vrijdag 8 september 2017

Julie | Friday Nails #151 – Let’s Mauve On

http://www.verodoesthis.be/2017/09/julie-friday-nails-151-lets-mauve-on.html

Tijdens een tweede Ruilsessie met vriendinnen kreeg ik weer een aantal nagellakjes die ik kon gebruiken voor een Friday Nails artikel. Vandaag laat ik jullie daarvan nog eens een kleurtje zien van Catrice. Hij kreeg de naam ‘140 Let’s Mauve On’ (Op de foto staat per ongeluk 'it') en heeft een metallic finish. Het kleurtje ziet er inderdaad mauve uit en ik was erg benieuwd naar het effect op mijn nagels. Zoals jullie vast al weten ben ik niet de grootste fan van Catrice nagellak maar ik wil het telkens wel weer uitproberen om te zien of ze me een keer kunnen overtuigen. Benieuwd of deze kleur me aanstaat of niet? Lees dan zeker verder!Het flesje op zich ziet er niet zo heel bijzonder uit. Het is gewoon de klassieke vorm van Catrice die in het vaste assortiment altijd weer terug komt. Je ziet wel al goed aan de buitenkant dat het geen gewone glanzende nagellak is maar eentje met een speciaal effect. De kleur is paarsachtige maar dan met een koele zilveren metallic glans er doorheen. Dit is geen kleurtje dat ik zelf zou kiezen in de winkel maar ik vind het wel leuk om zulke lakjes dan over te nemen van vriendinnen zodat ik het wel kan proberen.Het kwastje ziet er best wel oké uit als eerste indruk. De dop is vrij dik maar het staafje zelf is dan weer best slank. De haartjes zijn iets langer dan gemiddeld heb ik de indruk maar ze staan wel nestjes naast elkaar. Je kan hiermee best mooi aan de slag en het kwastje neemt voldoende product op om je nagel in één keer te voorzien van een laagje kleur. Als eerste laag vind ik dit zeker geen verkeerd resultaat! Je ziet meteen dat de dekking prima is voor één dun laagje. Je kan hiermee best de deur uit maar zelf doe ik dat eigenlijk nooit. Zo ziet het er uit als een licht roze/lila kleurtje met een koele glans. Ik weet niet of dit helemaal mijn ding is maar voor af en toe kan het best leuk zijn. De metallic trend komt wel een beetje terug dus mocht je er fan van zijn is dit lakje misschien wel iets voor jou.
Bij een tweede laag wordt de kleur iets intenser en zie je het effect nog sterker naar voren komen. Ik vind dat hij best mooi dekt en dat je er zeker netjes mee kan lakken. Ikzelf ben hier niet echt de grootste ster in en zeker niet als ik de kleur niet dagen na elkaar zoek te dragen. Over de houdbaarheid kan ik weinig vertellen maar dat is in het verleden wel mijn grootste struikelblok geweest bij Catrice. De droogtijd viel wel goed mee aangezien ik onmiddellijk door kon met het lakken van deze tweede laag. Om hem echt uit te laten harden moet je natuurlijk wel iets meer geduld hebben. Ik denk niet dat ik deze kleur vaak zou gaan dragen maar wie weet komt het ooit nog van pas.Wat vinden jullie van dit kleurtje? En zijn jullie over het algemeen wel of geen fan van Catrice nagellak? Ik hoor het graag!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten