vrijdag 1 september 2017

Julie | Friday Nails #150 – Chastity

http://www.verodoesthis.be/2017/08/julie-friday-nails-150-chastity.html

In de Friday Nails van vandaag heb ik nog eens een nagellak van Essie voor jullie. Het duurde lang voor ik ook verliefd werd op het merk Essie, hoewel iedere andere blogger er fan van leek te zijn. In de Goed Gevoel box in samenwerking met Deauty zat voor iedere lezeres een kleurtje van Essie. Ik kreeg kleur Sweet Tart maar was hier niet helemaal van overtuigd. Vriendin Karen kreeg de kleur Chastity en vond deze niks voor haar. We besloten onmiddellijk om te ruilen en op deze manier kan ik jullie een extra lakje laten zien! Benieuwd of ik wel fan ben van deze kleur? Lees dan zeker verder!Ik moet zeggen dat ik de typische vorm van Essie nagellak wel tof vind. Zo’n vierkant flesje met de naam op de dop is erg praktisch en makkelijk om op te bergen. Ik vind de nagellak van Essie behoorlijk aan de prijs en volgens mij heb ik er daardoor lang niks van in huis gehad. Ik kocht ooit eens twee kleurtjes bij Big Bazaar in korting en nu heb ik nog een extra kleurtje dankzij de Beautiful Box. Het kleurtje sprak mij wel meteen aan, ondanks dat ik niet erg vaak zulke felle roze kleuren draag.Met mijn allereerste kleurtje van Essie had ik een haat-liefde verhouding. Ik vond de kleur erg mooi maar ik kon niet echt goed overweg met het kwastje. Bovendien was die ook erg moeilijk om te verwijderen. Ondertussen weet ik beter hoe ik het best aan de slag kan met deze applicator. Ze zijn vrij breed aan de bovenkant maar alle haartjes staan wel netjes naast elkaar. Het dopje zelf is ook vrij slank dus dat kan je fijn vast houden tussen je vingers.Met een eerste laag krijg je meteen een verbluffend resultaat. Je ziet gewoon dat de nagellak mooi aanbrengt en dat je weinig foutjes maakt met het kwastje. De kleur dekt nagenoeg perfect en eigenlijk kan je zo al best de deur uit. Ik vind het echt een tof kleurtje, al is het wel heel erg Barbie-roze. Mijn nagels waren niet in goede conditie bij het testen van deze kleur maar toch ziet het geheel er mooi egaal uit.
Met een tweede laag maak je het resultaat nog een beetje dieper en intenser. Als je slechts één laag gebruikt, ziet het er iets zachter uit. De kleur dekt perfect en zit erg mooi. De houdbaarheid heb ik niet kunnen testen maar uit ervaring weet ik dat dit bij Essie wel goed zit. Gewoonlijk kon ik makkelijk vijf dagen de nagellak mooi houden. Ik snap wel dat Karen niet zo’n fan is van deze felle kleur maar ikzelf vind het wel tof. Volgens mij is het ook echt een mooi kleurtje om op vakantie op je teennagels te dragen. Lekker fel en fris van kleur! 

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En zijn jullie fan van nagellak van Essie? Ik ondertussen zeker wel! Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten