woensdag 6 september 2017

Julie | I Heart Makeup Bronze & Glow Palette

http://www.verodoesthis.be/2017/09/julie-i-heart-makeup-bronze-glow-palette.html

Ik kocht de laatste tijd weer redelijk wat make-up producten om mijn stash mee aan te vullen. Natuurlijk heb ik al veel maar nu weet ik nog veel beter dan vroeger wat ik ├ęcht wil en wat ik ook effectief ga gebruiken. Ik was al fan van de I Heart Makeup Chocolate Bar Palettes die ze maken als dupes van Too Faced. Ik heb zelf namelijk het Death By Chocolate en het Naked Chocolate Palette. Toen ik bij ons Kruidvatfiliaal zag dat ze het merk verkochten was ik meteen enthousiast en kocht ik verschillende spullen. Vandaag laat ik jullie het Bronze & Glow Palette zien, een klein chocolade reepje met een bronzer en een highlighter. Benieuwd naar de werking, swatches en een full face look met dit product? Lees dan zeker verder!


Een mooie verpakking is natuurlijk een goed begin! Ik vind deze chocolade repen echt tof en de gouden afloop vind ik ook leuk bedacht. Zelf ben ik echt dol op highlighters maar bronzers heb ik eigenlijk niet zo veel. Meteen in de winkel al, zag ik dat deze bronzer wel mooi zou passen bij mijn huid. Je krijgt een verpakking van 11G die onderverdeeld is in een pan met bronzer en een iets grotere pan met highlighter. Als ik me niet vergis, betaal je voor dit duo slechts €5.99.Ik weet dat sommige mensen de verpakking een beetje kinderachtig vinden of erg kitsch, ik hou er eigenlijk wel van. Een leuk detail is het dat ook de binnenkant voorzien is van zo’n afdruipende print. De verpakking is van plastic en je voelt wel dat dit niet erg stevig is. Na nog geen vijf keer gebruiken was het sluitingssysteem dan ook al afgebroken. Het was een klein plastic pinnetje en nu kan hij dus niet meer vast klikken. In de winkel zag ik nadien dat dit bij alle testers ook al het geval was, dus het ligt echt niet aan mij en wel aan de verpakking. Iets om mee rekening te houden als je deze wil aanschaffen. 

De ingredi├źnten kan je op de achterkant van het kartonnen doosje terug vinden en deze zijn apart opgedeeld in die van de highlighter en die van de bronzer. In het deksel zit ook een grote spiegel en dat vind ik zelf een groot voordeel! Ik gebruik namelijk altijd de spiegel van het product dat ik op dat moment vast heb.
En hier zie je dan bovenaan de swatch foto’s op mijn arm en onderaan hoe ik deze producten in een look gebruikt heb. Ik vind dat de swatches op mijn arm het product geen recht aan doen. In het echt zien ze er nog mooier uit namelijk! Zoals je kan zien op mijn gezicht pakt de highlighter super mooi uit. Het is echt een intense glans die alle aandacht naar zich toe trekt. De bronzer is gelukkig een stuk subtieler op mijn gezicht dan op mijn arm. Je kan hem zien zitten aan mijn jukbeenderen en op mijn neus zonder dat hij te fel is. Ik vind dit echt een topcombinatie! Op mijn ogen draag ik trouwens kleuren uit het Fortune Favours The Brave Palette. De lipstick moet nog aan bod komen in een ander artikel.

Ik ben zelf erg tevreden met dit Bronze & Glow Palette. De bronzer heb ik al bijna iedere dag gebruikt sinds ik hem heb en ook de highlighter heb ik al vaak gedragen. Wat vinden jullie van deze combinatie? En hebben jullie ook producten van I Heart Makeup uit die Chocolate lijn? Ik ben zeer benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: