vrijdag 24 november 2017

Julie | Friday Nails #162 – Perennial Chic

http://www.verodoesthis.be/2017/11/julie-friday-nails-162-perennial-chic.html

Het is weer vrijdag en dat wil zeggen dat het tijd is voor een nieuw Friday Nails artikel. Dit keer wil ik jullie nog eens een kleurtje van Essie laten zien. Deze mocht ik alweer lenen van Karen en daar ben ik erg blij om. Op deze manier kan ik verschillende nagellakjes testen voor jullie zonder ze zelf aan te kopen en kan ik misschien zelf inspiratie opdoen voor wanneer ik nog eens een nieuw kleurtje koop. Essie is een bekend nagellakmerk en daarom is hun kwaliteit ook dik in orde. De kleur die ik vandaag bespreek heet Perennial Chic en is een nude kleur. Benieuwd hoe hij het doet op mijn nagels? Lees dan zeker verder!Het flesje zelf heeft de typische vierkante vorm die Essie eigenlijk altijd heeft voor hun nagellak. Ik vind het wel tof als een merk bij één design blijft, zo onderscheiden ze zich echt van de rest en dat maakt een merk heel herkenbaar. De kleur kan je meteen goed zien zitten en hierbij lijkt het echt een peachy kleur met tinten van oranje, bruin en roze in zich. Ik hou het de laatste tijd zowel wat nagellak als lipkleuren betreft vrij rustig en daar past deze tint perfect bij. In het verleden heb ik wel eens ruzie gehad met een kwastje van Essie. Mijn eerste nagellak van het merk is ‘Toggle To The Top’ geweest en dat is en blijf toch een struggle om aan te brengen. De kwastjes van Essie zijn vrij breed, waardoor ik niet altijd even netjes kan lakken aan de randen van mijn nagels. Het kwastje neemt voldoende product op om je nagel snel en efficiënt te voorzien van een laagje kleur. Bij een lichte kleur zoals deze is het toch altijd afwachten wat de dekking betreft en daar was ik dan ook wel benieuwd naar.Wauw! Ik ben echt omvergeblazen door dit resultaat. De kleur dekt perfect in één laagje aangezien je nergens mijn natuurlijke nagel doorheen ziet komen. De kleur zelf is heel zacht van kleur en eigenlijk hou ik hier wel van. Het is een kleur die iedereen wel kan hebben en het geeft je handen meteen een verzorgde look. Dit is zo’n kleurtje dat ik zou dragen om ergens te gaan solliciteren. Je nagels ogen mooi zonder alle aandacht te trekken. Als dit al zo’n mooi resultaat geeft, moet een tweede laag het enkel beter maken, toch?
Ook bij laag nummer twee ben ik zeker niet teleurgesteld door het resultaat. De kleur is zo mooi en verzorgd dat ik er wel naar kan blijven kijken. Dit keer had ik helemaal geen problemen met het kwastje want zoals je kan zien, zijn mijn nagels best netjes gelakt. Ik vind het ook mooi dat deze kleur zo’n natuurlijk glans in zich heeft. Mocht je deze kunnen zetten onder een gellak top coat denk ik echt dat je een perfect resultaat krijgt. Om eerlijk te zijn had ik vooraf niet gedacht dat ik dit kleurtje zo mooi zou vinden. Het is zeker een kleur die ik mezelf zie dragen. Sterker nog, ik zou deze echt zelf nog willen kopen nadat ik hem nu kunnen proberen heb.

Wat vinden jullie van deze kleur? Zouden jullie hem kopen of kiezen jullie voor iets donkerder deze tijd van het jaar? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten