vrijdag 13 oktober 2017

Julie | Friday Nails #156 – Care & Dare Lily!

http://www.verodoesthis.be/2017/10/julie-friday-nails-156-care-dare-lily.html


Nog niet zo lang geleden had Essence een Limited Edition collectie die Little Beauty Angels als naam had. Ik won deze hele collectie bij Amy en heb er al heel wat producten van gebruikt. Pas liet ik jullie in een Friday Nails artikel nog het kleurtje Care & Dare Rosy zien en vandaag is het tijd voor zusje 03 Care & Dare Lily. De vorige keer was ik niet zo enthousiast omdat ik me er iets anders bij voorgesteld had. Deze keer is het een nagellak die de ‘reduce yellowing’ belofte heeft. Ik weet niet of ze bedoelen dat de kleur paars hier voor zorgt of dat er echt werkzame stoffen in zitten. Benieuwd hoe ik over dit kleurtje denk? Lees dan zeker verder!


Het flesje ziet er eigenlijk precies hetzelfde uit. Je ziet meteen uit welke collectie het komt en op de verpakking geven ze al aan dat het een colour correcting nagellak is. Deze lila kleur zou een gele verkleuring van je nagels moeten wegwerken. Ik vind Essence eigenlijk altijd wel een leuk merk van nagellak en vind hun vormgeving eigenlijk wel prima. Je hebt alle informatie die je nodig hebt op het flesje en je kan ook meteen zien welke kleur je in handen hebt. Het kwastje is weer typisch Essence, vrij smal en lang maar met toch voldoende stevigheid. Het kwastje neemt genoeg product op om snel je nagels te voorzien van een laagje kleur. Er zijn nergens haartjes die uitsteken dus dat is sowieso positief. Ik vind dat deze soort kwastjes wel aangenaam zijn om mee te lakken omdat je er zowel je teen- als je vingernagels goed mee kan lakken.Een eerste laagje geeft een lichte dekking. Ik zie eigenlijk op alle nagels mijn natuurlijke nagel er nog doorheen en daar hou ik niet zo van. Het is dan ook een lakje dat een gele kleur zou moeten verbergen. Toch had ik dan een soort lichter lakje verwacht dat je eerder als basis zou gebruiken. Dat de nagellak wel een dekkende kleur is, had ik al ontdekt bij het vorige kleurtje. Ik vind deze kleur wel mooi en hoopte dan ook dat hij bij een tweede laag helemaal dekkend zou zijn. Je ziet dat ik er in geslaagd ben om vrij netjes te lakken, uitgezonderd mijn pinknagel.Een tweede laag zorgt voor een mooi egaal resultaat met een mooie glans. Ik hou veel meer van deze kleur dan van de roze omdat ik deze iets frisser vind ogen. Zoals ik in het begin al zei, weet ik niet of hij ook effectief de gele kleur van je nagels weghaalt of dat hij gewoon het verbloemt omdat je er overheen hebt gelakt. Bij een tweede laag is de dekking wel prima en zo hoort het ook. Aan de randjes ben ik soms wat uitgeschoten maar verder ziet de nagellak er echt wel goed uit. De droogtijd is gemiddeld en over de houdbaarheid kan ik helaas niet echt iets vertellen.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hebben jullie iets gekocht uit de Little Beauty Angels collectie? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten