vrijdag 15 september 2017

Julie | Friday Nails #152 – Berries And Cream

^http://www.verodoesthis.be/2017/09/julie-friday-nails-152-berries-and-cream.html

Naarmate de maanden vorderen begin ik weer meer zin te krijgen in donkere lakjes en donkere lipsticks. Het weer is ronduit druilerig en ik wil jullie dan ook al een beetje meenemen in die herfstsfeer met dit nagellakje van Rimmel. Ik mocht deze weer lenen van een vriendin en daar ben ik blij om. Deze week gaat de Friday Nails over het kleurtje Berries And Cream uit de 60 Seconds Super Shine lijn. Normaal gezien draag ik niet vaak rode of bordeaux tinten dus ik vind het fijn om deze van anderen te kunnen lenen. Benieuwd hoe deze kleur er uit ziet op mijn nagels? Lees dan zeker verder!Ik ben wel fan van nagellak van Rimmel. Essence blijft het merk waarvan ik de meeste lakjes heb maar Rimmel is mijn go to merk als ik één stapje duurder wil gaan. De kwaliteit is prima en ze hebben vele kleuren en finishes. Ik vind hun standaard potjes er wel leuk uitzien en je weet ook meteen wat je vast hebt. Alle informatie staat gewoon op de voorkant van het flesje en ik vind het ook zo leuk dat iedere kleur een aparte naam heeft. Dit tintje zou ik zelf nooit kopen dus vind ik het extra leuk om jullie ook eens een dergelijke kleur te laten zien.Het kwastje is ook weer super herkenbaar. De haartjes zijn aan de korte kant en zijn vrij breed. Ik vind dit op zich niet verkeerd al vind ik een dunner kwastje wel handiger als ik ook mijn teennagels wil lakken. Het kwastje zelf is behoorlijk kort dus je kan best precies werken. De haartjes staan netjes naast elkaar zonder dat er vervelende uitstekingen zijn. Aan de bovenkant is hij lichtjes schuin afgesneden.Een eerste laag van deze kleur laat zien dat er ook een soort blauwe of paarse ondertoon terug te vinden is in dit lakje. Ik vind het eerlijk gezegd wel wat hebben omdat ik niet hou van een klassieke rode kleur. Je ziet dat hij wel dekkend is maar toch geeft hij hier en daar nog een stukje weer van mijn natuurlijke nagel. Hou je van een licht effect dan kan je hiermee eigenlijk wel de deur nog uit. Toch vind ik de kleur hier nog niet sterk genoeg om echt bordeaux te zijn.
Bij een tweede laag komt de kleur meer tot zijn recht. Hier kan je echt zien dat de kleur op je nagels exact dezelfde is als die in het flesje. Ik vind het resultaat mooier zo omdat de kleur meer sprekend en intenser is. Ik zal zulke kleuren niet vaak dragen maar bordeaux is wel de enige roodtint die je bij mij af en toe ziet terugkomen in lipstick of kleding. Ergens vind ik de nagellak niet bij mij passen maar anderzijds is het wel een stijlvolle kleur. De droogtijd is gewoon gemiddeld en over de houdbaarheid kan ik niet echt meer zeggen. In het verleden is wel gebleken dat nagellak van Rimmel toch zeker enkele dagen mooi blijft zitten zonder schilferen.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En zijn jullie al klaar voor het najaar of hopen jullie toch nog op een beetje nazomer? Ik hoor het graag van jullie in de reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten