vrijdag 10 november 2017

Julie | Friday Nails #160 – Boundless Berry

http://www.verodoesthis.be/2017/11/julie-friday-nails-160-boundless-berry.html

Nu de dagen korter worden en vooral ook kouder, vind ik het toch weer tijd om wat donkerdere tinten uit de kast te halen. Zowel wat nagellak als lipstick betreft, krijg ik weer helemaal zin in bordeaux en berry kleurtjes. Vandaag laat ik jullie een nagellak zien die ik opnieuw weer mocht lenen van Karen. Het is een lakje van NYC en dat vind ik toch ook altijd wel een fijn budget merk. Deze kleur uit de Expert Last lijn kreeg de naam Boundless Berry en sprak mij in het flesje ontzettend aan. Kijken jullie mee naar het resultaat op mijn nagels?Het flesje zelf sprak mij meteen aan. Je ziet op de voorkant alles wat je moet weten over deze nagellak en de kleur geeft mij echt zin in het najaar. Dat zal ook wel moeten want er is nu echt geen ontkennen meer aan: het is herfst. Berry tinten vind ik prachtig en draag ik dan ook erg graag. Kleding, nagels, lipstick… In alles vind ik deze kleur eigenlijk wel mooi. Ik was meteen al verliefd op dit kleurtje toen ik het de eerste keer zag zitten in de tas die ik van Karen gekregen heb en ging er dan ook snel mee aan de slag.Het kwastje zelf ziet er vrij standaard uit. Het is vrij lang en het steeltje is ook slank. Ik hou wel van deze kwastjes omdat je hiermee redelijk precies aan de slag kunt. Donkere kleuren zijn altijd lastig aan te brengen… Zowel bij lipstick als bij nagellak merk ik dat het heel moeilijk is om het resultaat er mooi egaal te laten uitzien. Ook wanneer je knoeit zie je dit sneller en dat is niet zo tof. Geduld heb je dus zeker nodig maar voor een mooie tint heb ik dat wel over. Het kwastje neemt het product voldoende op zodat je nagel snel voorzien is van een laagje kleur.Een eerste laagje ziet er al goed uit, al zie je hier en daar wel dat de kleur niet overal gelijk verdeeld is. Vooral aan mijn ringvinger kan je dit goed zien. De kleur heeft nu nog het meeste weg van frambozen roze, hoewel ik hem een stukje paarser had ingeschat. Toch vind ik dit al zeker niet slecht. Hij droogt zeker snel genoeg om meteen verder te gaan met een tweede laag en dat is dan ook wat ik gedaan heb.
Ik vind deze berry tint echt prachtig en nu bij een tweede laag komt de kleur dan ook helemaal tot zijn recht. Mijn enige opmerking is dat hij aan de randjes niet even intens is van kleur dan in het midden. Met donkere kleuren komt dit helaas wel vaker voor. Voor mij is dit niet zo’n heel groot probleem, misschien ligt het wel vooral aan mijn eigen lakkunsten. Ik vind deze tint ook mooi om te dragen op je teennagels, ondanks dat je in de winter haast altijd sokken aanhebt! Het is zeker dat ik dit een mooie kleur vind en daarom ben ik ook blij dat ik hem op deze manier kon uitproberen.

Wat vinden jullie van deze kleur? En hebben jullie veel nagellakjes van het merk NYC? Laat het me zeker weten in de comments!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten