zondag 10 september 2017

Julie | Furla Slip-On Sneakers

http://www.verodoesthis.be/2017/09/julie-furla-slip-on-sneakers.html

Tot een tijdje geleden was mode eigenlijk niet iets waar ik me mee bezighield. Ik schreef vroeger wekelijks een Look Like A Star artikel (waar is de tijd?) maar daar hield het mee op. Ik vond kleding niet zo heel boeiend en keek nauwelijks naar een bepaald merk of imago. Aangezien ik nooit rokken of jurkjes draag bestond mijn complete garderobe uit jeans, T-shirts en truien… Ik merk dat hier verandering in begint te komen en dat ik eigenlijk zin heb om al mijn oude kleding en schoenen weg te gooien en compleet opnieuw wil beginnen. Het hoeven niet per se dure items te zijn maar wel kwaliteit. En natuurlijk hou ik er van om op goeie deals te stuiten of een mooie korting mee te pikken. Vandaag laat ik jullie een paar slip-on sneakers van Furla zien. Benieuwd? Lees dan zeker verder!Onlangs ging ik met Valérie shoppen in Antwerpen en kwam ik met een berg nieuwe kleding thuis en een nieuwe handtas. Toch shop ik ook graag online en jaag ik echt de koopjes na. Neem nu de website vente-exclusiv.com. Dit artikel is niet gesponsord, ik vind dit gewoon oprecht een leuke webshop. Hier kan je namelijk allerlei dingen kopen aan een mooie korting. Zowel interieur, kleding, lingerie als huishoudtoestellen komen aan bod. Onlangs zag ik dat het merk Furla ook te koop was. Het is een merk dat ontstaan is in 1927 door een Italiaans koppel en ze zijn vooral bekend om hun handtassen. Deze zijn niet zo goedkoop en daarom is het altijd fijn om iets in korting te kunnen kopen. Deze schoenen kwamen namelijk van 220 euro en ik heb er inclusief verzending exact 85.85 euro voor moeten betalen!Ik had de laatste tijd al wel leuke sneakers van Guess gekocht maar echt van die makkelijke slip-ons had ik nog niet in mijn collectie. Ik koos voor een tijdloos grijze kleur en ik vond vooral het detail met de rits die over de hele schoen loopt erg leuk bedacht. Op de foto hierboven kan je zien dat ze slechts een klein stukje effectief te openen zijn maar dat is niet zo erg aangezien je er echt makkelijk in kan schuiven. De schoenen zitten erg comfortabel en zijn makkelijk aan en uit te krijgen. De spitse punt vind ik bijzonder al is Nick hier niet zo’n groot fan van. Ik heb meer schoenen met ronde neus en daarom wou ik net wel eens wat anders. En natuurlijk kon ik een koopje als dit niet laten schieten aangezien ik maar liefst 140.10 euro bespaard heb met mijn aankoop.
De schoenen kregen de naam Spy Grey en ik vind ze er echt super tof uitzien. Ze zijn nog te koop in verschillende andere kleuren en ik zie prijzen tussen de 245 en 376 euro op andere websites. De schoenen bestaan uit een suede materiaal met een lederen randje en een rubberen zool. Ik zou deze nu niet aandoen met slecht weer maar ik vind deze helemaal passen bij een mooie herfstdag! Ik denk dat ik echt een super koopje gedaan heb met deze schoenen en dat ik hier nog veel plezier aan ga hebben.

Doen jullie vaak goeie deals bij het (online) shoppen? En wat vinden jullie van mijn nieuwe schoenenaanwinst van Furla? Laat het me zeker weten want ik ben zeer benieuwd!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten