zondag 8 oktober 2017

Julie | Rituals Nieuwe Producten – Limited Edition Anahata

http://www.verodoesthis.be/2017/10/julie-rituals-nieuwe-producten-limited.html

Elk halfjaar verwent Rituals ons met een heleboel nieuwigheden. Tijdens de zomer kregen we een heerlijk fris geurtje, voor de winter mag het iets warmer zijn. The Ritual Of Anahata heeft de geur van dennenhout en rozenhout, een zachte lichtzoete geur die mij meteen wist te bekoren. Vandaag gaat het echter niet enkel over deze nieuwe lijn maar ook over alle andere nieuwe producten. Wist je bijvoorbeeld dat alle cadeaupakketten een upgrade gekregen hebben? Of dat de hele make-up lijn vernieuwd is? Ik vertel je er vandaag alles over in dit artikel over het nieuwe Rituals assortiment voor de winter. Klik snel op ‘Meer lezen’!‘Open your heart’, dat is de slagzin waar deze collectie eigenlijk voor staat. Rituals vertelt het zelf zo: “Ontdek onze nieuwe Limited Edition-collectie, geïnspireerd door de eeuwenoude chakrafilosofie uit India. Anahata, het hartchakra, staat voor compassie en vriendelijkheid. Open je hart en laat de energie vrij stromen.” Niets mooier om de feestdagen tegemoet te gaan lijkt me. Anahata draait er om dat je het mooiste cadeau niet geeft in een mooie papierverpakking, maar verpakt in liefde en vriendelijkheid. De geuren die het sterkst naar voren komen zijn die van dennenhout en palissander. Deze twee zorgen niet alleen voor een heerlijke geur maar helpen ook om je stemming te verbeteren. Ik was vanaf de eerste keer ruiken al wel overtuigd en ik denk dat ik hierin niet alleen zal zijn.Zoals we gewend zijn van Rituals, maken ze ook dit keer een collectie in een combinatie van home- en bodyproducten. Het gamma is goed gevuld waardoor er voor iedereen wel wat in te vinden is en ook voor ieder budget. Hieronder overloop ik even alle producten die je in deze collectie kan terugvinden:

-      The Ritual Of Anahata Shower Foam - €8.50
-      The Ritual Of Anahata Bodycrème - €17.50
-      The Ritual Of Anahata Body Scrub - €19.50
-      The Ritual Of Anahata Bath Oil - €13.50
-      The Ritual Of Anahata – Bed & Body Mist - €16.50
-      The Ritual Of Anahata Fragrance Sticks - €24.50
-      The Ritual Of Anahata Large Candle - €32.50
-      The Ritual Of Anahata Massage Candle - €21.50
-      The Ritual Of Anahata Indian Chai Tea - €4.50Er is natuurlijk ook weer aan de parfumliefhebbers gedacht! Zowel voor mannen als voor dames heeft Rituals een nieuw parfum uitgebracht dat ontwikkeld is met de beste parfumeurs ter wereld. Men kan telkens kiezen voor een travel format van 10ML voor €9.50 of voor een 50ML flesje van €39. 

Omdat ik zelf geen ster ben in het beschrijven van geuren, ga ik dit gewoon overlaten aan de bedenkers zelf. Voor dames maakten ze het parfum Victoire d’Ambere en daar zeggen ze het volgende over: “Ga op een betoverende reis diep door de Perzische nacht met deze rustgevende geur van amber. Met Elemi, Amber en Muskus verleidt dit warme, ongrijpbare parfum je zintuigen vanachter een oosterse sluier.”

Het mannenparfum kreeg dan weer de naam Palace d’Ambre en daarin is ook gewerkt met drie kenmerkende ingrediënten. Het verhaal gaat als volgt: “Stel je voor te dwalen door een mystiek Perzisch paleis versierd in inspirerende tinten amber. Met het sterke karakter van Roze Peper, Patchoeli en Amber straalt dit krachtige parfum mannelijkheid en warmte uit.”Zoals ik in de inleiding al vertelde, zijn ook alle cadeaupakketten weer in een nieuw jasje gestoken. Er zijn nog steeds verschillende formaten beschikbaar voor verschillende budgetten. De verpakkingsdozen zijn nog steeds bewaardozen dus je geeft echt een duurzaam geschenk. In alle vaste lijnen bestaan deze cadeaupakketten dus je hebt keuze genoeg. Er zijn vier verschillende formaten:

-      Small - €19.50
-      Medium - €29.50
-      Large - €39.50
-      Extra Large - €65

Nu is het alleen nog kwestie van je favoriete geur er uit te kiezen! Er zijn bovendien ook cadeaupakketten beschikbaar in het babygamma en ook wat skincare betreft heb je enkele mogelijkheden in een cadeauset.Vorig jaar lanceerde Rituals voor het eerst een Advent Kalender. Die was dan ook in een mum van tijd uitverkocht, zowel online als in de winkels. Dit jaar bedacht Rituals maar liefst twee verschillende kalenders. 

De Exclusive Kalender bevat 24 deurtjes waarachter een verrassing schuilt. Je betaalt hiervoor €59.50 en het idee is om vanaf 1 december elke dag een deurtje te openen. Mocht je al willen spieken, kan je online de inhoud al bekijken.

De Deluxe Kalender is voor de echte fans! Deze 3D kalender kan je neerzetten als een echter kerstboom en hierin kan je 24 kleine cadeautjes hangen. Het principe is hetzelfde alleen ziet deze er net wat spectaculairder uit. De waarde ligt een stukje hoger, vandaar ook de prijs van €79.50. In november zal ik deze kalender voor jullie nog helemaal unboxen maar voor wie niet langer kan wachten, kan je ook deze inhoud al online bekijken.Wat sommige mensen niet weten, is dat Rituals ook een Kitchen assortiment heeft. Hierin kan je zowel handzepen als handlotions terug vinden maar ook afwasmiddel! Dit gamma kreeg ook recent een update aangezien de handzepen nu navulbaar zijn. De vijf vaste geuren uit het Rituals gamma zijn nu zowel te koop in de handzeep en handlotion alsook in de navulling voor je handzeepflacon. Om je spullen mooi neer te zetten kan je er voor kiezen een bijpassende tray voor te kopen. De prijzen zijn als volgt:

-      Handzeep - €9
-      Handlotion - €10
-      Refill Handzeep - €7.50
-      Afwasmiddel - €6.50
-      Luxe Tray - €12.50De moeilijkste producten om op foto te zetten, zijn deze Private Collection producten. Deze zaten al in het gamma maar zijn helemaal vernieuwd en er zijn een heleboel extra producten bij gekomen. Er zijn vier witte en vier zwarte geuren om te ontdekken. De zwarte geuren zijn Incence, Wild Fig, Black Oudh en Precious Amber. Er zijn verschillende producten, in verschillende geuren. De geurstokken en geurkaarsen kan je van alle vier deze geuren kopen. Dan heb je nog een XL Kaars van de Precious Amber geur en een Interieurspray van de Wild Fig en Black Oudh geur. De prijzen van deze producten geef ik jullie uiteraard ook mee:

-      Geurstokken - €42.50 (Gaan tot een halfjaar mee!)
-      Gewone geurkaars - €29.50
-      XL Geurkaarsen - €47.50
-      Interieursprays - €25Daar waar de zwarte geuren allemaal vrij zwaar en intens zijn, zijn de witte geuren een stuk lichter en frisser. Ook hier heb je vier verschillende geuren. Je kan kiezen uit Goji Berry, Green Cardamom, Savage Garden (dit is de vroegere Spring Garden geur) of Tangerine Tea. Deze vier geuren kan je kopen in geurstokken of in geurkaarsen. Daarnaast heb je nog een XL geurkaars in de Goji Berry geuren en kan je ook kiezen voor een interieurspray in de Goji Berry of Green Cardamom geur. De prijzen zijn dezelfde als die van de zwarte collectie.

-      Geurstokken - €42.50 (Gaan tot een halfjaar mee!)
-      Gewone geurkaars - €29.50
-      XL Geurkaarsen - €47.50
-      Interieursprays - €25
Als laatste wil ik jullie nog vertellen dat ook de make-up een hele vernieuwing ondergaan heeft. The Ritual Of Cleopatra heeft nu een aantal nieuwe producten maar de oude bestsellers hebben gewoon een nieuw jasje gekregen. Rituals heeft er voor gekozen om deze producten te verwerken in zes looks: Natural, iconic, Classic, Nude, Serene en Sophisticated. Er zijn te veel producten om op te noemen maar ik ga toch enkele producten vermelden die volledig nieuw zijn in het gamma: 

-      Miracle Limited Eye Palette (9 kleuren) - €25
-      Miracle Limited Eye & Cheeck Glow - €10
-      Miracle Bronzing Powder - €25
-      Miracle Duo Eyeshadow - €19.50
-      Miracle Universal Compact Powder - €22.50
-      Miracle Blush - €20.50
-      Miracle Lipgloss - €8.50
-      Miracle Eye Brown mascara - €15.50
-      Miracle Liquid Lipstick - €17.50
-      Miracle Cream Concealer - €15.50

Dit is een klein overzicht van alle gloednieuwe producten. Ze zijn telkens in meerder kleuren te verkrijgen en alle andere make-up producten zitten gewoon in een nieuw jasje maar zijn verder wel hetzelfde gebleven.


Dat waren dan weer alle nieuwe producten die Rituals voor ons gecreëerd heeft! Hadden jullie al eerder gehoord over deze nieuwigheden? En welk product zouden jullie het liefst willen ontdekken? Ik ben zo benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten