zondag 20 augustus 2017

Julie | Mijn Lip Scrubs

http://www.verodoesthis.be/2017/08/julie-mijn-lip-scrubs.html

Als ik één favoriet make-up product moet opnoemen, is de kans groot dat ik voor lipstick kies. Ik draag al jaren allerlei lipproducten al ben ik overgeschakeld van mijn lipgloss periode naar de (liquid) lipstick periode. Natuurlijk heb je een mooie kleur nodig om een mooi resultaat te bekomen maar zorg dragen voor je lippen is minstens even belangrijk. Daarom smeer ik trouw elke avond voor ik ga slapen een goeie laag lippenbalsem op. Wat ik ook regelmatig gebruik is een scrub voor mijn lippen! Vandaag laat ik jullie zien welke lip scrubs ik allemaal in huis heb. Benieuwd welke mijn favoriet is? Lees dan zeker verder!In totaal heb ik zelf vier verschillende lip scrubs. Er staan er inderdaad maar drie op de foto maar dat komt omdat ik er eentje op mijn werk heb liggen, een stick van Kiko. Ik heb hier wel foto’s van maar die heb ik dus al eens eerder genomen. Zoals je kan zien heb ik twee lip scrubs van Lush. De Bubblegum lip scrub kocht ik ooit als eerste en heb ik al vaker opnieuw gekocht. Toch is dit potje al eventjes over datum maar ik vind hem in gebruik nog steeds prettig. De Sugar Plum Fairy lip scrub kocht ik afgelopen winter in Duitsland en de Milani Keep It Sweet is de recentste telg van de familie.Voor de lip scrubs van Lush betaal je zo’n €9.95, die van Kiko heb ik €5.90 betaald en die van Milani kost €13.49 al heb ik hem in korting gekocht voor €10.79.Mijn liefde voor lip scrub begon enkele jaren geleden bij deze Bubblegum Lip Scrubvan Lush. Hij is mierzoet en het leuke is dat je hem nog mag opeten ook! Je moet er nu niet meteen een lepeltje bij halen maar het overtollige product van je lippen mag je gewoon op likken. Ik vind het zeker bij een liquid lipstick of een matte kleur erg belangrijk om vooraf goed te scrubben. Zo zijn velletjes en dode huidcellen meteen verwijderd en ziet het resultaat er veel egaler uit. Deze Bubblegum doet goed zijn werk en heb hier heb ik dan ook altijd een potje van in huis. Ondanks dat hij al over datum is, ruikt en proeft hij nog steeds hetzelfde. Ik zal ongetwijfeld nog wel eens een nieuw potje aanschaffen.Deze Sugar Plum Fairy is ook van Lush en was een Limited Edition tijdens de afgelopen winter. Ik vond deze meteen erg lekker ruiken en ook de smaak bevalt me goed. Hij is ook vrij zoet maar iets minder snoeperig dan Bubblegum. Ik vind deze erg fijn om te gebruiken voor ik een lipstick met een paarse kleur ga gebruiken. Niet dat er nog wat van de lip scrub blijft hangen maar ik het toch het idee dat er nog een vleugje kleur achterblijft na gebruik. Ik had deze dubbel omdat hij ook nog in mijn Under The Mistletoe Cadeaupakket zat maar de dubbele heb ik aan een vriendin gegeven. Ik krijg deze toch nooit op voor de datum om is, laat staan twee potjes!Ondanks dat ik dus al twee potjes in huis had van Lush, was ik toch ook nog benieuwd naar deze van Milani. Ik heb nog niet zoveel geprobeerd van Milani maar hij zag er gewoon zo mooi uit. Het potje ziet er chique uit met zijn gouden deksel en de inhoud ziet er ook zo liefelijk uit. Het is de ’02 Sugar Sweet’ variant, ook een suiker scrub dus. Toch is het bij deze de bedoeling om hem af te halen met een tissue en dat vind ik eerlijk gezegd een stuk minder handig dan bij die van Lush. In het begin heeft deze een laagje waar je een beetje doorheen moet drukken maar hij voelt wel erg fijn aan. Hij is iets vetter dan die van Lush waardoor het meer een lippenbalsem met korrel is. Ik moet deze nog wat vaker testen maar op zich valt hij zeker niet tegen!
Tenslotte heb ik dan nog een lip scrub in een stick van Kiko. Het idee van een stick sprak me wel aan omdat ik deze dan makkelijk kon meenemen zonder mijn vingers te moeten gebruiken en nadien weer af te spoelen. Ook deze neem je na gebruik best af met een tissue en mag je dus niet opeten. Deze ‘smaakt’ het minst fijn van alle vier en vind ik dan ook het minst prettig in gebruik. Hij smelt ook erg snel waardoor ik het gevoel heb dat je deze niet zo vaak kan gebruiken. Hij heeft wel een goeie korrel, maar een stick formaat is achteraf gezien toch niet zo handig dan een potje.Als ik nu een favoriet zou moeten kiezen zou ik resoluut kiezen voor Lush. Qua prijs zitten ze in het midden maar qua werking, handigheid en smaak staan ze zeker bovenaan. Welke variant je kiest is natuurlijk heel persoonlijk maar op dit moment hebben ze een stuk of vijf smaken in het assortiment. 


Gebruiken jullie eigenlijk vaak een scrub voor je lippen? En welke lip scrub uit dit artikel spreekt jou het meeste aan? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

8 opmerkingen:

 1. Ik had ooit de lipscrub popcorn van Lush, die was ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke tips. Ik scrub mijn lippen eigenlijk nooit, die van Lush lijken mij echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat grappig! Ik vind het net heel handig! Misschien moet je maar eens bij Lush kijken of het iets voor jou is! ;-)

   Verwijderen
 3. Wat heb je veel lip scrubs zeg! Ik had er laatst eentje gekocht van ELF maar die is helaas afgebroken haha. Die van de Lush lijken me echt mega fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had ooit ook eens een lipscrub van lush, maar vergat deze jammer genoeg altijd te gebruiken....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad jammer! Ik probeer er nu een gewoonte van de maken om het vaker te doen! :-)

   Verwijderen