zondag 17 september 2017

Julie | Klaar voor het najaar

http://www.verodoesthis.be/2017/09/julie-klaar-voor-het-najaar.html

Terwijl ik dit schrijf regent het buiten pijpenstelen en dat doet het al de hele dag. Ik heb de zomer officieel achter mij gelaten en heb mij aangepast aan het najaar. Ondertussen heb ik ook enkele nieuwe items gekocht die mij hierbij kunnen helpen. Vandaag laat ik je zien hoe ik helemaal herfst- en winterproof ben met mijn nieuwe spullen. Verwacht dus vooral veel zachte en warme dingen die mij nog goed van pas zullen komen de komende maanden. Ben jij nog niet helemaal klaar voor het najaar en zoek je nog inspiratie? Lees dan zeker verder!Als eerste kocht ik deze heerlijk zachte trui van Costes in Antwerpen. Ik liet jullie deze blauwe trui al zien in mijn recentste shoplog en ik ben er nog altijd even blij mee. Deze trui heeft me €39.95 gekost en dat vind ik een prima prijs voor zo’n warme trui. Gelukkig heb ik nog andere warme truien en vesten in mijn kast hangen maar dit is mijn nieuwste aanwinst. Hij is van een super zacht materiaal aan zowel binnen als buitenkant.Bij Hunckemöller zag ik in het passeren eens deze super cute stapsokken liggen. Ik ging de volgende keer dat ik eventjes tijd had meteen naar binnen om ze eens beter te bekijken. Ze zijn overduidelijk geïnspireerd op een zacht konijntje. De binnenkant is super zacht en warm en de onderkant heeft van die anti-slipnopjes. Ik vind de oortjes en het ronde staartje echt super schattig en kon deze dus echt niet laten liggen. Deze kosten in de winkel €17.99 maar ze waren op dat moment aan 20% korting én ik had nog een te goed van €5 op mijn klantenkaart staan. Ik heb ze al verschillende keren aangehad om ’s avonds tv te kijken en ik vind ze echt geweldig.Tegelijkertijd zag ik deze geweldige sloffen van Hunckemöller. Ik kocht ze niet meteen maar eigenlijk had ik mijn beslissing al gemaakt: ik moest en zou deze hebben. Ik ben sowieso een grote fan van de kleur grijs en combineer dat met een zacht en warm materiaal en ik ben verkocht. Deze sloffen zijn eigenlijk een soort van laarsjes waar je hele voet lekker warm in gehouden wordt. Ze hebben zelfs een anti-slipzool en die leuke pomponnetjes in de witte kleur maken het voor mij extra schattig. Voor deze betaal je €22.99 maar ook deze waren aan 20% korting toen ik ze kocht. Ik heb deze nu al een kleine twee weken aan mijn voeten om in huis rond te lopen en ik vind ze heerlijk!
Omdat ik niet enkel binnenshuis lekker warm wil hebben, kocht ik ook nog een nieuwe jas. Op Zalando bestelde ik deze grijze mantel van Even&Odd voor €59.95, wat ik een prima prijs vind voor een jas. Hij is gemaakt van polyester in combinatie met wol waardoor hij zeker warm is. Ik zou deze echter wel vooral in de herfst dragen omdat hij als echte winterjas niet genoeg gevoerd is. Bovendien zou ik hem niet dragen als het echt super hard gaat regenen omdat hij daar niet voor geschikt is qua materiaal. Hij valt erg lang, heeft een schuine rits en een riem om hem extra dicht te knopen. Leuke details zijn dat de rits zowel boven als onder open kan en dat ook aan de mouwen korte ritsen zitten. De capuchon is belachelijk groot en eigenlijk vind ik dat best wel leuk! Je kan het op de aan foto zien dat heel mijn gezicht verstopt is onder deze grote kap. Hij valt erg mooi als je de jas niet helemaal tot boven toe ritst. Ik heb nog nooit zo’n soort jas gehad dus het is zeker een mooie aanvulling voor mijn garderobe.

Zo, ik heb het gevoel helemaal klaar te zijn voor het najaar! Hoe zit het met jullie garderobe? Ben jij nog in zomerstemming of mag het ook allemaal al wat warmer en zachter zijn? Ik ben hele benieuwd naar jullie reacties op mijn nieuwe items!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten