woensdag 15 november 2017

Julie | Nabla Eyeshadow – Alchemy

http://www.verodoesthis.be/2017/11/julie-nabla-eyeshadow-alchemy.html

In het artikel van vandaag wil ik het met jullie hebben over een merk dat volkomen nieuw was voor mij. Ik heb het hier over Nabla. Ik had al wel eens gehoord over het merk maar had er nog niks van in huis. Toen ik de oogschaduw mono Alchemy gezien had op Boozyshop, wou ik hem eigenlijk meteen bestellen. Normaal gesproken koop ik amper mono’s en hou ik meer van een palette gevuld met mooie kleuren. Toch wou ik voor Alchemy graag een uitzondering maken. Vandaag vertel ik je alles over deze kleur en laat ik je swatches zien en de look die ik er mee gemaakt heb. Benieuwd? Lees dan zeker verder!Soms lijkt één oogschaduw wat weinig stof om een volledig artikel mee te vullen maar deze is anders. Meteen bij het zien van deze kleur wist ik dat hij prachtig zou zijn. Je betaalt hiervoor €9.90 maar je zal zo dadelijk zien dat deze dat helemaal waard is. In het doosje zie je een soort roestbruine kleur zitten met enkele glitters. Wanneer je hem een beetje kantelt, krijg je al een heel kleurenspel van blauwe en paarse glitters te zien. Naar de swatch op mijn hand kon ik echt blijven kijken… Ik zie rood, bruin, blauw, paars, roze… Werkelijk alle kleuren komen aan bod! Ik kon dan ook niet wachten om aan de slag te gaan met deze tint.
Wanneer ik mijn make-up doe, kies ik altijd voor een complete ooglook. Deze kleur heeft echter geen andere oogschaduwkleuren nodig om compleet te zijn! Ik bracht deze aan op mijn geheel bewegend ooglid en stond versteld van hoeveel kleuren ik zag. De foto doet het zeker niet voldoende eer aan, al kan je wel zien hoe mooi hij is. Het is een duochroom kleurtje dat super veelzijdig is. Volgens mij heb ik enkel onder mijn wenkbrauwbot en onder mijn onderste wimperrand subtiel een ander kleurtje aangebracht. Ik heb deze oogschaduw nu al een paar keer geprobeerd en telkens vind ik hem opnieuw super mooi. Indien ik nog maar één oogschaduw kleur zou mogen gebruiken, mijn hele leven lang, zou ik voor deze kiezen. In sommige lichten zie je roze, in andere blauw, paars, groen of bruin. Zoals jullie horen vind ik dit echt een must-have en kan ik hem iedereen aanraden!

Als ik me niet vergis draag ik op mijn lippen de Velvet Lip Lacquer Dash van MUA en de highlighter komt uit het Bronze & Glow Palette van I Heart Make-Up.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Zijn jullie even hard omver geblazen als ik? Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten