vrijdag 17 november 2017

Julie | Friday Nails #161 – Sea Sunset

http://www.verodoesthis.be/2017/11/julie-friday-nails-161-sea-sunset.html

Het is alweer vrijdag en dat wil zeggen dat het tijd is voor een nieuw Friday Nails artikel. Deze keer wil ik jullie een lakje laten zien uit de Super Stay 7 Days collectie van Maybelline. Ik heb deze zelf niet in mijn stash maar leende deze van Karen. Zij gaf me een hele tas met lakjes om uit te proberen, dus de komende weken gaan jullie hier veel van terugzien. Het kleurtje van vandaag kreeg de naam Sea Sunset. Ik kan niet met zekerheid zeggen of deze nog te koop is maar ik laat hem jullie toch zien. Benieuwd naar deze kleur? Lees dan zeker verder!Het is telkens weer moeilijk kiezen uit het tasje van Karen maar deze trok vrij snel mijn aandacht. Het is een donkerblauwe kleur die me aan een nachtelijke hemel vol sterren doet denken. De nagellak heeft namelijk een subtiele zilveren glitter in zich en dat vind ik wel mooi bij dit soort kleuren. Het flesje is vrij standaard maar je ziet wel gelijk op de voorkant uit welke collectie hij komt. De belofte is dat deze nagellak 7 dagen blijft zitten maar dat heb ik helaas niet kunnen testen.Het kwastje van deze nagellak is vrij breed. Op zich geen groot probleem, behalve als je erg korte of dunnen nagels hebt of je er je teennagels mee wil gaan lakken. Ik hou toch meer van een iets dunner kwastje. Het lijkt op deze foto alsof het kwastje bovenaan gesplit is maar dit is gewoon de schijn van de glitters die in deze nagellak zitten. De haartjes zijn vrij recht afgesneden, behalve aan de zijkanten. Dit kwastje neemt vrij veel lak in één keer op, dus een beetje afvegen aan de randjes van het flesje is wel aan te raden.Een eerste laag van dit kleurtje vind ik persoonlijk een beetje tegenvallen. De kleur is mooi en de shimmer is subtiel maar de dekking had van mij iets beter gemogen. Van een donkere kleur verwacht ik toch altijd al een goede dekking bij de eerste laag. Hier kan je eigenlijk overal mijn natuurlijke nagel nog doorheen zien en dat is jammer. Hij lakt op zich wel vrij netjes al moet je er wel even op focussen. De kleur zelf vind ik wel goed, al mag ook dit bij een volgende laag zeker wat donkerder worden zodat hij meer lijkt op de kleur in het flesje.
Dit is wat ik wil zien! Bij een tweede laag komt de kleur helemaal tot zijn recht. Ik vind dat hij echt precies dezelfde kleur heeft als in het flesje en dat vind ik altijd een pluspunt. De kleur is diep en mysterieus en doet me nu nog meer denken aan een nachtelijke sterrenhemel. De shimmers zijn duidelijk aanwezig maar zijn gelukkig geen al te dikke chunks. Ik vind dit kleurtje echt wel mooi al moet je bij een tweede laag voorzichtig te werk gaan met lakken om ook deze keer niet te knoeien. Ik vond het zeker leuk om dit kleurtje eens uit te proberen en zie het mezelf eigenlijk ook wel dragen. Ondanks de misschien atypische kleur vind ik hem ook wel geschikt om te dragen tijdens te feestdagen.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Draag jij vaak een blauwe nagellak of mag het allemaal wat subtieler? Ik ben benieuwd naar jullie mening!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten