woensdag 18 oktober 2017

Julie | Ofra Liquid Lipstick Charmed

http://www.verodoesthis.be/2017/10/julie-ofra-liquid-lipstick-charmed.html

Een tijdje geleden had Boozyshop een actie waarbij je korting kreeg op alle lipproducten. Ik besloot de gok te wagen en bestelde vier liquid lipsticks van vier merken die ik nog nooit gebruikt had. Ik wil deze natuurlijk allemaal aan jullie laten zien en mijn bevindingen delen. Eerder kon je al mijn review lezen van de Gerard Cosmetics kleur Skinny Dip en van de Milani kleur Fling. Vandaag is het de beurt aan Ofra om zich te bewijzen met de kleur Charming/Charmed. Ik hoorde hier al veel goeds over en kon al merken dat Vera Camilla een echte fan is van deze kleur. Benieuwd of ik ondertussen ook fan ben van deze kleur? Lees dan zeker verder!
De kleur die ik gekozen heb, lijkt wel twee namen te hebben. Op verschillende plekken heet hij gewoon Charmed en op andere plaatsen zie ik de naam Charming verschijnen. Voor mij mag hij gerust Charmed heten aangezien ik dat een leuke verwijzing naar de bekende serie vind. De kleur zelf kan ik moeilijk omschrijven omdat het een kleur is waar zowel roze, bruin als rood in terug te vinden is. Ik kocht met korting voor €11.16 maar normaal gezien kost hij €17.95. Nadat je deze aanbrengt, kan je best even niet drinken om een optimaal resultaat te kunnen garanderen.

Mocht je jezelf trouwens afvragen vanwaar ik die leuke cactusjes heb... Ze komen van de Ikea! ;-) Het kleine dienblad heb ik gekocht bij Action.Het doosje van de liquid lipstick heb ik wel weggegooid aangezien er verder geen echt noodzakelijke informatie op stond. Voor de liefhebbers heb ik natuurlijk wel de ingrediëntenlijst nog even op foto gezet. Ofra doet de belofte dat deze liquid lipstick niet zal schilferen en toch zeker een vijftal uur moet blijven zitten. Het is een matte kleur en tegenwoordig grijp ik zelf meer en meer naar een degelijke liquid lipstick omdat die gewoon ontzettend goed blijven zitten en je je geen zorgen hoeft te maken dat hij begint te schuiven of verdwenen is na een glaasje drinken of een hapje eten. Deze kleur sprak me wel aan omdat het een soort nude kleur is en daar had ik er nog niet zo veel van in mijn stash.
Op deze foto kan je de swatches op mijn hand en lippen zien en de full face foto. Op deze foto’s lijkt hij duidelijk roze van kleur maar toen ik deze lipstick op een ander moment droeg zonder veel andere make-up, leek hij duidelijk een stukje donkerder en bruiner. Hij dekt erg mooi en brengt super makkelijk aan. Hij heeft geen echt herkenbaar geurtje maar ik vind hem niet zo erg lekker ruiken. De geur verdwijnt snel dus gelukkig heb ik daar niet echt last van. Je kan met gemak in één keer je hele lippen voorzien van een dun laagje kleur dat in principe dekkend genoeg is. Ik hou er van om een tweede laagje er over aan te brengen om de houdbaarheid te verlengen. Hij blijft inderdaad een aantal uur goed op zijn plaats en geeft niet te veel af. Toch vind ik dan die van Gerard Cosmetics en Milani iets beter qua houdbaarheid, die blijven echt zitten als een huis. Voordeel voor Ofra is dan weer wel dat deze liquid je lippen niet zo fel uitdroogt. Ik vind dit kleurtje echt mooi en goed bij mij passen. Het is echt een everyday kleurtje dat ik vaak zal gaan dragen. 


Op mijn ogen heb ik gebruik gemaakt van het Urban Decay Naked 3 Palette en als highlighter koos ik voor het I Heart Make-Up Unicorn Heart.Wat vinden jullie van deze kleur? En hebben jullie al eens iets geprobeerd van het merk Ofra? Laat het me zeker weten in de reacties!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Wauw, staat je super mooi! Ik heb zelf gek genoeg helemaal nog niks van Ofra.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het heeft bij mij ook een hele tijd geduurd voor ik deze heb besteld hoor! ;-) En bedankt voor je compliment! :-)

      Verwijderen