vrijdag 1 december 2017

Julie | Friday Nails #163 – Calling Mr. Brown

http://www.verodoesthis.be/2017/11/julie-friday-nails-163-calling-mr-brown.html

In de Friday Nails van deze week heb ik nog eens een lakje van Catrice voor jullie. Ze zijn goedkoop en hebben veel kleuren in het gamma maar ik ben niet altijd overtuigd van de kwaliteit. Hopelijk kan deze Calling Mr. Brown daar verandering in brengen. Ik mocht deze opnieuw lenen van vriendin Karen en vond deze kleur meteen perfect voor deze tijd van het jaar. Het is een bruine kleur die perfect past bij de herfst. Ik vond bruin nooit echt een mooie kleur maar op mijn nagels weet ik deze wel te appreciëren. Benieuwd of de kleur ook iets voor jou is? Lees dan zeker verder!Het flesje van Catrice ziet er gewoon heel standaard uit zoals hun reguliere gamma er eigenlijk altijd uitziet. De kleur spreekt mij in het flesje niet meteen aan om te kopen maar toch was ik benieuwd hoe de kleur op mijn nagels zou overkomen. Het doet me wel denken aan de kleur Dark Grey van Rituals, die ondanks zijn naam niet grijs maar bruin is. Voor mij hoeft een flesje van een goedkoper merk zoals Catrice er niet bijzonder uit te zien, zolang de kleur in het flesje maar overeen komt met de werkelijke kleur na gebruik.Het kwastje zelf heeft vrij korte haren en een korte steel. Ik vind het wel handig omdat lange haartjes vaak iets de buigzaam zijn. Met een korter kwastje kan ik preciezer lakken. De haartjes zijn bovenaan niet allemaal gelijk afgesneden en lopen een beetje taps toe. Wel zien ze er allemaal netjes uit en steekt er nergens hier of daar een haartje schuin. Voor mij zouden merken nog op hun dop een kleurcode of naam mogen zetten zodat je alle flesjes makkelijk van elkaar kan onderscheiden als je er boven op kijkt.Een eerste laagje doet het al zeker niet slecht. Aan mijn pink kan je mijn natuurlijke nagel nog een beetje zien maar verder is de dekking best oké. De kleur is wel vrij licht dus als je dezelfde kleur wil als in het flesje, zal je toch voor een tweede laag moeten gaan. De glans van deze kleur vind ik zelf ook erg mooi. Het kwastje lakt handig en zoals je kan zien heb ik nergens foutjes gemaakt. Hij droogt ook snel genoeg om meteen verder te gaan met een tweede laag.
Bij een tweede laag ben ik al meteen enthousiaster over deze kleur. Nu is de kleur wel exact zoals in het flesje en ziet hij er donkerder en intenser uit. Ik vind deze kleur echt wel wat hebben ondanks dat ik hem zelf misschien niet zou kiezen in de winkel. Hij ziet er een beetje melkchocolade uit van kleur en wat past er nu beter bij deze periode dan een lekker stukje chocolade? De glans blijft ook hier behouden en nu is de dekking wel dik in orde. Of de houdbaarheid goed is, heb ik helaas niet kunnen testen. Vermoedelijk blijft hij wel enkele dagen zitten zonder te chippen.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En welke kleur dragen jullie op dit moment op je nagels?

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten