zondag 1 oktober 2017

Julie | Action Facial Sheet Mask – Blueberries & Yoghurt Extract

http://www.verodoesthis.be/2017/09/julie-action-facial-sheet-mask.html

Op de eerste zondag van de maand is het zoals altijd weer tijd voor een maskerreview. Ik heb thuis echt nog super veel masker liggen om te testen maar soms kan ik er niet aan weerstaan om een nieuwe te kopen. Zo was in onlangs bij Action en zag ik nieuwe Sheet Masks liggen. Ondertussen zijn ze al een tijdje te koop en er zijn verschillende soorten. Ik koos onder andere voor deze met Blueberries & Yoghurt Extract die mijn huid zou moeten verzorgen en terug oppeppen. Ik was zeer benieuwd naar dit masker en besloot het voor jullie uit te testen. Benieuwd naar mijn mening over dit masker? Lees dan zeker verder!Ik vind de verpakking er super leuk uitzien! Je weet meteen op het eerste zicht dat dit een sheet masker is en aan de ingrediënten op de afbeelding kan je ook al meteen zien wat er in verwerkt zit. Er zijn zes verschillende maskers verkrijgbaar en als ik het me goed herinner betaal je slechts €0.55 per masker. Mocht dit dan goed werken is het zeker een koopje! Ik kan je wel al vertellen dat er op de achterkant staat dat de foto’s enkel ter illustratie dienen…Op de achterkant kan je de gebruiksaanwijzing in tekst en in foto’s vinden. Ik vind dit best wel handig omdat het op deze manier voor iedereen duidelijk is. Na het reinigen van je gezicht, vouw je het masker open en plaats je het op je gezicht. Het masker voelt vrij nat aan dus het is even zoeken hoe dit precies het beste gaat. Je laat het masker 20 tot 30 minuten zitten, wat een behoorlijk lange tijd is vergeleken met andere maskers. Nadien spoel je nog even je gezicht na voor je het droog dept met een handdoek. 

De ingrediëntenlijst wordt ook gedeeld en ik heb deze eventjes bekeken. Ik zie eigenlijk nergens bosbessen of yoghurt staan in deze lijst dus ik weet niet zo goed waar ze die dan vandaan halen. Er staat wel fruit extract in, dus dat zal dan van de bosbessen moeten zijn. Onderin zie je ook parfum staan, dus mocht je hier gevoelig voor zijn, zou ik het masker overslaan.
De verpakking is makkelijk te openen maar zoals ik dus al zei is het een vrij nat masker. Het brengt op zich goed aan omdat de vorm redelijk goed is voor mijn gezicht. Enkel bij mijn neus zie je dat het niet helemaal goed wil aansluiten. Ook aan mijn kin heb ik even moeten wrijven voor het naar mijn idee goed zat. Ik vind dat het masker naar alcohol ruikt en ik bespeur nergens iets van yoghurt of bosbessen als geur. Het masker voelt verkoelend aan op mijn gezicht omwille van het natte serum dat het bevat. 20 tot 30 minuten is best lang dus je moet er wel even tijd voor nemen. Ik ben gewoon recht blijven zitten en dan blijft het masker op zich goed op zijn plaats zonder te verschuiven. Op gevoelige plaatsen kan het masker lichtjes prikkelen, zoals op het pukkeltje op mijn kin. Ook rond mijn ogen voel ik het tintelen en volgens mij komt dit door die sterke alcoholgeur. Geen idee of ik de enige ben die dit merkt. Het gevoel wordt wel beter naarmate de minuten vorderen. Het masker is uiteraard super simpel te verwijderen en nadien voelt mijn huid best fris en zacht aan. Ik zie verder niet heel veel verschil aan mijn huid maar dat heb ik wel vaker met sheet maskers. Voor zijn geld is hij niet verkeerd maar ik ren nu niet meteen naar de winkel om er nog tien van in te slaan…

Hebben jullie deze maskers van Action al eens geprobeerd? En welke is dan jouw favoriet? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten