwd naar de kwaliteit van de nagellak. Deze paarse kleur zou ik zelf ook nog wel kunnen kiezen in de winkel.Het kwastje van deze nagellak sprak me meteen aan. Ik hou wel van als de dop lang en smal is, dat werkt altijd vrij precies. De haartjes zelf staan mooi dicht op elkaar maar zijn wel nog soepel en beweeglijk. Het kwastje neemt de nagellak goed op en voorziet je nagel meteen van een eerste laagje kleur. Aan de randjes is het altijd iets lastiger maar verder werkt hij erg fijn. Een eerste laag is al meteen vrij dekkend! Zo zou je zeker weten de deur al uit kunnen. Ik vind de kleur echt tof omwille van de sprekende paarse tint. Er zit ook een subtiele shimmer doorheen waardoor hij niet helemaal egaal is van kleur. Glanzen doen hij ook als de beste en dat vind ik een extra pluspunt. Zoals je kan zien, ben ik er ook in geslaagd om mijn nagels te lakken zonder echt te knoeien. De nagellak is na één laag meteen droog genoeg om verder te gaan met een tweede laag.
Een tweede laag maakt de nagellak nog een stuk intenser zonder de kleur echt veel donkerder te maken. Op deze manier kan je echt zien dat de kleur perfect overeen komt met de kleur die je ziet in het flesje en dat vind ik altijd erg fijn. Een tweede laag maakt de nagellak volledig dekkend en hij geeft echt een geweldige glans. Ik zou deze kleur zeker zelf dragen, al vind ik hem meer geschikt voor de lente of zomer. Ik ben nu wel zelf benieuwd geworden naar meerdere kleuren van I Heart Make-Up.

Hebben jullie al eens een nagellak van I Heart Make-Up geprobeerd? En wat vinden jullie van deze kleur? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten