woensdag 30 augustus 2017

Julie | Opgemaakt #42 – Juli

Er is alweer een maand voorbij gevlogen en dat wil zeggen dat het tijd is voor het langste artikel van de maand: mijn opgemaakte producten! Dit keer laat ik jullie zien wat ik allemaal heb opgemaakt in de maand juli. Normaal gezien begin ik met een collage van opgemaakte geurkaarsen maar dat is er deze maand maar één, dus die komt later nog aan box. Wel heb ik twee keer geurstokken opgemaakt. Links zie je The Ritual Of Dao geurstokken van Rituals en deze heb ik altijd op de slaapkamer staan. Ik heb deze al elke keer opnieuw gekocht en zal dat ook blijven doen. Rechts zie je een kleine verpakking van The Ritual Of Ayurveda geurstokjes. Deze vind ik echt het allerlekkerst en heb ik in mijn inkomhal staan zodat je de geur al ruikt van zodra je de voordeur opent. Ik ben deze nu aan het navullen en vind ze echt geweldig!

Benieuwd wat ik nog heb opgemaakt behalve geurstokken? Lees dan zeker verder!

Een terugkerende favoriet in mijn opgemaakt artikels is deze The Ritual Of Dao Bed & Body Mist. Ik gebruik deze ontspannende geur elke avond op mijn kussen voor ik ga slapen en ik vind de geur echt fijn. Dit is dezelfde geur als die van de geurstokjes die op de slaapkamer staan dus dat matcht perfect. Ik koop deze elke keer opnieuw voor hij op is zodat ik zeker niet zonder zou vallen.

Qua concealer wissel ik wel eens af tussen verschillende merken. Vooral omdat die van Essence gewoon erg makkelijk te verkrijgen is, goedkoop is en best goed werkt. Eigenlijk ben ik nog meer fan van deze HD Studio Concealer van NYX in de kleur CW02 Fair/Clair. Hij is net wat dekkender en dat vind ik toch wel fijn. Hij werkt ook makkelijk uit dus ik vind hem echt erg goed. Hij is iets duurder en minder makkelijk te verkrijgen maar ik heb hem ondertussen wel weer opnieuw gekocht.

Ook wat primers betreft wissel ik vaak af en in juli heb ik deze Face Primer van Max & More opgemaakt. Deze is spotgoedkoop aangezien hij van het huismerk van Action is. Ik vind hem niet slecht maar het pompsysteem is echt bagger. Ik heb deze nu twee keer gekocht en telkens stopt die halverwege met werken. Je ziet dat ik mijn best heb gedan om hem uit te schrapen maar echt handig is het niet. De werking is oké, het systeem is waardeloos. Ik ga deze nu weer een tijdje niet kopen maar het kan best dat ik deze nog wel eens opnieuw aanschaf.

In de categorie ‘essentials’ zitten best wel wat producten deze maand. Ik heb een doosje wattenstaafjes van Albert Heijn opgemaakt en ook een doosje Cotton Buds van Primark. De linkse gebruik ik gewoon ook voor mijn oren, die van Primark uitsluitend voor make-up. Zeker wanneer ik weer eens geknoeid heb met mascara zijn deze erg handig!

Onderaan zie je nog dat ik een verpakking van de Deep Cleansing Facial Wipes van Primark heb opgebruikt en een gigantische verpakking wattenschijfjes. Alle producten op deze foto gebruiken we hier in huis dagelijks dus het is wel logisch dat deze elke maand op geraken. Ik ben niet meer bij Primark geweest maar ik zou alles uit deze collage gerust opnieuw kopen.

In juli heb ik ook twee verpakkingen thee opgemaakt van Rituals. Links zie je de Emperor’s Dream kruidenthee met zoethout, steranijs en venkel. Deze vind ik super lekker om in de zomer te drinken en dan vooral overdag want ’s avonds durf ik nogal eens last krijgen van wat buikpijn. Hij bevat echter geen theïne dus je kan hem normaal wel goed drinken voor het slapengaan. Het laatste zakje heb ik aan mijn grootmoeder gegeven zodat ze hem eens kan proeven. Deze koop ik zeker nog eens opnieuw.

Rechts zie je een verpakking van de Express Your Soul Iced Tea. Het is een ijsthee die je kan zetten met koud water en dat maakt deze zo fijn. Hij smaakt ook super lekker naar lemon en mint dus echt een aanrader! Helaas is deze Limited Edition en verdwijnt deze bijna uit het gamma. Ik heb gelukkig nog enkele doosjes als back-up in huis want hij is echt super lekker.

Nick en ik gebruiken dagelijks handcrème voor we gaan slapen en we wisselen graag af tussen verschillende merken en texturen. In juli hebben we deze Intensive Care Hand Cream van Flormar opgemaakt. Deze hebben we al vaker gehad en vinden we erg fijn. Ik heb wel eens crèmes gehad die meer voedend zijn maar zijn zachte poedergeur maakt dat ik hem wel lekker vind. Hij werkt bovendien wel gewoon goed en hij is super betaalbaar. Deze koop ik zeker nog wel eens opnieuw.

Rechts hebben we nog een kleine tube van The Ritual Of Ayurveda Hand Balm van Riuals opgemaakt. Deze vind ik erg lekker van geur en qua werking is hij ook lekker voedend. Ik heb deze nog in verschillende formaten reserve in huis dus deze zullen jullie nog wel eens zien verschijnen. Een echte aanrader!

Van Rituals heb ik ook nog deze The Ritual Of Light Shower Foam opgemaakt. Deze geur was de Limited Edition van afgelopen winter met zoete sinaasappel en kaneel. Ik vind dit zonder twijfel de beste geur van Rituals ooit (al moet ik toegeven dat ik die met patchoeli ook hemels vond!). Ik heb dan ook nog enkele back-ups in huis zodat ik niet snel zonder kom te zitten aangezien deze dus niet meer te koop is.

Van The Body Shop zijn er ook twee producten de deur uit gegaan. De Shea Shower Cream hebben we helaas moeten weggooien omdat hij niet meer lekker rook. Ik doe nu echt mijn best om producten doelgericht op te maken en daar ben ik wel goed mee bezig. Ik koop deze dus nu niet weer opnieuw maar ik vind deze ook niet echt geweldig van geur.

In diezelfde geur hebben we ook de body butter opgemaakt en die vind ik dan weer wel lekker van geur! Deze crème wil ik altijd in huis hebben omdat ik hem ook gebruik wanneer ik ergens jeuk of irritaties heb op mijn lichaam. Momenteel hebben we een kleine reisverpakking in gebruik. Het is uiteindelijk Nick geweest die het laatste restje van deze grote pot heeft gebruikt.

Op het gebied van foundation heb ik ook twee producten opgemaakt. Links zie je de NYC Foundation Stick in de kleur 002 Ivory. Deze heb ik vooral op vakantie veel gebruikt en vind ik echt erg fijn. Hij is erg budgetproof en zit erg mooi. Ik heb deze ondertussen al opnieuw gekocht.

Een foundation die ik al vaak opnieuw gekocht heb is deze Healthy Mix Foundation van Bourjois in de kleur 51 Light Vanilla. Ondertussen ben ik weer fan van een Rimmel Foundation maar ik zal deze nog wel zeker eens opnieuw aanschaffen.

Nog meer Rituals en we zijn nog zeker niet klaar. Wat je hier ziet is een Wardrobe Sachet uit The Rituals Of Dao lijn. Hij heeft een heerlijk zachte geur en het is dus de bedoeling dat je deze in je kast tussen je kleding hangt. Nick heeft deze in zijn kast hangen en wanneer je deze koopt krijg je in één keer twee zakjes. Ik vind deze erg leuk en ga er binnenkort zeker nog eens opnieuw kopen.

Van Yves Rocher heb ik deze Wrinkles & Firmness Ooglotion opgemaakt. Ik heb deze tube al wel eens vaker gehad en heb hem ondertussen ook weer opnieuw gekocht. Ik gebruik zulke ooglotions dagelijks en gebruik het ook een beetje rond mijn mond om daar rimpeltjes te voorkomen. Op dit moment heb ik weer een andere in gebruik maar deze komt dus zeker nog eens terug!

Ik had nog eens flink gerommeld tussen mijn mascara’s en heb er drie kunnen weggooien. Linksboven zie je de Volume Lash Waterproof Mascara van Bellàpierre die ik erg fijn vond. Deze heb ik helemaal opgemaakt en ik heb er echt veel plezier van gehad. Jammer dat deze zo moeilijk verkrijgbaar is dus als iemand weet waar ik hem opnieuw kan kopen, mag je dag laten weten!

Van Flormar heb ik een hele tijd de Rotating Mascara gebruikt maar dit exemplaar had ik al een hele tijd in mijn stash en hij was een beetje uitgedroogd en de batterij van het draaiende gedeelte was ook op. Tijd om hem weg te gooien dus! Misschien dat ik deze ooit nog opnieuw koop maar ik heb nu nog voldoende mascara’s in huis.

Rechts zie je een kleine verpakking van de Jafra Lash Maximizing Mascara. Om eerlijk te zijn heb ik deze niet vaak gebruikt omdat ik het borsteltje niet zo fijn vond. Hij is wat breed en daar knoei je nogal makkelijk mee. Hij was al een hele tijd open dus ik heb hem nu weg moeten gooien. Deze zou ik aankopen omdat hij me niet wist te overtuigen.

Ook wat oogpotloden betreft heb ik twee producten opgemaakt. Links zie je het Clinique 101 Black Diamond oogpotlood. Ik heb deze vaak gebruikt en nu is hij te klein geworden om handig te gebruiken. Bovendien gebruik ik niet zo vaak een zwart oogpotlood en ik heb nu een iets intenser zwart potlood in gebruik. Ik heb deze nog wel op reserve dus ooit ga ik deze nog wel eens in gebruik nemen.

Rechts zie je een van mijn favoriete oogpotloden. Rituals heeft echt fijne oogpotloodjes die je kan opdraaien en die erg goed aanbrengen. Dit keer heb ik de kleur Moon opgemaakt en dat is een mooie grijze kleur die minder hard staat dan klassiek zwart. Ik gebruik deze echt super graag en vaak dus deze heb ik alweer opnieuw in gebruik.

Ik heb jullie al een review laten zien van dit Blackhead Peel-Off Facial Mask en dus heb ik logischerwijs ook deze verpakking opgemaakt. Ik kreeg hem van Karen en vond het leuk om hem te testen maar hij was toch ook een beetje pijnlijk. Ik zou deze niet snel zelf aanschaffen omdat ik het resultaat miniem vond. 

Rituals heeft ook autoparfums en Veronique vergeleek deze pas nog met die van Yankee Candle. Dat artikel kan je hier lezen. Wij hebben altijd de The Ritual of Sakura geur in onze auto hangen omdat we die gewoon het lekkerst vinden. Ondertussen kan je deze ook navullen dus dat is wel handig. Deze hebben we opgemaakt in juli en ondertussen hangt er al weer een nieuw blokje in de auto.

Als luchtverfrisser naast het toilet wissel ik graag vaak af van geurtjes zodat ik niet gewend raak aan een bepaald parfum of hem beu raak. Deze Thai Orchidee van Ambi Pur was best lekker en zou ik nog wel eens graag opnieuw kopen. We hebben op dit moment wel een andere geur in gebruik.

Rituals gaat zijn kitchen gamma vernieuwen in oktober en deze ronde handzepen komen in prachtige vierkanten verpakkingen te zitten. Er zullen dan oonavullingen te koop zijn dus dat is wel erg handig. Dit is The Ritual Of Sakura handzeep met die lekkere geur van rijstmelk en kersenbloesem. We hebben deze in de badkamer gebruikt en ondertussen heb ik al een nieuwe verpakking aangeschaft.

De enige geurkaars die in juli opgegaan is, is deze Indian Rose Geurkaars van Rituals. Dit is echt mijn favoriete geur, net zoals die kleine geurstokjes uit dit assortiment die ik in het begin van dit artikel liet zien. Voor ons trouwfeest kochten we super veel van deze kaarsen om de zaal mee aan te kleden dus hier kom ik nog wel even mee toe. Ik heb er nog enkele op voorraad maar ook nadien zal ik deze nog zeker opnieuw blijven kopen.

Van Lush heb ik een klein potje van de Rub Rub Rub Scrub opgemaakt. Deze smurfblauwe scrub vind ik erg fijn en zacht in gebruik en daarom heb ik tijdens mijn laatste shopsessie in Antwerpen dan ook een nieuwe gekocht. Hij ruikt erg lekker fris en past echt bij veel andere doucheproducten. Zeker een aanrader ook als je niet houdt van een erg stevige scrub.

Voor mijn haren heb ik nog deze Dessange Herstellende Crèmespoeling opgemaakt. Ik heb deze ontdekt in een Deauty box en had nadien nog enkele exemplaren in huis gehaald. Momenteel heb ik opnieuw een verpakking in gebruik maar ik denk dat ik deze nadien niet meer meteen opnieuw zou kopen. Hij ruikt lekker en werkt op zich prima maar ik ben hem een beetje beu ondertussen.

Van MAC heb ik deze Fix+ spray opgemaakt en ook daarvan heb ik al een nieuwe in gebruik. Ik vind deze echt fijn om te gebruiken wanneer ik mijn make-up gedaan heb. Op die manier verfris ik mijn gezicht nog eens en blijft mijn make-up ook langer zitten. Ik wissel wel eens af van merk maar toch koop ik deze weer elke keer opnieuw.

Van The Body Shop hebben Nick en ik samen deze Strawberry Lip Balm opgemaakt. Ik vind deze Born Lippy lijn erg fijn en gebruik ook graag de Plum variant. Deze met aardbei heeft geen kleurtje dus deze hebben we samen gebruikt voor het slapengaan. Ik heb nog enkele lippenbalsems klaar liggen om te gebruiken maar nadien wil ik deze zeker opnieuw kopen. Hij is echt goed hydraterend en hij ‘smaakt’ lekker.

Ik heb zoveel haarproducten in huis die ik altijd koop om uit te proberen maar het is slechts zelden dat ik er ook eentje effectief opmaak. Deze L’Oréal Elseve Fibralogy Serum vond ik echter heel fijn dus die heb ik dan wel opgemaakt. Vaak verzwaren zulke producten mijn haren waardoor ze sneller vet worden maar deze deed dat niet. Hij maakte mijn haren juist zacht en glad en zorgde voor een hydratatie voordat ik stylingsproducten ging gebruiken. Eerst wil ik wat andere producten op werken maar nadien koop ik deze zeker opnieuw!

Nick heeft van Balea deze Vanille & Cocos Douchecrème opgemaakt. Hij zat in de Balea Advent Kalender en omdat de geur meer zijn ding was dan de mijne, mocht hij hem gebruiken. Hij vond deze best oké, zeker gezien zijn goedkope prijs. Natuurlijk is het slechts een kleine verpakking dus dat scheelt. Hij zou deze niet in een grote verpakking kopen maar hij heeft dan ook een gevoelige huid en hij kan niet elk product goed verdragen voor een langere tijd.

Van Biocura, het huismerk van Aldi, heb ik deze Peeling Pads opgemaakt. Het zijn van die wattenschijfjes die je gezicht zacht scrubben en ook verzorgen. Ik gebruik deze tussendoor aangezien ik wel tweemaal per week een gezichtsscrub gebruik. Ik vind deze erg fijn en heb ondertussen een nieuw potje gekocht. Voor zo’n kleine prijs zijn ze echt de moeite om eens uit te proberen. Ik voel echt verschil aan mijn huid!

Als laatste product heb ik nog deze Golden Magic Deo Bodyspray van Balea opgemaakt. Ik vond deze erg lekker maar verloor hem een tijdje uit het oog. Volgens mij kan hij best Limited Edition geweest zijn maar hopelijk kan ik deze nog eens opnieuw kopen. De geur was een beetje zoet maar niet te overheersend. Deze zou ik ook echt kunnen aanraden. Hij houdt het zweten op zich niet tegen, daar gebruik je sowieso beter een stick voor. Voor geurtjes is hij wel erg fijn omdat hij zelf zo’n lekkere geur heeft!


Dat waren weer alle opgemaakte producten van de maand juli! Maken jullie ook altijd zoveel op? En wat is jullie favoriete product uit dit artikel? Laat het me zeker weten!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten