woensdag 27 september 2017

Julie | Let’s Talk Movies #11

http://www.verodoesthis.be/2017/09/julie-lets-talk-movies-11.html
 (bron foto)Vandaag ga ik jullie nog eens laten zien welke films ik de afgelopen tijd heb gekeken. Ik zou veel meer films moeten zien maar ik vind er simpelweg geen tijd voor. De afgelopen drie maanden heb ik weer slechts twee films gekeken. Ik vertel je alles over de korte inhoud en deel mijn mening over deze films. Ik ging zelfs naar een avant-première! Zijn het af- of aanraders? Je leest het in dit artikel!


The Hitman’s Bodyguard – 09/09/2017
Op een zaterdagavond besloten Nick en ik spontaan om naar de bioscoop te gaan en eigenlijk was dat een zeer goed idee! We zouden het vaker moeten doe maar we hebben thuis ook nog zoveel opgenomen dat we er niet altijd tijd voor maken. We kozen voor The Hitman’s Bodyguard, een actie komedie.


Ik had al wel eens over deze film gehoord en ik dacht wel dat Nick deze ook leuk zou vinden. Het is wel degelijk een actiefilm met veel gevechten en races maar er zit toch ook voldoende humor in verwerkt zodat ik hem ook leuk vond. Er zit ook een klein beetje romantiek verstopt in de film maar dit neemt zeker nooit de bovenhand.
   

 
“'s Werelds beste huurmoordenaar besluit het roer om te gooien en te getuigen tegen zijn voormalige werkgever bij het Internationaal Strafhof in Den Haag. Zijn oud-werkgever is de corrupte, moordzuchtige ex-president van een Oost-Europees land, met een enorm arsenaal aan huurlingen tot zijn beschikking. Die zal er alles aan doen om de getuigenis tegen te houden.” De hoofrollen in deze film zijn weggelegd voor Samuel L. Jackson en Ryan Reynolds en die spelen hun rollen voortreffelijk. Ik heb echt genoten van hun interactie en van de personages die ze hebben neergezet. Op IMDB krijgt hij een gewone 7/10 maar ikzelf zou hem toch graag een 9/10 willen geven. Ik vond dit tegen mijn verwachting in echt een goeie film en ik zou hem dan ook zeker aanraden! Leuke extra is dat een groot deel van deze film zelfs in Nederland opgenomen is, je hoort hier en daar zelfs een woordje Nederlands in de film!
 Het Tweede Gelaat – 15/09/2017
De andere film die we gezien hebben is Het Tweede Gelaat, een film van Jan Verheyen. Deze hebben we in avant-première gezien dankzij Ford. Aangezien wij met een Ford rijden, kregen we een uitnodiging in de bus om deze film gratis te komen kijken met een hapje en een drankje. Deze film komt normaal pas eind oktober uit dus dat leek ons een leuke kans!

Deze film is het slotstuk van een filmtrilogie die gebaseerd is op de boeken van Jef Geeraerts over het duo Vincke & Verstuyft. Eerder kon je al gaan kijken naar De Zaak Alzheimer en Dossier K. De eerste heb ik ooit gezien, van de tweede ben ik niet zeker. Je hoeft deze niet gezien te hebben om te kunnen volgen in deze film. Het verhaal gaat over een nieuwe case maar dan met dezelfde hoofdrolspelers.
“De ooit onvoorwaardelijke vriendschap tussen commissarissen Vincke (Koen De Bouw) en Verstuyft (Werner De Smedt) gaat door diepe dalen als ze worden geconfronteerd met een reeks gruwelijke moorden. Ook een overlevend slachtoffer drijft een wig tussen de vrienden wanneer Verstuyft valt voor haar charmes. En ondertussen heeft de seriemoordenaar een nieuwe prooi in het vizier…” De film bouwt een grote suspense op, net zoals we dat verwachten van een drama/crime film. Ik vond hem niet slecht maar Nick zag de clue al een tijdje hangen en vond hem daardoor wat minder. Op IMDB heeft de film nog geen ratings omdat hij nog niet in de zalen is maar ik zou hem een 7.5/10 geven. Ik had er misschien ook wat meer van verwacht, al vond ik hem zeker niet slecht! Leuk weetje is misschien dat Koen De Bouw ook van Turnhout is en naar dezelfde middelbare school gegaan heeft als Nick, Veronique en mezelf! ;-)

Hebben jullie de afgelopen maanden veel films gezien? Ik zag er dus de afgelopen drie maanden enkel twee in september! Ik ben benieuwd naar jullie eerste reacties op deze films!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten