vrijdag 27 oktober 2017

Julie | Friday Nails #158 – Add On Magic!

http://www.verodoesthis.be/2017/10/julie-friday-nails-158-add-on-magic.html

In de Friday Nails van vandaag heb ik nog eens een top coat voor jullie. Nog steeds ontdek ik in mijn bakje van nagellakken die ik nog moet bespreken items uit de Essence Advent Kalender. Deze Sparkling Matt Top Coat met als naam ‘Add On Magic!’ zat hier ook in. Toen ik de beschrijving las, was ik wel benieuwd naar hoe Essence het voor elkaar zou krijgen om een top coat te maken die tegelijkertijd glitters heeft en toch matte van effect is. Ben jij ook zo benieuwd? Lees dan zeker verder!Het flesje van Essence is lekker herkenbaar, zeker als je weet dat ze een heel uitgebreid gamma hebben die ‘I love Trends’ heet. Op het flesje zelf zie je meteen alle informatie die je nodig hebt. Je hebt hier te maken met een sparkling matt top coat en dat is wat mij dus meteen intrigeerde. Essence is het merk waarvan ik het meeste nagellak heb en prijs/kwaliteit vind ik hun producten ook echt bij de betere. Pakweg Essie heeft ook prachtige nagellakken maar die zijn van prijs meteen een stuk hoger! Bij Essence kan je terecht voor een groot gamma en daarvoor betaal je gewoon erg weinig.Het kwastje van deze top coat ziet er naar goede gewoonte weer prima uit. Ik vind deze altijd erg fijn lakken en zeker netjes werken. Bij een top coat vind ik het ook altijd belangrijk dat de dosering goed zit. Vaak krijg je amper glitters of chunks op je nagels, ondanks dat het flesje super veel glitters bevat. Je kan hierbij positief of negatief verrast zijn en bij Essence zit je over het algemeen wel goed. De haartjes zijn in prima conditie en staan mooi recht. Dit kwastje neemt voldoende product op om meteen je nagels te voorzien van een mooi laagje.Als basiskleur voor deze top coat koos ik voor een bordeaux kleur van Rimmel met de naam Berries And Cream. Ik leerde dit kleurtje kennen dankzij vriendin Eva en ondertussen heb ik deze zelf ook gekocht. Ik hou normaal niet van rood- en bordeauxtinten maar ik vind dat je toch minstens één kleur in je stash moet hebben in deze kleur. Rimmel heeft ook best goeie kleurtjes nagellak en daarom wou ik deze ook gewoon zelf graag hebben.Meteen al bij een eerste laag werd ik super enthousiast. Let trouwens niet op de hap die uit mijn middelvingernagel is. Ik had de Rimmel nagellak gecombineerd met gellak maar daar was een stukje vanaf gebroken dus dat zie je behoorlijk hard. Wat mij meteen opviel is dat deze top coat inderdaad een matte effect heeft en toch sparkling is. Hij maakt eigenlijk vooral de kleur die je er onder gebruikt mooi matte en dan geven de glitters een extra speciaal effect aan de nagellak. Ik vind dit resultaat echt ontzettend tof en vind het jammer dat ik dit niet kan dragen om te gaan werken.
Een tweede laag maakt het geheel nog wat feller al vind ik dit zelf niet per se nodig. Hier zie je toch dat de glitters ook een glans geven aan je nagel. Heel gek hoe deze top coat zoveel effecten geeft aan je nagellak. Ik vind de combinatie met de bordeauxtint er geslaagd en volgens mij zou hij ook erg leuk staan bij een zwarte basis. Twee lagen zijn niet noodzakelijk voor een goed resultaat en zelf zou ik het ook niet doen. Toch geweldig hoe je nagels in elk licht er anders uit kunnen zien met deze top coat? Zowel matte als glanzend en de glitters geven ook een mooi resultaat! Ik ben in ieder geval fan en hoop deze nog vaker te kunnen dragen.

Wat vinden jullie van deze speciale top coat? Zouden jullie deze zelf ook dragen? En met welke basis zouden jullie hem dan combineren? Ik ben benieuwd naar jullie ideetjes! 

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten