vrijdag 20 oktober 2017

Julie | Friday Nails #157 – Silver Stars Top Coat

http://www.verodoesthis.be/2017/10/julie-friday-nails-157-silver-stars-top.html

Deze week wil ik het in de Friday Nails nog eens hebben over een top coat. Ik vind het eigenlijk altijd wel leuk om hiermee aan de slag te gaan maar ik draag het veel te weinig. Dit keer mocht ik van vriendin Eva weer een lakje lenen en het is de Boulevard De Beauté zilveren top coat geworden. Volgens mij had deze niet echt een naam maar ik heb hem voor het gemak even Silver Stars genoemd. Ik had nog nooit van het merk gehoord dus ik was wel benieuwd naar hoe deze top coat er zou gaan uitzien op mijn nagels…Het merk kwam me niet bekend voor dus ging ik even Googelen. Volgens mij is het merk in sommige Lidl filialen te verkrijgen en anders zou ik eens online kijken omdat ik het ook gezien heb op Bol.com. Vroeger gebruikte ik regelmatig een top coat om een anders zo standaard lakje wat op te frissen, tegenwoordig kan ik deze helaas niet dragen voor mijn werk. Toch vind ik het dan wel leuk om ze uit te testen! Het flesje is klein en handig maar ziet er voor de rest vrij basic uit. Ik word nu niet meteen warm of koud van deze verpakking.De dop is vrij breed en dik en het kwastje zelf begint meteen bij de haartjes. Vaak heb je nog een staafje dat hier tussen zit om het wat langer te maken maar dat is bij dit kleine flesje niet echt nodig. De haartjes zijn ontzettend lang en dus niet zo heel stevig. Je kan hiermee wel goed bewegen en het brengt de top coat zeer makkelijk aan. Ondanks de vermoedelijk goedkopere prijs van dit product zien de haartjes er best goed uit. Ik vind het ook fijn dat hij genoeg product opneemt want dat is vaak iets wat ik mis bij een top coat!Als basis voor deze nagellak koos ik een kleurtje van Essence. Deze zat eens in de Advent Kalender en volgens mij heb ik dit lakje ondertussen opgemaakt. Het zijn kleine flesjes en na een tijdje was hij redelijk stroperig geworden. De kleur kreeg de naam Rudolph’s Favorite en het is een kersenrode kleur die naar het bordeaux neigt. Ik vond dit de perfecte tint om een zilveren top coat op te proberen, zeker met het oog op de feestdagen die er weer aankomen.Met één laagje van deze special effect topper heb je eigenlijk al een mooi resultaat. Zoals je kan zien zou je deze nooit als een volledig dekkende lak kunnen gebruiken. Ik vind het resultaat echt iets weghebben van een sterrenhemel en dat vind ik wel feestelijk ogen. Ik vind de combinatie ook zeker geslaagd dus volgens mij past hij wel bij elke rood of bordeaux tint die je in huis hebt. Er kwamen genoeg glitters vrij bij één strookje en dat vind ik echt positief!
Een tweede laag maakt het geheel nog een stuk intenser maar daarom niet per se mooier. Persoonlijk vind ik het effect van één laag mooier al is dat natuurlijk een keuze die ieder voor zichzelf moet maken. Wat mij betreft zou ik gewoon twee laagjes kleur lakken en dan eentje van deze top coat. De droogtijd was gewoon gemiddeld en de houdbaarheid heb ik niet kunnen testen. Dit zal echter ook voornamelijk afhangen van de kwaliteit van de kleur die je er onder gebruikt. Voor mij was dit in ieder geval een geslaagde combinatie!

Wat vind jij van deze speciale combinatie? En draag jij vaak een top coat of hou je het gewoon bij een standaard kleur als nagellak? Ik hoor het graag van jullie in de reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten