woensdag 13 september 2017

Julie | Milani Amore Matte Liquid Lipstick Fling

http://www.verodoesthis.be/2017/09/julie-milani-amore-matte-liquid.html

Dit artikel staat al een tijdje op de planning en vandaag is het dan eindelijk zover. Ik laat jullie nog eens kennis maken met een liquid lipstick. Milani is een merk waar ik zelf al vaak van gehoord had maar nog niks van geprobeerd had. Ik besloot de gok te wagen en bestelde de Amore Matte Lip Cream in de kleur Fling. Ik zocht swatches en reviews op en dacht dat deze kleur wel bij me zou passen. Benieuwd naar de kleur, swatches en houdbaarheid van deze lip kleur? Lees dan zeker verder!Ik vind de kleur in de huls er alvast goed uitzien dus dat is al een mooi begin. Ook vind ik de gouden dop een erg mooi detail en kan je toch goed zien welke kleur je vast hebt. Het is een Amore Matte Lip Cream wat wil zeggen dat hij matte moet opdrogen op je lippen en daar dus ook een hele tijd hoort te blijven zitten. Ik zit echt in mijn liquid lipstick periode omdat ik het zo makkelijk vind dat je deze amper tot niet moet bijwerken. De kleur is een donker roze kleur die ook wel wat paars en zelfs bruinig in zich heeft. Ik vind deze zelf erg mooi en was dan ook benieuwd of het bij me zou passen.

Ik bestelde deze bij Boozyshop en betaalde er 7.96 euro voor toen ze een kortingsactie hadden. Normaal gesproken kan je deze bestellen voor 9.95 euro per stuk.Eerst nog even kort wat informatie over deze liquid lipstick. Ik deel toch altijd graag de ingrediënten van producten aangezien sommige mensen gevoelig zijn aan bepaalde bestanddelen. Wat skincare betreft heb ik een basiskennis van ingrediënten maar bij make-up ken ik er eerlijk gezegd niet zo heel veel van. Er zitten natuurlijk kleurstoffen in die zorgen voor de kleur die uiteindelijk op je lippen komt. Ik zie dat er ook bijenwas in zit dus het is geen vegan product maar het zorgt wel voor een beetje verzorging voor je lippen. Dat vind ik een pluspunt aangezien matte liquid kleuren je lippen normaal gesproken best kunnen uitdrogen.
Hier zie je dan de swatch op mijn hand en lippen en daarnaast nog een full face make-up look waarbij ik de lip cream gebruikt heb. Ik vind de kleur echt erg mooi want ik hou wel van zulke roze/paarse tinten. Ik vind hem erg veelzijdig omdat ik deze zowel in de zomer als winter zou dragen. Zeker naar de herfst toe denk ik dat ik hem nog veel kan gaan gebruiken. Hij dekt erg mooi en brengt makkelijk aan dankzij de fijne applicator. Het is een tweezijdig sponsje dat het product goed op lijkt te nemen in een soort van extra reservoir. Daardoor kan je meteen heel je lippen voorzien van de kleur zonder opnieuw te moeten dippen in de huls.

Hij brengt op zich best netjes aan, al ben ik daar zelf niet altijd de beste in. Hij blijft echt ontzettend goed zitten en droog helemaal matte op. Gelukkig droogt hij niet té snel zodat je wel tijd hebt om hem goed aan te brengen. Nadien heb je er eigenlijk weinig werk aan, tenzij je echt een vettige hap gaat eten. Bijwerken is gelukkig geen probleem aangezien hij niet gaat brokkelen of korrelen. Verwijderen doe je best met een product op oliebasis of iets waarmee je ook waterproof make-up kan verwijderen aangezien hij echt blijft zitten als een huis!

Ik ben dus erg tevreden over mijn aankoop en zou hem aan iedereen kunnen aanraden. Misschien dat ik nog wel wat andere kleuren van Milani wil uitproberen! Wat vinden jullie van deze kleur en houden jullie ook zo van liquid lipsticks? Welk merk is jullie favoriet daarvoor? Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

 1. Zien er idd goeie uit. De liquids zijn veel plezanter om aan te brengen dan de sticks, vind ik. Ik ben er momenteel ook echt verzot op. Mijn favoriet is een nude van Rimmel maar mss moet ik deze ook eens proberen :-)
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad! Ik heb er nog geen van Rimmel geprobeerd! ;-)

   Verwijderen