zondag 24 september 2017

Julie | Opgemaakt #43 – Augustus

We zijn weer bijna aan het eind gekomen van de maand en dan laat ik jullie altijd mijn opgemaakte producten van de maand ervoor zien. Dit keer zijn het alle dingen die ik in de maand augustus heb opgemaakt en beginnen doe ik zoals gewoonlijk met de geurkaarsen. Van Rituals heb ik twee geurkaarsen opgemaakt namelijk de Indian Rose en de Jasmine Dream. Van de Indian Rose heb ik nog erg veel verpakkingen staan omdat die mijn favoriet is. Sinds kort zit hij echter in een rode pot en zoek je hem niet meer in deze lichte verpakking. Jasmine Dream is niet meer te koop maar vond ik op zich best lekker.

Van Yankee Candle hebben we hier in huis nog twee samplers opgemaakt. Rechtsboven zie je die van Fluffy Towels en linksonder die van Black Coconut. Beiden vond ik wel lekker al gaven ze niet een erg sterke geur af. Mocht ik er eentje van deze kopen zou het Fluffy Towels zijn.

Benieuwd wat ik nog meer heb opgemaakt buiten geurkaarsen? Lees dan zeker verder!

Lady Speed Stick blijft toch wel mijn favoriete deodorant aller tijden. Ik verkies de geur Orchard Blossom maar die lijkt nergens meer te verkrijgen. Om geen verzendkosten te betalen vraag ik altijd aan mensen om er eentje voor mij mee te brengen uit landen waar hij gewoon te koop is, zoals Amerika of Polen. Deze Spring Blossom komt uit Amerika en zou de vervanger moeten zijn van Orchard Blossom. Ik vond hem niet verkeerd en vond het wel fijn dat het een iets grotere verpakking was dan ik gewend ben. Ik zou deze zeker nog wel eens opnieuw willen maar heb momenteel nog een kleine voorraad die eerst op moet.

In augustus heb ik maar liefst twee gezichtspoeders van Bourjois opgemaakt. Ze komen uit het Healthy Balance gamma en ik heb twee keer de kleur 53 Light Beige opgemaakt. Ondertussen weet ik dat kleur 52 ook goed bij mij past, zeker nu naar de winter toe als mijn huid nog wat lichter is. Ik koop deze poeders altijd opnieuw en heb er dus nog wel enkele van op voorraad. Meestal koop ik deze wanneer ze in de aanbieding zijn.

Van Rituals heb ik uit de The Ritual Of Karma lijn de Shower Scrub en de Shower Foam opgemaakt. Deze producten hebben dezelfde geur en ik vind ze echt erg lekker. Het is een typisch zomerse geur, dezelfde als die van de Rituals zonneproducten. Vorig jaar was zit de Limited Edition tijdens de zomer, nu zit hij in het vaste zomergamma tussen april en oktober. Gelukkig heb ik nog een voorraad voor hij weer opnieuw verdwijnt. Ik zou deze dus nadien ook zeker graag opnieuw willen kopen. De scrub heeft een fijne korrel en is ideaal om mee op vakantie te nemen omdat hij er ook voor zorgt dat je bruine kleurtje langer blijft.

Hydra Science is een merk dat ik enkel en alleen bij Carrefour in de rekken heb gezien. Ondertussen is het gamma ook verdwenen volgens mij en dat vind ik erg jammer. Hun Micellair Water vind ik erg fijn en ook deze Hydra-Refreshing Water Cream met SPF 15 vond ik erg fijn. Hij smeerde goed uit en trok snel in maar hij verzorgde de huid ook goed. Ik kocht deze volgens mij ooit eens voor ongeveer drie euro en ik vond hem echt erg fijn. 

(Let trouwens niet op de zwarte vlekjes op sommige foto’s. De camera van mijn telefoon deed de gehele maand erg gek…)

Van Rituals heb ik ook deze Room & Linnen Mist uit het Tiny Rituals gamma opgemaakt. Oorspronkelijk is hij bedoelt om als spray in de babykamer te gebruiken maar ikzelf vind deze geur met rijstmelk en amandelolie ook erg fijn. Ik gebruik hem dan ook graag op mijn lakens en heb ondertussen al een nieuwe in gebruik. Nadien weet ik niet of ik hem nog een keer opnieuw zou kopen omdat ik de geur niet beu wil raken.

Ik heb oprecht geen idee meer waar ik deze AQ Micellair Cleansing Water gekocht heb. Het merk komt me niet bekend voor en ik kan het ook niet online vinden. Hij was trouwens niet verkeerd maar ook niet geweldig. Het is een kleinere fles dan normaal en daardoor was hij uiteraard ook sneller op. Ik heb ondertussen een micellair water van een ander merk in gebruik. Mocht ik deze ooit opnieuw ergens vinden weet ik niet of ik hem mee zou nemen. Het zal een beetje van de prijs af hangen want ook die weet ik niet meer…

De Rituals Ultra Calming Facial Toner is een product dat ik zeer graag gebruikt heb. Hij kalmeerde mijn huid goed en ik heb hem dan ook tot de laatste druppel opgemaakt. Ik heb nog een voorraad van andere toners die ik eerst wil gebruiken maar het zou best kunnen dat ik deze nog eens opnieuw koop. Hij is geschikt voor ieder huidtype maar als je een droge huid of moeilijke huid hebt, zal je deze extra fijn vinden dankzij zijn kalmerende ingrediënten.

Het is deze keer weer al Rituals wat de klok slaat want ook deze Mild Eye Make-Up Remover komt uit hun gamma. Ik kan er niks aan doen, hun producten zijn gewoon oprecht erg fijn. Natuurlijk werk ik er maar ik zou niks kunnen verkopen waar ik zelf niet achter sta. Jullie kunnen overigens ook iedere maand opnieuw zien hoeveel producten ik elke keer weer met liefde opmaak. Ik heb ondertussen alweer een nieuw flesje in gebruik.

Van Essence heb ik deze Keep It Perfect Make-Up Fixing Spray opgemaakt. Normaal gezien gebruik ik eigenlijk die van MAC maar af en toe wissel ik wel eens af. Deze kleine flesjes zijn fijn om mee op vakantie te nemen en natuurlijk lekker goedkoop. Ik ben best tevreden over de werking van dit flesje en zou hem wel weer opnieuw kunnen kopen. Toch ben ik ook benieuwd naar andere merken!

Van Batriste heb ik de Oriental Droogshampoo opgemaakt en deze vond ik echt super lekker van geur. De werking van Batiste is voor mij nog steeds de beste en ik hou wel van zulke zoete en bloemige geuren. Ik kocht deze op vakantie in GranCanaria en heb de geur hier helaas nog nooit in de rekken zien staan. Deze zou ik graag opnieuw kopen omdat ik hier zeker tevreden over ben!

Het lijkt wel of ik in augustus al mijn skincare producten heb opgemaakt want ook mijn Rituals Moisture Recovery Night Cream was helemaal leeg. Ik vind een potje wel handig omdat je zo erg goed kunt doseren maar natuurlijk werkt een pompflacon meer hygiënisch. Toch vind ik een potje fijn omdat je goed kunt zien wanneer hij bijna op is. Ik vond deze erg fijn en heb hem ondertussen ook al opnieuw gekocht. Momenteel ben ik er eentje van een ander merk aan het gebruiken.

Wat wasproducten betreft heb ik in augustus maar liefst twee producten opgemaakt. Beide producten zijn van Lenor. Links zie je de Unstoppables Wasparels in de Luxueus ‘geur’. Deze heb ik al vaker gehad en vind ik eigenlijk het lekkerst. Ik koop deze meestal in de aanbieding omdat ze aan de prijzige kant zijn.

Rechts zie je nog de Lenor Wasverzachterin de Gouden Orchidee geur. Ik vind deze erg lekker want deze heb ik al vaker opnieuw gekocht. Ik hou gewoon niet van die typische rozen- of oceaangeurtjes. Deze is een beetje bloemig en zoet maar vooral lekker zacht van geur.

Rituals had onlangs een exclusief cadeau voor My Rituals members waarin dit kleine flesje Bed & Body Mist uit de Laughing Buddha lijn zat. Ik had enkele setjes omdat ik meerdere keren per maand een aankoop gedaan heb die boven het bestedingsbedrag zaten. Deze geur met zoete sinaasappel en cedarhout is niet mijn favoriet maar ik vond hem eigenlijk ideaal om als luchtverfrisser te gebruiken. Ik heb nog enkele flesjes staan die ik met plezier zal gebruiken, nadien zou ik deze niet kopen omdat ik nog andere geurtjes heb staan.

Van Balea hebben we samen de Garten Eden Handzeep opgemaakt. Dit was zo’n fijne mousse handzeep die Nick erg graag gebruikt. Ik vind zulke zepen ook altijd fijn in gebruik al is een normale handzeep voor mij ook prima. Deze van Balea is lekker goedkoop maar volgens mij was dit wel een Limited Edition. Ik zou deze anders volgende keer zeker opnieuw kopen omdat het een lekker bloemengeurtje was.

De grootste budgettip van vandaag is toch wel deze Alvira Face Scrub. Ik heb al zoveel verschillende gezichtsscrubs geprobeerd en ik vind deze oprecht een van de beste die ik al gehad heb. Het goeie nieuws? Hij kost slechts 1.39 euro en je kan hem gewoon bij Action kopen! Ik ontdekte deze tube doordat hij nog bij mama in de kast stond en ik hem dus nadien overgenomen heb. Ondertussen heb ik mezelf al twee nieuwe tubes aangeschaft.

Van het Albert Heijn huismerk heb ik nog standaard wattenschijfjes opgemaakt. Deze heb ik al super vaak opnieuw gekocht en ik blijf deze prima vinden. Wattenschijfjes neem ik meestal gewoon mee uit de winkel wanneer ik ze nodig heb, waar ik dan ook aan het winkelen ben. Toch vind ik deze voor hun prijs echt erg fijn! 

Uit de Limited Edition Express Your Soul van deze zomer van Rituals hebben wij thuis de Geurstokken opgemaakt. Deze hebben een super frisse citrusgeur en ik zet deze graag in de kamer waar onze was hangt te drogen. Ik vind het jammer dat hij eind deze maand uit het gamma gaat, dus ik heb mezelf nog een kleine voorraad aangeschaft. Naar de nieuwe geur van de winter ben ik ook alvast erg benieuwd!

Tijdens onze tweede ruilmiddag nam ik deze Rimmel Wake Me Up Foundation in de kleur 100 Ivory over van Veronique. Er zitten namelijk kleine glittertjes in deze foundation die zij erg storend vindt. Ik vind dit nu ook geen must maar het stoort me niet. Deze kleur past namelijk perfect bij mijn huid en daarom heb ik hem ondertussen dan ook al opnieuw aangeschaft. Ik gebruik ook graag die van Bourjois maar momenteel is dit weer terug mijn nummer één.


Een iets kortere opgemaakt deze keer al zitten er toch nog genoeg verschillende producten tussen! Welke is jullie favoriet uit deze selectie? Ik ben benieuwd!

Liefs,


Julie x

14 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Ik vind van wel! Ik gebruik sowieso wel primer er onder en poeder om het te setten maar hij blijft gewoon de hele werkdag zitten! :-) Alleen op mijn neus slijt hij, maar dat doet elke foundation bij mij!

   Verwijderen
 2. Ik ga ook eens bij de ritual producten kijken. Vooral die bed & linnen spray vind ik interessant. Dank voor de leuke tips.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een producten! Ik gebruik ook veel elke maand, maar niet zo veel als jij :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik had vroeger nooit gedacht zoveel te kunnen opmaken in één maand! :-)

   Verwijderen
 4. I love de producten van de Rituals, ook hier zijn ze favoriet en helaas bijna op!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oehhh rituals! Love it. Wat leuk trouwens dat je al je gebruikte producten laat zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dankjewel! Ik vind dit zelf ook leuke artikels om te maken én om bij anderen te lezen! :-)

   Verwijderen
 6. Wat heb je een leuke lijst met producten getoond, sommigen kende ik (de rituals vooral) maar er zaten ook nieuwe ontdekkingen tussen. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat ik je toch ook wat nieuws heb kunnen laten zien! :-)

   Verwijderen
 7. Grote fan van Rituals. Ik ben benieuwd naar de Fixing Spray. Die ga ik uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk hier allemaal Rituals fans te zien! :-D En voor zijn prijs vind ik hem echt best oké! ;-)

   Verwijderen