zondag 19 november 2017

Julie | The Ritual Of Anahata Producten

http://www.verodoesthis.be/2017/11/julie-ritual-of-anahata-producten.html

Onlangs schreef ik al over alle nieuwe producten die Rituals in het gamma heeft gebracht voor het najaar. Vandaag ga ik dieper in op de producten uit de Limited Edition deze winter: The Ritual Of Anahata. De geur is warm en winters en de verpakkingen zien er super mooi uit. Ik kocht mezelf alvast vijf verschillende producten uit deze lijn en wil zeker de overige producten ook nog aanschaffen. Zoals je wel al kan horen, ben ik zeker fan. Tijd om toch eens wat dieper in te gaan op alle verschillende producten! Benieuwd geworden of deze lijn iets voor jou is of dat je hiermee het perfecte Kerstcadeau kan scoren? Lees dan zeker verder!‘Open your heart’, dat is de slagzin waar deze collectie eigenlijk voor staat. Rituals vertelt het zelf zo: “Ontdek onze nieuwe Limited Edition-collectie, geïnspireerd door de eeuwenoude chakrafilosofie uit India. Anahata, het hartchakra, staat voor compassie en vriendelijkheid. Open je hart en laat de energie vrij stromen.” Niets mooier om de feestdagen tegemoet te gaan lijkt me. Anahata draait er om dat je het mooiste cadeau niet geeft in een mooie papierverpakking, maar verpakt in liefde en vriendelijkheid. De geuren die het sterkst naar voren komen zijn die van dennenhout en palissander. Deze twee zorgen niet alleen voor een heerlijke geur maar helpen ook om je stemming te verbeteren. Ik was vanaf de eerste keer ruiken al wel overtuigd en ik denk dat ik hierin niet alleen zal zijn.Mensen die bekend zijn met de producten van Rituals zullen vast al weten dat hun scrubs heerlijk zijn. Deze scrub is een combinatie van suiker en verzachtende oliën. Na gebruik voelt je huid zijdezacht en gevoed aan. Ik hou echt van dit soort scrubs en de geur maakt het helemaal compleet. Hij is zeker ook geschikt voor de droge huid en je mag deze één à twee keer per week gebruiken. Ik gebruik deze telkens als eerste stap en gebruik nadien de doucheschuim maar er zijn ook mensen die het andersom doen. Voor €19.50 kan je deze pot van 375G kopen.Ik denk dat iedereen ondertussen wel bekend is met de doucheschuims van Rituals. Wat sommigen misschien niet weten is dat zij effectief als eersten met dit product op de markt gekomen zijn. Alle andere merken die een doucheschuim in hun gamma hebben, hebben zich geïnspireerd op de foams van Rituals. Deze nieuwe Anahata foam is net zoals je gewend bent. Het product komt er uit als een geltextuur en verandert al snel in een heerlijk zacht schuim. Dit product is echt heerlijk en het is ook het perfecte cadeau om te geven. Je kan deze kopen voor €8.50.
Natuurlijk kan een bodycrème niet ontbreken in mijn collectie. In combinatie met de scrub en doucheschuim is het heerlijk om jezelf nadien nog in te smeren met de bijpassende bodycrème. De textuur is perfect voor de winter aangezien hij rijk genoeg is om een droge huid te voeden maar toch snel intrekt. De combinatie van dennen en rozenhout zou overigens een echte stemmingsverbeteraar zijn. Niks dan goeds dus, deze bodycrème. Voor €17.50 kan jij hem ook in huis halen.
 


Als jij jouw ritueel graag compleet wil maken, is er ook nog deze Bed & Body Mist. Ik vind dit altijd een super fijn product omdat het zo multifunctioneel is. Door hem na je douche of bad te gebruiken, bouw je geurlaagjes op en heb je extra veel plezier van deze fijne geur. Bovendien is hij op waterbasis en mag je hem dus ook op kussens, lakens en textiel gebruiken. Daarom vind ik dit ook zeker een aanrader wat cadeautjes betreft. Hij kost €16.50 maar daar haal je een heel veelzijdig product mee in huis. 
Als je maar niet genoeg kan krijgen van deze geur, dan zijn er nog de Home producten om je helemaal blij te maken. Ik kocht alvast de geurstokjes maar ben van plan om ook de geurkaars nog aan te schaffen. Er zit zelfs een massagekaars in het gamma en dat lijkt me ook zeker een tof cadeau voor je partner! Deze keer koos Rituals bij het maken van hun geurstokjes voor een goudkleurige dop die je kan vastdraaien. Ik vind dit in ieder geval handig en minder gevaarlijk wat ongelukjes betreft. De geurstokken zijn enkel in dit formaat van 230ML te koop en daar betaal je dan €24.50 voor.

Ik ben in ieder geval super tevreden met deze producten en ben benieuwd wat jullie zouden willen aanschaffen uit deze lijn! Laat het me zeker weten in een reactie.

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten