woensdag 29 november 2017

Julie | Opgemaakt #45 – Oktober

Vandaag laat ik jullie weer eens mijn opgemaakte producten zien. Dit keer van de maand oktober en het is weer lekker veel. In oktober ben ik op vakantie geweest dus er zitten ook een aantal reisverpakkingen tussen maar toch zijn er ook veel full size producten opgemaakt. Ik maakte zelfs best veel make-up op en daar wil ik dan ook graag mee beginnen.

Links zie je een lipstick van Bourjois. De huls is al helemaal afgegaan maar ik weet nog dat dit de kleur 24 Rose xoxo uit de Shine Edition is. Ik heb deze zelfs al eens eerder opgemaakt maar op dit moment zou ik hem niet opnieuw kopen. Hij is erg fijn maar voortaan kies ik liever iets dat meer dekking geeft.

Bovenaan rechts zie je de Miracle Lash Volume Mascara van Golden Rose. Ik vond deze mascara oprecht heel erg fijn omdat hij mijn wimpers mooi lang en vol maakte. Het borsteltje is ook precies zoals ik ze fijn vind. Jammer dus dat hij op is maar ik heb nog een te grote voorraad aan mascara om hem opnieuw te kopen.

Van Eyes Lips Face (E.L.F.) heb ik nog een liquid eyeliner opgemaakt. Ik won hem ooit op een andere blog en heb hem erg vaak gebruikt. Het is een glitter eyeliner en ik heb ondertussen een vervanger voor deze gevonden van Kiko. Ik zal deze zelfde dus niet opnieuw kopen ondanks dat ik hem wel fijn vond. Die van E.L.F. was al te oud en uitgedroogd, daarom heb ik besloten hem weg te gooien.

Benieuwd wat ik nog allemaal heb opgemaakt in oktober? Lees dan zeker verder!

Ik ga maar meteen verder met nog meer make-up! Deze producten maak je al iets sneller op dan een lipstick, mascara of eyeliner. Links zie je de Stay All Day Concealer van Essence. Deze heb ik al eerder opgemaakt en heb ik ook al vaker opnieuw gekocht. Ik wissel deze eigenlijk af met de HD Concealer van NYX en ben over allebei heel tevreden. Deze zou ik dus zeker opnieuw kopen.

Het laatste make-up product dat ik heb opgemaakt is de Wake Me Up foundation van Rimmel in de kleur Ivory. Deze kleur vind ik perfect bij mijn huid passen en daarom heb ik er ook alvast een aantal back-ups van liggen. Het enige jammere zijn de kleine glittertjes die deze foundation bevat maar op zich stoor ik me er niet super hard aan.

Van Bath & Body Works heb ik nog eens een kleine PocketBac Handgel opgemaakt. Dit keer was het de geur Vanilla Berry Sorbet en die vond ik echt super lekker. Hij was de perfecte combinatie van fris en zoet. Uit deze geurlijn zou ik zeker nog wel andere producten willen proberen. Ik zou ook deze handgel op zich wel opnieuw willen maar ik heb nog een goeie voorraad van andere geuren op dit moment.

Van Demake-up heb ik twee pakjes wattenschijfjes opgemaakt. De ene was al bijna op aan het begin van de maand en de andere heb ik mee op vakantie genomen. Ik koop normaal altijd goedkopere wattenschijfjes en om eerlijk te zijn vind ik deze van demake-up nu niet zoveel beter. Ze waren eens in de aanbieding en daarom heb ik ze gekocht maar in de toekomst kies ik toch voor goedkopere wattenschijfjes die evengoed, of zelfs beter, zijn.

Op deze foto zie je een mini flesje van The Ritual Of Hammam Bed & Body Mist. Ik ben niet de grootste fan van de Hammam lijn maar in deze spray kan ik hem wel waarderen. Hij ruikt naar eucalyptus en rozemarijn en geeft een echt saunagevoel. Je kan deze op je lichaam gebruiken maar ook als interieurspray en dat is hoe ik deze heb opgemaakt. Je kan deze niet in dit formaat kopen, wel in een grotere verpakking. Ik heb nog enkele van deze kleine sprays op voorraad en misschien koop ik hem ooit wel eens in het groot.

Een product dat jullie ook regelmatig zien passeren is deze AfterOil van RainPharma. Sinds ik deze ooit de eerste keer ontdekt heb, heb ik nooit meer zonder gezeten. Wel wissel ik af tussen twee verschillende geuren. Ditmaal heb ik de Sweet Morning Mint geur opgemaakt en die vind ik wel lekker. Dit product gebruik je als laatste stap onder de douche voor een heerlijk gehydrateerd gevoel op je huid. Deze zou ik dus ook zeker nog eens opnieuw kopen.

Van Clinique heb ik een kleine verpakking van hun DDML gel opgemaakt. Het is een van de bekendste producten van Clinique, al gebruik ik hem meestal niet in de gel variant. Deze lag nog tussen de spullen van mijn mama en daarom heb ik hem dan maar zelf opgemaakt. Ik hou meer van de lotion uit dit gamma maar om even te proberen was hij niet verkeerd. Als je een iets vettere huid hebt, kan je best deze gel gebruiken. Voor een droge huid is er de lotion.

CoLab is een merk dat vrij nieuw is bij ons en ik heb er toch al enkele producten van gebruikt. Ze maken droogshampoo die geen witte waas nalaat en dat is toch wat we allemaal willen? Dit keer heb ik de Paradise variant opgemaakt en die vond ik van geur best lekker. Deze gebruik ik wanneer ik ’s morgens droogshampoo gebruik. Om eerlijk te zijn vind ik die van Batiste wel beter maar die gebruik ik ’s avonds zodat ’s morgens de witte waas ook weg is. Ik zou deze misschien wel opnieuw kopen.

Wanneer je op vakantie gaat, hoort daar natuurlijk ook zonnecrème bij. Zowel Nick als ik hebben een verpakking opgemaakt. Ik van de Rituals Milky Spray SPF 50 en Nick de Piz Buin Allergy SPF 30. Een factor 30 is voor mij niet hoog genoeg maar Nick vond deze wel erg fijn. Ikzelf gebruik eigenlijk altijd die van Rituals omdat die echt minder plakken dan andere merken en omdat deze echt goed is van werking voor mij. Ik heb een zonneallergie maar heb er weinig last van bij het gebruik van deze zonnespray. Ik heb deze dus ook altijd in huis.

Ik heb op vakantie van de gelegenheid gebruik gemaakt om enkele travel size parfums op te maken. En ik heb ook een beetje geëxperimenteerd met achtergronden van foto’s. Dit was namelijk het mooie uitzicht vanaf onze kamer. Links zie je de Absolute Iris N°39 geur van Kruidvat. Deze zit in het Master Perfumers gamma en is een dupe van de populaire La Vie Est Belle. Ik vond deze erg fijn om te gebruiken dus misschien koop ik hem nog wel eens opnieuw.

Rechts zie je een mini parfum uit de Nautic Limited Edition van Essence, met de naam Like A Nauti Girl. Ik vond deze erg bijzonder en ook Nick vond dit geurtje wel lekker. Helaas was het een tijdelijke collectie en kan ik deze dus niet meer opnieuw kopen. Gelukkig heb ik nog genoeg andere parfums die ik kan opmaken!

Van Rituals hebben we op vakantie deze Lao Tze Voetcrème opgemaakt. Het is een mini tube in een vorige verpakking. Deze kocht ik een keer in de solden en nam ik sindsdien altijd mee op vakantie. Ik heb nog wel een gewone verpakking van deze voetcrème in huis en hij is ook nog te koop in de winkel in de full size verpakking. Als ook die op zou zijn, koop ik hem wel zeker opnieuw. Hij werkt verkoelend en werkt echt goed bij vermoeide voeten.

Wat gezichtsdoekjes betreft heb ik ook in oktober weer goed mijn best gedaan. Op vakantie heb ik de Rituals Miracle Wipes gebruikt. Deze zaten in de Deluxe Advent Kalender en ik heb ze dus al te vroeg uitgepakt en mee op vakantie genomen. Ik vind deze erg fijn maar het is jammer dat er slechts 10 doekjes in zitten en dat ze best prijzig zijn voor die hoeveelheid.

Bij Albert Heijn koop je namelijk veel goedkoper een pakje van 25 doekjes. Deze heb ik dan ook al vaak opnieuw gekocht en ik vind vooral het sluitingssysteem hier erg fijn aan. Je kan deze gewoon terug dicht klikken in plaats van te hopen dat de kleefstrip tot het einde blijft werken. Iets minder handig om mee op vakantie te nemen maar wel top voor thuisgebruik. 

Onlangs liet ik jullie de Travel Set van Voya skincare zien. Ik nam deze producten mee op vakantie en heb er dan ook gelijk twee opgemaakt. Bovenaan zie je de Ritzy Spritzy Toner en onderaan de Cleanse And Mend Cleansing Milk. Ik vond beide producten wel fijn van werking, al stak de geur van de toner me vrij snel tegen. De reinigingsmelk vond ik wel erg fijn dus die zou ik wel kunnen aanraden. Toch denk ik dat ik geen van beiden full size zou aankopen.

Ook voor mijn haren neem ik altijd verschillende producten mee op vakantie. Zo heb ik van Balea de Sternen Schweif Shampoo opgemaakt. Deze kleine reisverpakking zat in hun Advent Kalender en heb ik speciaal bewaard om mee op vakantie te nemen. Ik vond deze erg fijn voor mijn haar maar opnieuw kopen zal niet lukken omdat het een Limited Edition geur was.

Van L’Oréal Elseve nam ik een Geconcentreerde Herstelling Serum mee. Op vakantie krijgt je haar het behoorlijk te verduren met zon, zee en strand en daarom neem ik ook altijd zo’n klein tube serum mee. Ik heb deze denk ik toch zeker drie of vier keer kunnen gebruiken. Ik weet wel zeker dat ik deze volgende keer opnieuw koop als ik op vakantie ga.

Op deze foto staan de laatste travel size producten die ik heb opgemaakt in oktober. Links zie je een kleine handcrème van Merci Handy in de Hello Sunshine variant. Deze rook heerlijk tropisch naar monoi en daardoor krijg je meteen een vakantiegevoel. Hij had ook piepkleine bolletjes in zich, om een extra zacht resultaat te garanderen. Ik zou gerust een nieuwe handcrème van het merk willen kopen maar dan zou ik een ander geurtje willen uitproberen.

Van Yves Rocher heb ik uit de Hydra Végétal lijn een hydraterende Micellair Water opgemaakt. Deze was perfect op mee op vakantie te nemen van formaat en ook van de werking was ik best tevreden. Als ze deze in dit formaat verkopen zou ik hem graag volgende keer opnieuw meenemen.

Als laatste doucheproduct hebben we de Sakura Shower Foam van Rituals opgemaakt. Niet onder de douche maar als handzeep. Ik mis altijd handzeep op vakantie en dit is een goed alternatief. Om te douchen had ik een andere mini mee maar die heb ik niet eens opgemaakt. Ik zou deze zeker opnieuw kopen als ik er geen meer in voorraad heb.

In de huiselijke sfeer heb ik nog de Lenor Unstoppables Wasparels in de Luxueus geur opgemaakt. Ik vind deze eigenlijk best duur voor wat ze doen maar op een of andere manier koop ik ze eigenlijk toch altijd weer opnieuw. Vaak wacht ik op een aanbieding en die zijn er gelukkig regelmatig. Je stopt deze bij in de was voor een extra lekkere geur. Ik vind deze geurvariant de lekkerste en heb al een nieuwe in gebruik.

Sorry voor de vrij onduidelijke foto maar op deze foto zie je goed dat ik een volledige pot scrub heb opgemaakt. Deze is van Rituals en komt uit de Limited Edition The Ritual Of Light van vorige winter. Ik vind deze geur echt heerlijk en heb er dan ook nog enkele reserves van in huis. Ik heb deze scrub met veel plezier opgemaakt maar ben toch ook blij dat ik nog één of twee potten over heb. Jammer dat ik deze nadien niet opnieuw kan kopen want zowel qua geur als qua werking is deze echt een favoriet.

Van Yves Rocher hebben we samen ook nog de Limited Edition Pear & Cacao handzeep opgemaakt. Deze kochten we vorige winter en hebben we eigenlijk nu pas gebruikt. Om eerlijk te zijn vond ik deze echt niet fijn. De geur in de fles rook lekker maar in gebruik en nadien niet meer. Als ik na het wassen van mijn handen aan mijn handen rook, roken deze precies naar Dreft. Ook was deze handzeep vrij uitdrogend voor de gevoelige huid van Nick. Hij is volgens mij niet meer te koop maar als hij dat wel was, zou ik hem ook zeker niet opnieuw kopen.

Als laatste product hebben we in oktober ook nog deze The Ritual Of Dao Geurstokken opgemaakt. Deze geur staat eigenlijk altijd op de slaapkamer en wanneer hij leeg is, heb ik al een nieuwe fles als reserve klaarstaan. Ik vind de geur erg lekker en zacht en gebruik dan ook de bijpassende Bed & Body Mist op mijn kussen voor ik ga slapen. Dit is dus zeker een van onze favorieten.


Zoals jullie kunnen zien, heb ik weer heel wat producten opgemaakt in oktober. Wat is jullie favoriete item uit het artikel? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten