woensdag 1 november 2017

Julie | Voya Travel Skincare Kit

http://www.verodoesthis.be/2017/10/julie-voya-travel-skincare-kit.html

Ik had nog nooit over het merk Voya gehoord, tot ik er een artikel over las bij medeblogger Laura. Het merk zou uit Ierland komen en staan voor luxe skincare. Deze kan je dan ook het vaakst terugvinden in high end spa’s. Gelukkig zit er ook in Ieper een kantoor van dit bedrijf. Mijn interesse werd gewekt door de Voya Travel Skincare Kit. Met deze set leer je in één keer vier producten kennen aan een schappelijke prijs. Bovendien kreeg ik er nog een sample bovenop maar die komt nog eens aan bod in een sample mania. Benieuwd naar deze vier producten? Lees dan zeker verder!Het setje zit verpakt in een leuk toilettasje dat eigenlijk altijd wel van pas komt. Zo’n tasjes vind ik ideaal om op citytrip of weekendje weg mee te nemen wanneer je enkel je basisproducten mee hoeft te nemen. In deze set zitten vier producten en een sample. Het zijn een dagcrème, reinigingsmelk, toner en een masker. De sample is een gezichtsserum. Ik hou wel van skincare dus ik was erg benieuwd of dit merk iets voor mij zou zijn. De full size producten kosten best wel wat geld en deze set is de ideale manier om het alvast uit te proberen. Voor deze kit betaal je namelijk slechts 20 euro, wat ik zeker goed vind meevallen.Hier nog even een overzicht van wat Voya nu juist inhoudt. Het merk zit nu ook in België en staat eigenlijk voor luxueuze maar vooral biologische skincare. Het idee is ontstaan door de Ierse traditie van zeewierbaden. Alle producten uit hun gamma zijn dan ook zeer voedend en herstellend voor de huid. Ondertussen kan je reeds kiezen uit 50 verschillende producten uit verschillende categorieën. Ik kon niet wachten om hier mee aan de slag te gaan en nam enkele producten mee op vakantie.Beginnen doe ik met mijn minst favoriete product uit de set: de Me Time Daily Facial Moisturiser. Mijn grootste probleem met dit product is de geur. Ik heb hem tweemaal gebruik en vond de geur echt vrij storend. De textuur op zich is prima, al denk ik dat hij te rijk is als je een vette huid hebt. Hij is ook behoorlijk aan de prijs met zijn €59 voor een tube van 50ML. Ik zou deze zelf dus niet kopen aangezien ik zelfs deze kleine verpakking niet heb opgemaakt.Het tweede product beviel me al stukken beter. Het is de Cleanse & Mend Hydrating Cleansing Milk. Bij de instructies stond dat je deze 10 minuten op je huid moet laten zitten voor je hem weer verwijderd maar dat heb ik niet gedaan. Ik bracht deze reinigingsmelk gewoon aan om make-up van mijn gezicht te halen en haalde hem meteen af nadat ik hem even uitgewreven had over mijn huid. Hij verwijderd alles op een milde manier, ruikt een stuk neutraler dan de dagcrème en voelt goed aan. Deze vond ik wel erg fijn en is met zijn €28 voor 125ML al een stuk betaalbaarder.Als er één product is waar ik dol op ben, dan is het wel een goeie toner. Ik vind dat toner vaak een ondergewaardeerd product is in een skincare routine maar ik gebruik het zelf wel trouw iedere dag. Deze Ritzy Spritzy Frefreshing Botanical Toner heeft niet alleen een leuke naam maar is ook erg handig in gebruik. Je kan deze namelijk gewoon rechtstreeks over je gezicht nevelen. Niet alleen na het reinigen maar ook om je huid extra te hydrateren of te verfrissen. De geur was hiervan weer minder mijn ding maar ik heb hem wel helemaal opgemaakt. Ik denk niet dat ik deze zou kopen omdat ik dan liever producten gebruik die ik wel lekker vind van geur. Voor 125ML betaal je €27 wat ik op zich nog een betaalbare prijs vind.
Als laatste uit deze set heb ik het Maskerade Hydrating Facial Mask gebruikt. Normaal gezien bespreek ik altijd een masker op de eerste zondag van een nieuwe maand, deze krijgen jullie er als extraatje bij! Het masker is een vloeibare gel die heel handig is om aan te brengen en te verwijderen. Hij voelt fris aan en trekt zo goed als in de huid. Het is alsof mijn huid dit product volledig opdrinkt terwijl ik 10 minuten wacht. Afspoelen gaat super snel en makkelijk en daarom vind ik dit ook een fijn masker. Het ruikt vrij neutraal dus daarmee ben ik extra tevreden! Enige nadeel? De prijs! Voor 50ML betaal je maar liefst €40. Nu las ik wel dat dit merk echt gebruikt wordt over heel de wereld. Dankzij Laura weet ik dat je deze in de spa’s van de Burj Al-Arab, het Ritz Carlton, Four Seasons Properties, dé Queen Mary II, The Landmark London, GHM Hotels, Waldorf Astoria en The Mirage kan terug vinden! Zeker de moeite waard om het merk een kans te geven lijkt me!

Ik ben erg blij dat ik deze set heb kunnen testen. Zelf heb ik hem cadeau gekregen van Nick maar misschien is het nog een leuk cadeau idee naar de feestdagen toe voor iemand anders? Ik ben in ieder geval tevreden over het masker en de cleansing milk. De twee andere producten konden mij niet helemaal overtuigen!

Had jij al gehoord van Voya als merk? En welk product uit dit artikel spreekt jou het meest aan om eens uit te proberen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten