woensdag 20 september 2017

Julie | Review Mix – MAC Producten

http://www.verodoesthis.be/2017/09/julie-review-mix-mac-producten.html

Zoals jullie al konden lezen in mijn laatste Shoplog van Antwerpen, ging ik weer eens langs bij MAC. Ik had namelijk nog een bon ter waarde van 60 euro die ik had gekregen van mijn collega’s. Hiermee kon ik een make-up sessie van een uur boeken waarna ik het bedrag mocht spenderen aan producten. Ik nam Valérie mee op sleeptouw en besloot uiteindelijk om drie producten mee naar huis te nemen. Deze laat ik jullie vandaag zien in dit Review Mix artikel. Bij deze ook meteen de vraag aan jullie of jullie het leuk vinden om vaker een Review Mix artikel te zien verschijnen op Verodoesthis. Lees vooral verder als je benieuwd bent welke producten ik mee naar huis nam!Als eerste koos ik voor de eyeliner in de kleur Privet. Ik gebruik normaal gezien echt nooit eyeliner en gebruik eigenlijk enkel en alleen potloden op mijn ogen. Ik was eens benieuwd hoe een (kleine) wing bij mij zou staan en visagiste Ellen probeerde dit bij mij met deze kleur. Het is een Fluidline Pen en dat dan in een soort petrol groene kleur. Ik was meteen enthousiast en wou hem dan ook graag mee naar huis nemen. Deze kost normaal gezien €20 maar ik koos hem dus met het geld van mijn bon.Ik vind de kleur prachtig en moet toegeven dat een wing toch wel bij mij past. Sorry voor de ietwat donkere foto links onder maar dit is het resultaat na de make-up sessie. Ik heb eigenlijk sindsdien niet meer geoefend en heb hem zelf dus nog niet gebruikt. Ik zal deze zeker nog wel gaan gebruiken in het najaar omdat ik de kleur echt geweldig vind. Waarschijnlijk krijg ik het niet voor elkaar om een dergelijk dun lijntje met wing te tekenen maar een gewoon streepje zou toch moeten lukken, niet?Een MAC winkel buiten lopen zonder een nieuwe lipstick lijkt haast onmogelijk! Ik heb er al meer dan genoeg maar toch kon ik niet weerstaan aan deze kleur. Het is volgens mij best een bekende kleur want dit keer koos ik voor de Satin Lipstick Twig. MAC lipsticks zijn voor mij eigenlijk veruit de beste en daarom vond ik dat ik weer wel eens een nieuw kleurtje mocht kopen. Een satin finish voelt erg comfortabel aan op de lippen maar blijft niet zo lang zitten als een matte tint. Nadat je wat gegeten of gedronken hebt, kan je hem dan ook best bijwerken.Toch wou ik deze kleur erg graag toevoegen aan mijn stash omdat ik zulke kleur nog niet had. Meestal kies ik voor roze of paars en vaak in een redelijk felle kleur. De laatste tijd vind ik bruintinten ook wel mooi en zeker met het oog op het najaar denk ik dat deze kleur me nog vaak van pas zal komen. Als ik hem moet vergelijken met een andere kleur zou ik MAC Captive opnoemen, die ik eigenlijk ook al heb. Ik vind deze kleur net ietsjes lichter en minder paars van ondertoon. Ik vind hem erg mooi bij me passen en ben dan ook blij dat ik deze lipstick ter waarde van €19.50 mee naar huis nam.

Op mijn ogen draag ik hier kleuren uit het Fortune Favours The Brave Palette van Makeup Revolution en mijn highlighter en bronzer komen uit het Bronze & GlowPalette van I Heart Make-Up.Misschien wel het pronkstuk uit dit artikel is de Extra Dimension Skin Finish die ik koos. Er zijn verschillende tinten verkrijgbaar maar uiteindelijk ging ik voor de kleur Beaming Blush. Ik had deze al langer op het oog maar vond ze nogal aan de dure kant. Je betaalt namelijk maar liefst €31 voor dit doosje van 9 gram. Mede dankzij mijn bon moest ik uiteindelijk slechts €10.50 bijleggen op mijn totale bedrag dus dat viel goed mee. Ik wil ook nog erg graag de kleur Soft Frost omdat deze een veel koelere kleur is dan deze warme Beaming Blush. 
Het is echt een prachtige kleur highlighter! Ik kan wel blijven kijken naar het patroontje en de kleur. Hij ziet er overduidelijk ook roze uit maar heeft een geweldig mooie gouden gloed over zich. De kleur is haast niet te beschrijven maar op de swatch op mijn hand kan je beide tinten goed waarnemen. Op mijn gezicht vind ik hem ook erg mooi tot zijn recht komen. Ik draag hem zowel op mijn jukbeenderen als op het smalle strookje van mijn neus. Ik heb deze skin finish al super vaak gebruikt sinds ik hem gekocht heb omdat ik hem echt zo mooi vind. Je kan kiezen voor een erg subtiel resultaat of hem opbouwen tot een fellere glans. 


Wat vinden jullie van mijn nieuwe MAC producten? Zit er iets tussen dat je zelf ook zou gebruiken? Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten