vrijdag 6 oktober 2017

Julie | Friday Nails #155 – Ice Color

http://www.verodoesthis.be/2017/10/normal-0-21-false-false-false-nl-be-x.html

In de Friday Nails van deze week heb ik een nagellak van het merk Golden Rose voor jullie. Ik kreeg deze een hele tijd geleden in een Deauty Box en vergat hem sindsdien eigenlijk een beetje. Deauty lijkt er mee gestopt te zijn, ondanks het feit dat ze een belofte gemaakt hebben om viermaal per jaar een box uit te brengen. Dit nagellakje heb ik dus nog wel ontvangen en ik was hier wel benieuwd naar aangezien ik het merk voordien niet kende. Ik gebruik nu ook andere producten van het merk en over het ene ben ik tevreden en over iets anders dan weer niet. Benieuwd hoe deze kleur het doet op mijn nagels? Lees dan zeker verder!Deze nagellak heeft geen echte naam, al staat er Ice Color op de voor en achterkant van het flesje. Het is een licht roze kleur en volgens mij is hij helemaal niet zo ijzig als dat ze beweren. Het flesje is heel erg klein maar daardoor wel schattig. Je kan deze makkelijk ergens mee naartoe nemen om bij te werken indien nodig. Zeker om uit te proberen vind ik dit een ideaal formaat en zo vaak maak je nu ook weer geen nagellak op!De haartjes van deze nagellak zijn behoorlijk lang en ik had ze nog iets smaller verwacht. Het dopje is klein maar fijn en de haartjes zijn dat eigenlijk ook. Ze zijn bovenaan kaarsrecht afgesneden en hebben geen uitstekers aan de zijkant. Het kwastje neemt meer dan voldoende product in zich op. Voor ik hier mee aan de slag ging, was ik vooral benieuwd naar de dekking van zo’n licht kleurtje als deze. Een eerste laag van deze kleur is eerder teleurstellend. De dekking is niet overal gelijk, hoe hard ik ook mijn best heb gedaan. Dit is het beste zichtbaar aan mijn wijsvinger en pink. Zoals je ook duidelijk ziet, zie je overal mijn natuurlijke nagel er nog doorheen schemeren. Ik had dit ergens wel verwacht met zo’n lichte tint maar ergens hoop je toch op een betere kwaliteit. Je kan deze nagellak wel goed aanbrengen aan de randjes zonder al te veel foutjes te maken dus dat is wel positief.
Een tweede laag geeft dan weer wel een prachtig resultaat! Persoonlijk draag ik dit soort kleuren niet erg vaak maar het is wel een perfecte nude nagellak. Hij dekt nu wel erg mooi in twee lagen en zit overal gelijk verdeeld. De glans die je ziet is ook volledig afkomstig van deze Golden Rose Ice Color aangezien ik er nog geen top coat overheen gebruikt heb. Ik vind deze kleur hoe langer ik er naar kijk mooier worden. Het is een klassieke, poeder roze kleur die je nagels meteen een verzorgde look geeft zonder hard op te vallen. Ik denk dat dit tintje bij veel mensen wel in de smaak zou vallen en dat het iedereen goed staat. Je kan deze kleur ook het hele jaar door dragen!Wat vinden jullie van deze kleur? Dragen jullie liever iets dat meer opvalt of kiezen jullie toch vaak voor dit soort nude kleuren? Ik ben benieuwd!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten