vrijdag 29 september 2017

Julie | Friday Nails #154 – Frozen Silver

http://www.verodoesthis.be/2017/09/julie-friday-nails-154-frozen-silver.html

In de Friday Nails van deze week heb ik een kleurtje van NYC voor jullie. Ik heb deze zelf al een hele tijd in mijn stash maar ik was hem uit het oog verloren. Pas ontdekte ik dat ik deze nog nooit had laten zien in deze rubriek. Hij kreeg de naam Frozen Silver en komt uit de Expert Last lijn die belooft om tot wel 10 dagen mooi te blijven zitten. Ik kocht dit kleurtje ooit omdat ik het kleurverloop in het flesje er al erg mooi vond uitzien en benieuwd was hoe dit er op mijn nagels zou uitzien. Benieuwd naar dit kleurtje dat ik herontdekt heb? Lees dan zeker verder!Het flesje ziet er typisch uit voor NYC. Ik heb niet zo erg veel kleurtjes van dit merk maar vind hun verpakkingen wel erg herkenbaar. Ze hebben een iets rondere, brede dop en op de voorkant van de verpakking kan je alle informatie terugvinden. Zo zie je hier meteen uit welke lijn hij komt en dat er een belofte van 10 dagen staat op het flesje. Ik vind NYC echt een ondergewaardeerd budgetmerk. Je hoort veel meer over Essence en Catrice, terwijl de kwaliteit van NYC hier best mee te vergelijken is.Het kwastje zelf ziet er best goed uit! Het steeltje is lang en smal, net zoals de haartjes zelf. Bovenaan zijn ze recht afgesneden en nergens zie je haartjes aan de zijkant uitsteken. Ik hou wel van dit soort dunne kwastjes omdat je hiermee zowel je vinger- als teennagels netjes mee kan lakken. Het kwastje neemt voldoende product op om je nagel in één keer te voorzien van een laagje kleur. Bij een eerste laagje van deze kleur zie ik al meteen waarom ze voor de naam Frozen Silver hebben gekozen. De kleur is ijzig koud en heeft een mix van kleurtjes in zich. Ik zie zeker zilver maar ook roze, blauw, paars en zelfs groen komen duidelijk naar boven. De dekking is niet fantastisch maar je zou hem zelfs eventueel over een zwarte of witte basis lak kunnen dragen als soort van special effect topper. Ik vind hem in ieder geval fascinerend om naar te kijken en was benieuwd of een tweede laag het geheel wel dekkend zou maken.
Wauw, wat een tof duo chroom resultaat! Ik vind dit soort kleurtjes echt erg bijzonder en ben blij dat zoiets in het gamma van een budgetmerk terug te vinden is. Ik ben ergens niet 100% zeker of hij nog in het gamma zit, maar ik hoop het wel. Bij een tweede laag is hij namelijk helemaal dekkend en zie je duidelijk de zilveren kleur terug op de nagel. Ik vind de variatie in kleuren echt tof om naar te kijken en zou de hele dag wel met mijn nagels willen bewegen om alle kleuren te zien in een ander licht. Soms kan het er wat streperig uitzien maar dat is gewoon het effect van alle kleuren. Bovendien lijkt me dit makkelijk op te lossen met een glanzende top coat.

Ik ben zeer benieuwd wat jullie vinden van dit kleurtje! Zelf vind ik het echt een toffe kleur voor de winter omdat hij me echt aan ijslandschappen doet denken. Laat het me zeker weten in de reacties!

Liefs,


Julie x 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten