woensdag 11 oktober 2017

Julie | I Heart Make-Up – Unicorns Heart Highlighter

http://www.verodoesthis.be/2017/10/julie-i-heart-make-up-unicorns-heart.html

Een item dat heel lang op mijn wishlist gestaan heeft, is toch wel deze Unicorns Heart Highlighter van I Heart Make-Up. Sinds een tijdje verkopen ze het merk ook bij de Kruidvat filialen bij mij in de buurt en toen ik hem zag, moest ik hem gewoon meenemen. Deze speciale regenboog highlighter kost slechts €5.99 en daar krijg je een veelzijdig product voor in de plaats. Je kan de kleuren afzonderlijk gebruiken of gewoon in zijn geheel. Benieuwd naar de swatches en look die ik er mee gemaakt heb? Lees dan zeker verder!De verpakking is een beetje holografisch en daarin is ook weer die regenboog verwerkt. Niets is tegenwoordig meer populair dan unicorns en ondanks dat ik er op zich niet zo veel mee heb, vind ik het in make-up wel erg mooi! Volgens I Heart Make-up is dit een regenboog highlighter die gemaakt is door eenhoorns. Ik vind het wel leuk dat ze zo meegaan in die hype en vind de verpakking echt wel mooi.Zelfs het doosje zelf heeft enkel van die reflecterende letters, zowel op de voor als achterkant. Je ziet op de foto hierboven ook de lijst met ingrediënten en ook die zijn erg kleurrijk. Ik vind het hartvormige doosje sowieso erg mooi en zou er nog wel enkele willen toevoegen aan mijn stash. Het enige vervelende is dat ze vrij veel plaats in beslag nemen omwille van hun grote formaat en dat terwijl er ‘slechts’ 10 gram product in zit.Meteen bij het open doen van de highlighter komen de kleuren je tegemoet! Ik vind dit echt ontzettend mooi en was dan ook nog eens erg tevreden met de pigmentatie. Zoals je kan zien, kan je de kleuren perfect afzonderlijk van elkaar gebruiken. Op deze manier kan je er één kleurtje uitkiezen als highlighter of kan je spelen met deze kleuren in een ooglook! Zelf zou ik hem voornamelijk gebruiken als highlighter en de kleuren allemaal tegelijk opnemen met een kwast. Toch is het wel handig als je een bepaalde kleur meer naar voor wil laten komen, dat je deze nog eens extra apart kan aanbrengen.
Wanneer je één veeg over alle kleuren tegelijk maakt of de kleuren opstapelt, krijg je de swatch die je hierboven op de foto kan zien. Je ziet hier ook meteen het resultaat op mijn wangen en hoe deze highlighter er uitziet in een full face look. Ik heb hem op mijn jukbeenderen en neus aangebracht. Op mijn wang zie je dat deze echt wel een intense glans geeft en erg koel is van kleur. Ik vind dit echt geweldig, al hou ik soms ook wel van een warmere kleur. Momenteel is dit een van mijn favoriete highlighters, samen met de Extra Dimension Skinfinish van MAC in Beaming Blush en de highlighter uit het Bronze & Glow Palette van I Heart Make-Up. Ik kan je deze dus zeker aanbevelen aangezien hij mooi de hele dag blijft zitten en je hem voor die prijs niet kan laten liggen.

Wat vinden jullie van deze highlighter? En heb jij deze Unicorn Heart al in de winkelrekken zien liggen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten