maandag 30 oktober 2017

Mijn favoriete oogschaduw palettenOogschaduw. Ik heb er zoveel van en eigenlijk nooit genoeg. Er zijn nog paletten genoeg die ik online tegenkom en waarbij ik me moet tegenhouden om die niet allemaal ineens in mijn winkelmandje te leggen. Er zijn meerdere aspecten die me dan tegenhouden. Een daarvan is uiteraard het feit dat mijn bankrekening dan volledig leeggeplunderd zou zijn, maar daarnaast heb ik er eigenlijk ook al heel wat. Persoonlijk vind ik dat ik het allemaal eigenlijk veel te weinig gebruik. Door de week ben ik veel te laat wakker (en eigenlijk nog veel te vroeg naar m'n goesting!) om daar nog tijd in de steken. In het weekend doe ik het wel als ik weg ga, maar dat is tegenwoordig ook al niet meer elke week. Het weinig gebruiken heeft wel één voordeel: ik kan jullie mijn favorieten tonen. Die gebruik ik namelijk elke keer weer. 

Make up Revolution Fortune Favours The Brave

Ik vind dit zo'n geweldig palette omdat ik er alle kanten mee uit kan. Wanneer ik een subtielere ooglook wil, kan ik deze namen. Ga ik graag eens voluit en voor iets geweldig opvallend en bold? Check, ook dan is dit palette geschikt. Het ziet er trouwens ook gewoon enorm mooi uit. De prijs verklapt waarschijnlijk wel dat de kwaliteit misschien niet van niveau Urban Decay is, maar ik vind het, voor mijn skills, goed genoeg. Voorlopig ben ik er te weinig nog mee bezig om dan te gaan investeren in zulke dure producten. Dus, de nog geen €15 die ik ervoor betaald heb, was perfect. 

Sleek Vintage Romance 


Volgens mij heb ik nooit zo lang getwijfeld over een bepaald product als over dit palette. Ik heb het zo lang in gedachten gehad dat ik na een tijdje toch besloten heb het te kopen. Ik twijfelde eerst een beetje omdat ik me afvroeg hoe vaak ik het eigenlijk effectief zou gebruiken. Nu moet ik toegeven dat ik het nog altijd niet enorm vaak gebruik, maar ik merk wel dat het toch altijd weer enorm hard kriebelt als ik het nog eens vastpakt. Ook hier vind ik de kleuren enorm mooi, maar het is toch eerder een palette om meer opvallende ooglooks mee te maken. De kleuren zijn een pak opvallender en bevatten een iets groffere glitter. Hierdoor is dit zeker niks om te gebruiken voor wanneer ik ga lesgeven. Voor het uitgaan daarentegen, is hij des te meer geschikt. 

Sleek Oh So Special

Dit is dan weer een palette waar er echt wel wat evenwicht in zit. Ik kan hier perfect een look mee maken voor op een werkdag, maar ik kan er evengoed wat gekker mee doen voor als ik uitga. Misschien valt het al wel op dat ik redelijk hard grijp naar paarse/rozige tinten gecombineerd met bruin. Dit klopt eigenlijk volledig. Het paarse zou het groen in mijn ogen moeten benadrukken en als je roze goed gebruikt is het toch subtiel wat kleur. 

Sleek au naturel

Als ik mij niet vergis wat dit een van mijn eerste oogschaduwpalettes. Een aantal kleuren heb ik enkele keren gebruikt, maar het is wel erg duidelijk welke ik iets vaker gebruikt heb. Zo zijn de lichtste kleur en de donkerdere matte bruin erg populair geweest bij mij. De kwaliteit van deze is prima, maar van de paletten van deze post, kies ik het minst voor deze. Dit voornamelijk vanwege de kleuren. Deze werkt het beste in combinatie met andere paletten. 

Sephora: Rome palette 

Deze bevat niet veel kleuren, maar de kwaliteit maakt dat wel goed. Ook het feit dat deze een blush bevat, maakt hem ideaal om mee te nemen als je gewoon een look wilt maken. Niet dat je er maar eentje mee kunt maken, want je kunt de vier kleuren wel op verschillende manieren samen gebruiken. De verpakking is trouwens ook enorm schattig, wat het nog net iets leuker maakt. 

Welk palette is jullie favoriet? 

Liefs
Veronique 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten