zondag 3 september 2017

Julie | Maskerreview - Lush Rosy Cheeks

http://www.verodoesthis.be/2017/08/julie-maskerreview-lush-rosy-cheeks.html


Het is weer een hele tijd geleden dat ik nog eens een masker van Lush gereviewd heb. Bij Lush hebben ze echter de fantastische actie dat als je vijf schone, lege zwarte potjes terug binnen brengt, je een gratis vers gezichtsmasker krijgt. Ik liet jullie al eerder kennismaken met Mask Of Magnaminty, Catastrophe Cosmetic, Cranberry, Cupcake en Oatifix. Vandaag is het echter de beurt aan Rosy Cheeks. Ik liet me adviseren bij Lush Antwerpen en nam uiteindelijk deze mee naar huis. Benieuwd of ik tevreden ben over de werking van dit masker? Lees dan zeker verder!
Ik vind de actie van Lush echt geweldig want zo leer je echt verschillende producten kennen en kan je alle verschillende maskers gewoon gratis uitproberen. Dit potje zelf doet ook mee aan de actie, dus dan heb je elke keer nog maar vier andere potjes nodig. Dit masker zou verzachtend voor je huid zijn en zou roodheden uit je gezicht wegnemen. Normaal hou ik niet zo van een rozengeur maar deze vond ik nog wel oké in de winkel. Ik was dus ontzettend benieuwd naar de werking van dit masker en of ik enig verschil zou zien op mijn gezicht.

Het masker zelf ziet er ontzettend romig uit en ik vind het er zeker erg goed uitzien. Je brengt deze aan op een schone en droge huid en laat het tien tot vijftien minuten intrekken. Hierna spoel je het gewoon af met lauwwarm water. Het nadeel aan een vers gezichtsmasker is dat je deze moet bewaren in de koelkast en dat je hem vrij snel moet opmaken. Hij is beperkt houdbaar en daardoor wordt je verplicht hem vaak te gebruiken. Op zich lukt dit vaak wel maar toch ga ik wel eens een weekje of twee over de datum. Gelukkig heeft Lush een sticker voorzien met de datum en met alle ingrediënten die in dit masker zitten.
Op deze foto zien jullie hoe mijn huid er uit ziet voor het masker, tijdens het masker en nadien. Heel erg groot is het verschil niet maar ik zag tot mijn verbazing bij het bekijken van de foto’s wel degelijk dat mijn huid op de ‘na’ foto er minder rood uitziet. Ik wou hem vooral testen om te zien of het mijn rode neus kon verminderen maar dat is helaas niet het geval. Wel zie je aan mijn voorhoofd en wangen dat de rood/roze schijn van de eerste foto verdwenen is uit mijn gezicht. 

Het masker zelf voelt lekker fris aan omdat het uit de koelkast komt en het ruikt zachtjes naar roosjes maar niet vervelend. Het brengt makkelijk aan omwille van de zachte crème textuur. Dit masker zou zowel reinigend als kalmerend moeten werken en natuurlijk de roodheden verminderen. Ik had niet verwacht dat het hard zou opdrogen maar dat doet het dus wel. Het afspoelen gaat vrij vlot met een washandje en lauwwarm water. Mijn huid voelt nadien fijn aan zonder trekkerig te zijn. En je ziet dus wel degelijk een licht kleurverschil. Ik heb niet zo’n probleemhuid dus ik weet niet of het ook zou werken bij mensen die last hebben van rosacea. Normaal gesproken kost dit masker €11.50 voor zo’n potje van 75G waar je toch wel makkelijk een achttal keer een maskertje mee kan aanbrengen. Ik vind dit masker niet het beste dat ik ooit geprobeerd heb maar ik ben wel te spreken over de werking op zich!

Hebben jullie al eens een vers gezichtsmasker van Lush geprobeerd? En zo ja, welke is jullie favoriet en moet ik zeker de volgende keer eens proberen?

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten