zondag 22 oktober 2017

Julie | Miss Dior – Absolutely Blooming Parfum

http://www.verodoesthis.be/2017/10/julie-miss-dior-absolutely-blooming.html

Vandaag heb ik nog eens een parfum review voor jullie. Ik hou ontzettend van parfum en liet jullie al eens eerder Mijn Parfum Stash en Nick’s Parfum Stash zien. Ondertussen zijn er wel al een aantal dingen verandert en ik ben nog lang niet klaar. Ik heb besloten om meer parfums te gaan op maken en dan de mooiste lege flacons te bewaren. Zo maak ik minder zonde van het opmaken van bepaalde parfums en kan ik af en toe mezelf eens verwennen met een nieuw geurtje. Dit keer koos ik als nieuwe geur voor Miss Dior in de Absolutely Blooming variant. Een geur die ik leerde kennen dankzij Valérie en waar ik meteen helemaal verliefd op werd. Benieuwd naar alle details over dit parfum? Lees dan zeker verder!Het parfum zit in een poeder wit met roze doosje en ziet er op zichzelf al haast schattig uit. Het flesje is dat nog meer en ik kan weinig bedenken dat meer girly is dan dit. Toch is het geen parfum voor jonge meisjes maar echt voor volwassen vrouwen. Ik kocht de 50ML en daar betaal je normaal gesproken €80.90 voor bij Ici Paris XL. Ik had echter een kortingsbon van 21% waardoor ik €63.91 moest betalen. Dat vond ik toch al een korting die de moeite waard was, dus twijfelde ik niet langer.Ik vind het flesje zelf er echt prachtig uitzien. Het is rechthoekig en dat strikje maakt het geheel een stukje schattiger en nog vrouwelijker. Ik heb sowieso een zwak voor mooie flacons maar natuurlijk moet de inhoud ook lekker zijn! Omdat ik geen ster ben in het beschrijven van geuren, laat ik dit over aan de mensen die de geur ontwikkeld hebben:


“Levendig en kleurrijk, Miss Dior Absolutely Blooming is een onweerstaanbare, eindeloze bloemen traktatie. Overheerlijke noten van zurige rode vruchten zijn geborduurd over een akkoord van frisse Pioenrozen. Verheven door een subliem duo van Roos uit Grasse en Damascus roos wordt dit oneindige boeket van verse bloemen versterkt door een basis van witte Musk. Een positieve, lachende harmonie voor een speelse en onweerstaanbare Miss Dior.”In de dop van het flesje zie je de CD van Christin Dior staan en ook de onderkant heeft een speciaal patroon. Allemaal dingen die ik wel weet te waarderen omdat ze zo tonen dat er extra details gekozen zijn voor dit parfum. De parfumeur achter dit parfum is Francois Demachy, die bijna alle geuren van Dior ontwikkeld maar ook werkt voor merken zoals Givency, Kenzo en Fendi. De topnoten in dit parfum zijn framboos, granaatappel, zwarte bes en roze peper. Als hartnoten is er gekozen voor mei roos en pioenroos en de basisnoot is witte muskus.


Het parfum ruikt inderdaad heel bloemig maar ook lekker zoet. Het is geen zwaar parfum maar toch is hij opvallend en blijft hij goed hangen. Het is een geur die ik al een tijd op mijn wishlist had staan voor ik hem gekocht heb en ik ben er super blij mee.Hebben jullie dit geurtje al eens eerder geroken? En denk je dat deze iets voor jou? Overigens ben ik heel benieuwd naar jouw favoriete parfum op dit moment! Laat zeker een reactie achter met de naam van jouw favoriet.

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten