zondag 5 november 2017

Julie | PS Love To Glow Masker

http://www.verodoesthis.be/2017/11/julie-ps-love-to-glow-masker.html

Het afgelopen jaar gingen de maanden weer ontzettend snel voorbij al waren er voor mij ook zeker momenten dat alles juist heel traag leek te gaan. November is bij deze weer aangebroken en ik voel nu al dat deze maand best zwaar gaat zijn voor me. Stress heeft ook bij mij wel eens invloed op mijn huid en daarom wil ik zeker proberen om minstens één à twee keer per week een gezichtsmasker te gebruiken. Vandaag laat ik jullie een masker zien dat ik gekocht heb bij Primark met de naam PS Love The Glow. Het gezichtsmasker bevat argan olie en vitamine e als verzorging maar zou ook ‘brightening’ moeten zijn dankzij de milde scrubdeeltjes die het bevat.De verpakking ziet er echt best wel goed uit voor een masker van slechts €3.50. Voor dat bedrag krijg je een potje van 50ML en hiermee is het dus ook duidelijk dat je dit masker meerdere keren kan gebruiken. Ik was al een hele tijd benieuwd naar dit masker en toch heb ik het best lang links laten liggen. Volgens mij was ik een beetje bang om teleurgesteld te worden. Het was nog nooit open geweest dus ik wist wel dat ik het even goed kon houden.Het potje zelf ziet er echt tof uit. Het is echt een modder/klei masker en daar hou ik eigenlijk wel van. De substantie ziet er harder uit dan ze is want het product is makkelijk uit het potje te halen om te verdelen over je gezicht. Je kan er voor kiezen om dit met je handen te doen of met een kwast. Voor de eerste keer heb ik dit gewoon met mijn handen gedaan maar eigenlijk voelt een kwast ook altijd wel fijn aan. Het masker ruikt vrij neutraal en fris dus dat is alvast positief.
Ik vind het wel tof wanneer een masker in een potje komt omdat je het zo een langere tijd kan uitproberen en zien of het wat voor je huid doet. Aanbrengen is, zoals ik al zei, heel makkelijk. Het laat zich goed verdelen over je gezicht zonder meteen op te drogen. Tijdens het aanbrengen voelde ik al lichte korreltjes die dus uiteindelijk voor het exfoliërende effect zouden zorgen. Het masker voelt fris aan en tintelt licht op mijn huid. Het is geen vervelend gevoel maar het blijft wel de hele tijd dat je het op je gezicht hebt hetzelfde aanvoelen. Verwijderen gaat erg snel en makkelijk omdat het masker slechts lichtjes opdroogt en niet helemaal hard wordt. Ik kan nergens in de ingrediëntenlijst menthol vinden maar toch voel ik iets heel verkoelend bij dit masker. Nadat ik het masker er afgewassen heb, voelt mijn huid nog steeds fris aan maar vooral ook zacht. Normaal moet ik na kleimaskers altijd een dagcrème gebruiken om extra te hydrateren maar dat is nu niet nodig. Je hoort het al: ik ben zeker tevreden over dit masker! Mijn huid is ook niet rood na het verwijderen dus volgens mij is het voor veel huidtypes geschikt. Van alle maskers die ik tot nu toe van Primark geprobeerd heb, is deze denk ik wel mijn favoriet!

Wat vinden jullie van dit masker? Ik ben in ieder geval blij met mijn ontdekking en ga het zeker vaker gebruiken! Laat je mening zeker achter in een reactie onder dit artikel!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten