vrijdag 22 september 2017

Julie | Friday Nails #153 – Park Date

http://www.verodoesthis.be/2017/09/julie-friday-nails-153-park-date.html

In de Friday Nails van deze week heb ik nog eens een nagellakje uit de collectie van Maybelline voor jullie. Ik leende deze opnieuw van een vriendin, wat ik altijd erg leuk vind. Hij komt uit de Color Show lijn en kreeg de naam Park Date. Zo te zien heeft Eva hem ook ergens gratis bij gekregen dus ik weet niet honderd procent zeker of deze nog te koop is. Ik was benieuwd naar deze donker groene kleur omdat hij volgens mij perfect is om de komende maanden op je nagels te dragen. Wil jij ook meer weten over deze Park Date? Lees dan zeker verder!Aangezien het flesje niet van mij is, heb ik de sticker mooi laten zitten. Maybelline is zo’n merk dat ik altijd lijk te vergeten. Ik heb er zelf vrij weinig producten van maar dat wil zeker niet zeggen dat ik ze slecht vind. Hun producten trekken me gewoon op de een of andere manier niet meteen aan. Dit flesje is vrij standaard al schreeuwt de dop wel de naam naar je toe. De kleur zou ik omschrijven als mosgroen en ik vind deze kleur zelf wel erg fijn voor het najaar. Ik val tegenwoordig ook veel voor deze kleur in kleding en dan is een bijpassende nagellak altijd welkom.Het kwastje ziet er erg lang en recht uit. De haartjes zijn duidelijk langer en smaller dan die van Rimmel. Ik vind dit handiger werken om te gebruiken bij je teennagels al mag het toch ietsje steviger zijn voor mij. De haren zijn bovenaan recht afgesneden en de dop ligt gewoon prima in de hand. Ik vind dit soort kwastjes best oké al is het vooral met zo’n donkere kleur als deze toch best moeilijk om netjes aan de slag te gaan.Een enkel laagje van deze kleur is meteen al erg dekkend en intens. Ik vind de kleur haast meer op zwart lijken al zie je hier en daar toch wel degelijk die groene kleur doorschemeren. Persoonlijk zou ik het nu al bij één laagje willen laten omdat je de kleur anders nog donkerder maakt. Van mij had hij iets lichter mogen zijn, al bestaan dergelijke kleuren ook vast wel. Goed, je kan zien dat hij vrij netjes lakt alleen aan de randjes is het even opletten. 
Zoals je kan zien had ik gelijk en wordt een tweede laag nog extra donker. Op zich niks mis mee, alleen had ik gehoopt op een iets duidelijker effect van de groene kleur. Nu draag je zo goed als een zwarte nagellak maar dat staat ook wel mooi. Door het hintje groen vind ik hem mysterieus overkomen en toch niet te hard staan. Het is een toffe kleur om te dragen in de donkere wintermaanden en om eventueel een leuke top coat over te gebruiken. Ik zou deze zelf niet snel kopen omdat ik liever kies voor duidelijk donker groen of duidelijk zwart. De houdbaarheid heb ik niet kunnen testen en de droogtijd was gewoon gemiddeld.

Wat vind jij van deze kleur? Zou je hem zelf kopen of kies je toch liever voor iets anders? Ik lees het graag in de reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten