woensdag 22 november 2017

Julie | LA Splash Wickedly Divine Lipstick – Brides Revenge

http://www.verodoesthis.be/2017/11/julie-la-splash-wickedly-divine.html

Een hele tijd geleden kocht ik redelijk wat lipproducten bij Boozyshop, toen deze in de aanbieding waren. Deze liet ik jullie een voor een zien en vandaag is het alweer de beurt aan een nieuwe. Hierna komen geloof ik nog eens twee lippotloden aan de beurt en daarna ben ik klaar. Ik koos deze keer opnieuw voor een merk dat ik zelf nog nooit geprobeerd had. LA Splash is dus nieuw voor mij maar deze Wickedly Divine Liquid Lipstick in de kleur Brides Revenge sprak mij wel meteen aan. Of ik na enkele keren proberen ook nog enthousiast bent, vertel ik jullie in dit artikel.Allereerst wil ik even stil staan bij deze coole verpakking. De vlammen en het lettertype op de verpakking vind ik erg leuk, al heb ik het doosje uiteindelijk wel weggegooid. In deze lijn zitten ontzettend veel kleuren en het was moeilijk kiezen. Ik koos voor een zachtroze nude kleur omdat je daar weinig verkeerd mee kan doen. Normaal gezien kost deze liquid lipstick €17.95 maar ik kon hem kopen voor €12.75. Hij is trouwens ook vegan, dierenproefvrij en gluten vrij, mocht dit belangrijk voor je zijn.
Bij deze ook nog even de ingrediënten in detail:

Isoparaffin, Trimethylsiloxysilicate, Dimethicone, Silica, Quaternium-18, Bentonite, Ethylhexyl isononanoate, Polybutene, Diethylhexylcyclohexane, Tocopheryl Acetate, BHT, Propylparaben, Fragrance.
May Contain [+/- : Mica CI77019, Titanium Dioxide CI77891, D&C Red Al Lake CI45410:2, SD&C Red No.6 Ba Lake CI15850:2, D&C Red No.7 Lake CI15850:1, Iron Oxide Black CI77499, Iron Oxide Red CI77491, Iron Oxide Yellow CI77492.De verpakking zelf vind ik er eigenlijk super tof uitzien! Hij is donker en mysterieus maar toch zie je meteen welke tint je te pakken hebt aan de hand van de doorschijnende onderkant. De bovenkant lijkt geïnspireerd op een kroon met een edelsteen. Ik vind deze echt tof om te zien. Ze raden aan om hem aan te brengen en daarna 3 tot 5 minuten de kans te geven om te drogen. Dit vind ik goed omdat je op deze manier toch even de tijd hebt om de lipstick netjes aan te brengen. Hij ruikt vrij sterk, een beetje cacao-achtig en daar moet je wel van houden. Persoonlijk vind ik de geur iets te sterk.
Gelukkig is het wel echt een tint die de moeite waard is! De geur neem ik er wel bij als de lipstick zelf zo mooi is. Je kan bij de swatch zien dat hij nog niet 100% droog was, dus je hebt wel even geduld nodig voor het resultaat op je lippen. Hij trekt wel in de lijntjes maar benadrukt geen velletjes op je lippen. Ik vind de kleur echt super mooi en volgens mij staat hij echt bij iedereen goed. De lipkleur blijft ook lang mooi, zelfs na een beetje eten en drinken. Bijwerken is echter geen probleem dus dat vind ik ook zeker wel een voordeel.

Wat vinden jullie van deze kleur? En hebben jullie nog aanraders van LA Splash? Ik lees het graag in de reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten