woensdag 9 augustus 2017

Julie | Would You Rather Tag – Beauty Edition

http://www.verodoesthis.be/2017/08/julie-would-you-rather-tag-beauty.html

Het is weer een eeuwigheid geleden dat ik nog eens een tag heb ingevuld. Ik vind dit altijd wel leuk om te lezen bij anderen en zeker als het een ‘would you rather’ vragenlijst is. Ik vond deze op buzzfeed.com en ga niemand nomineren maar overnemen mag natuurlijk altijd. Ik deed al eens eerder een Would you Rather Tag maar deze keer zijn het allemaal onmogelijke beauty dilemma’s. Ik ben benieuwd of ik ga kunnen kiezen tussen deze voorstellen. 

PS: alle foto’s uit dit artikel komen van de gratis website https://www.pexels.com/1. Zou je liever…
A) Een slechte kleuring krijgen voor je haren of
B) Een slecht kapsel geknipt krijgen?

- Ik zou denk ik kiezen voor A omdat dit probleem sneller op te lossen is. Mijn haren zijn nog nooit gekleurd geweest dus ik weet niet hoe het voelt om ze verschrikkelijk te laten kleuren maar volgens mij is dit snel verholpen. Als je haren slecht geknipt zijn moet je veel langer wachten!

2. Zou je liever…
A) Je huis verlaten met veel te veel blush op of
B) Je huis verlaten met een duidelijke foundation lijn op je kaaklijn?

- Dit is best een moeilijke… Misschien kies ik toch weer maar voor A. Ook dit probleem lijkt me makkelijker te fixen. Een beetje blenden en je bent good to go. Terwijl een duidelijke foundation lijn vaak duidt op een verkeerde kleur en dat is minder snel op te lossen.

3. Zou je liever…
A) De hele dag rondlopen met uitgesmeerde lipstick of
B) De hele dag rondlopen met uitgelopen mascara?

- Ai, deze spreken me natuurlijk geen van beiden aan. Ik denk dat beide problemen even moeilijk op te lossen zijn, zeker als je er eigenlijk een hele dag mee moet rondlopen. Ik kies dan toch maar voor B omdat ik denk dat dit iets minder opvallend is dan de lipstick.4. Zou je liever…
A) Al je haren afknippen of
B) Je haren nooit meer knippen?

- Misschien dat mensen mij hier voor gek verklaren maar ik kies voor B. Ik vind het al vreselijk als er een paar centimeter te veel van mijn haren geknipt is, laat staan dat ik het er allemaal af wil laten halen! Nee, laat mij dan maar kiezen voor mijn haren nooit meer te laten knippen!

5. Zou je liever…
A) Je wimpers er uit trekken met een wimperkruller of
B) Per ongeluk je wenkbrauwen er af branden?

- Sadly but true is A me onlangs een beetje overkomen. Gelukkig waren het niet té veel wimpers die er uit getrokken waren maar ikzelf zag het toch wel. Toch zou ik voor deze optie kiezen omdat dit een minder opvallende probleem is dan je wenkbrauwen…

6. Zou je liever…
A) Al je vingernagels beschadigen nadat je ze net nieuw gelakt hebt of
B) Na één dag al chips beginnen zien in je manicure?

- Beiden lijkt me niet fijn maar als er iets is waar ik kwaad van kan worden dan is het wel wanneer ik met vers gelakte nagels al ergens tegen stoot. Geef mij dan toch antwoord B maar… Heb ik ten minste één dag rondgelopen met mooie nageltjes!7. Zou je liever…
A) Je haren er af branden met een krultang of
B) Je voorhoofd verbranden met een krultang?

- Deze vind ik al iets makkelijker! Hoe pijnlijk het ook klinkt, ik kies zeker voor B. Zoals ik net al zei zijn mijn haren heilig en er lijkt me niks erger dan het er zo maar af te branden! Dan maar een kleine wonde op mijn voorhoofd, die gaat wel weer weg!

8. Zou je liever…
A) Je spray tan verknallen door te gaan slapen of
B) Je spray tan verknallen door te huilen?

- Ik denk niet dat ik ooit een spray tan zou nemen omdat ik bang ben voor een slecht resultaat. Als ik dan moet kiezen zou ik toch voor B gaan. Op mijn gezicht krijg ik het wel weggewerkt met make-up. Door te gaan slapen verpest je het op je hele lichaam, dat lijkt me moeilijker te camoufleren!

9. Zou je liever…
A) Je witte handdoelen besmeuren met make-up of
B) Je nagellak morsen op je salontafeltje?

- Beide problemen lijken me eigenlijk wel op te lossen. Echter is het wel moeilijk om nagellak te verwijderen zonder met je remover je tafel te beschadigen. Geef mij dus maar optie A! Ik was de handdoeken wel en anders kan je ook nog altijd nieuwe kopen! ;-)10. Zou je liever…
A) Met je haren vastzitten in je haardroger of
B) Met je haren vastzitten in een haar elastiekje?

- Wel ik denk dat beide situaties ons allemaal wel eens overkomen maar geef mij dan toch maar optie B. Het is sowieso nooit prettig om met je haren ergens in vast te zitten maar het is toch iets minder pijnlijk als dit in een haar elastiekje is, vind ik persoonlijk.

11. Zou je liever…
A) Constant lipstick op je tanden hebben zitten of
B) Altijd huilen wanneer je mascara draagt?

- Oeh! Dit is een moeilijke… Altijd huilen als je mascara draagt lijkt me echt verschrikkelijk dus dan zal ik maar kiezen voor optie A. Het gebeurt sowieso wel eens dat je lipstick op je tanden hebt maar als dit altijd het geval is, lijkt het me ook vreselijk... Minder lachen dan maar?

12. Zou je liever…
A) Je bronzer poeder in stukken laten vallen of
B) Je favoriete lipstick afbreken?

- Voor beide problemen bestaan er tutorials om je producten alsnog te redden… Ik zou denk ik liever een bronzer poeder laten vallen dan mijn favoriete lipstick afbreken. Doe mij deze keer dus maar optie A.
13. Zou je liever…
A) Super rechte wenkbrauwen hebben of
B) Super gebogen wenkbrauwen hebben?

- Dit is weer een moeilijke omdat ik het allebei niet mooi vind. Met super rechte wenkbrauwen lijk je altijd emotieloos en met super gebogen wenkbrauwen lijk je altijd verbaasd of kwaad. Als ik echt moet kiezen denk ik dat ik voor B ga…

14. Zou je liever…
A) Nooit in staat zijn om een geweldige wing te maken of
B) Nooit in staat zijn om lipliner correct te gebruiken?

- Ik ga hier voor A omdat dit ook effectief het geval is bij mij. Ik ben er nog nooit in geslaagd een mooie wing te tekenen dus ik heb het een beetje opgegeven. Lip potlood gebruik ik daarentegen wel af en toe dus dan zou ik die vaardigheid liever behouden.

15. Zou je liever…
A) Een make-up artist betalen om je make-up te doen en het resultaat haten of
B) Een dure kappersbeurt betalen en het resultaat haten?

- Ik denk dat je al wel kunt voorspellen waar ik voor ga kiezen… Geef mij dan maar keuze A! Die make-up heb ik er thuis zo afgeveegd, een slecht kapsel kan ik echter niet in één, twee, drie oplossen!

16. Zou je liever…
A) Teveel concealer gebruiken of
B) Teveel bronzer gebruiken?

- Geef mij dan maar antwoord A. Ik zou liever wat te veel concealer gebruiken dan teveel bronzer. Ik ben al vrij bleek dus volgens mij zou te veel bronzer veel harder opvallen bij mij. Concealer kan er maar voor zorgen dat je wallen en oneffenheden verborgen zijn, toch?

Zo, dit waren 16 moeilijke beauty dilemma’s! Ben jij het eens met mijn keuzes of zou jij deze lijst helemaal anders invullen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten