vrijdag 3 november 2017

Julie | Friday Nails #159 – Oh Captain, My Captain

http://www.verodoesthis.be/2017/11/julie-friday-nails-159-oh-captain-my.html

Ik heb weer super veel inspiratie voor nieuwe Friday Nails artikels dankzij vriendin Karen. Ik heb een volle tas nagellak van haar gekregen die ik mag lenen om artikels voor jullie te schrijven. Aftrappen doen we met een Limited Edition nagellak van Essence uit de Nauti Girl lijn. Ik heb hier zelf destijds een kleine parfum van gekocht maar verder niks. Daarom vind ik het nu extra leuk dat ik jullie deze ‘Oh Captain, My Captain’ kan laten zien. Ben jij ook benieuwd naar deze marineblauwe kleur? Lees dan zeker verder!Het flesje van deze kleur ziet er alvast goed uit. Ik vind het leuk dat de dop wit is omdat de nagellak zelf blauw is, dat past echt perfect binnen het marine thema dat Essence heeft bedacht voor deze limited edition! Ik heb zelf nooit erg veel gehad met deze kleuren of dit thema in kleding maar als nagellak vind ik de kleur er wel tof uitzien. Het is een vierkant flesje en de letters van de collectie komen goed tot z’n recht. Het kwastje zelf ziet er op het eerste zicht best goed uit. Bovenaan kan je zien dat het schuin afgesneden is en aan de rechterkant iets hoger lijkt dan aan de linkerkant. De dop is vierkant en dat voelt ook aan als een blok in je handen. Niet heel onhandig maar wel even anders dan de meeste ronde dopjes. De kwast neemt voldoende product op om je nagels in no time te voorzien van een mooi laagje kleur.Een eerste laag van deze nagellak ziet er al best goed uit. Hij is vrij dekkend al zie je hier en daar nog wel dat hij niet volledig dekkend is, zoals op mijn wijsvinger. De kleur is vrij intens blauw en eigenlijk vond ik dat nog wel eens mooi! Het is lang geleden dat ik nog eens een blauwe tint op mijn nagels gedragen heb. Het is misschien niet een kleur die je meteen doet denken aan de herfst maar eigenlijk vind ik het ook wel eens tof om iets helemaal anders te doen.
Zoals je kan zien ben ik er niet helemaal in geslaagd om netjes te lakken en dat komt toch volgens mij voor een stuk door het schuine kwastje. Voor mij werkt het beter als het recht afgesneden is. De kleur vind ik wel helemaal geweldig en bij een tweede laag is hij perfect dekkend! Ik moet toegeven dat ik het jammer vind dat ik deze zelf nooit gekocht heb, al heb ik natuurlijk al kleurtjes genoeg. De komende weken zullen jullie nog vaak kunnen genieten van de stash van Karen aangezien ik zeker nog lang niet rond ben!

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Heb jij destijds zelf iets gekocht uit de Nauti Girl collectie? Laat het me zeker weten in de reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten