zondag 13 augustus 2017

Julie | Love Moschino Handbag

http://www.verodoesthis.be/2017/08/julie-love-moschino-handbag.html

Onlangs kocht ik via Zalando een nieuw schoudertasje en ik kan gewoon niet anders dan er ook even een artikel over schrijven. Hij was helaas niet aan korting maar ik kocht dus een tasje van Moschino, ofwel Love Moschino. De laatste tijd begin ik meer te investeren in kwalitatieve stuks, zeker wat handtassen betreft. Ik heb nog steeds wel tasjes van 10 euro die dan ideaal zijn om bijvoorbeeld mee naar een concert te nemen maar ik wou toch ook een chique avondtasje aangezien ik toen naar een trouwfeest moest. Elk excuus is goed genoeg maar natuurlijk kocht ik dit niet voor één gelegenheid maar ga ik hier nog jaren plezier van hebben. Hierboven krijg je al een beetje een idee van hoe hij er uit ziet maar verder in dit artikel laat ik je hem in detail zien.Alle tassen die van een iets duurder merk zijn, komen in een handig bewaartasje. Ik houd deze telkens bij en bewaar hier ook effectief mijn tassen in. Zo kan je ze het langst mooi houden en dat is natuurlijk wel het plan. Ik moet toegeven dat ik even moest slikken bij de prijs van €169.95 voor een klein avondtasje maar omdat ik meteen verliefd was bij het zien van de foto’s, wou ik hem toch erg graag kopen. Zoals ik al zei was dit ideaal om mee te nemen naar een trouwfeest maar dit tasje past bij elke deftige gelegenheid! Ik wil ook nog graag even zeggen dat ik niet wil opscheppen of iets dergelijks maar dat ik gewoon hoop dat jullie het leuk vinden om nieuwe aankopen van mij te zien.Hier kan je goed zien hoe de tas er eigenlijk uitziet. Het is een vrij klein tasje maar wel erg handig. Ik viel meteen voor de tijdloze zwarte kleur maar het zijn natuurlijk de diamanten steentjes die met alle aandacht gaan lopen. Ook de ketting vind ik erg mooi en zit vol details. Hij is volledig van polyester en heeft een hoogte van 15cm. Normaal gesproken zeul ik altijd een grote handtas mee maar eigenlijk is het toch wel handig om ook zulke kleine tasjes in huis te hebben, zeker als je ze gewoon om kan hangen. De achterkant is gewoon onbedrukt en in glanzend zwart. Zoals ik al zei vind ik de ketting ook erg mooi en je kan de details hierboven goed zien. Hij heeft een gewone knipper als sluiting en dat vind ik wel zo handig. Aan de binnenkant is er nog een klein metalen detail waar ‘Love Moschino’ op staat met in het midden een hartje. Ik vind hem erg mooi afgewerkt en ben sowieso blij met mijn keuze. Het enige waarmee je moet opletten is wanneer je deze wil combineren met delicate kleding. Doordat de diamanten steentjes nogal vrij groot zijn en in een soort ‘houdertje’ geklikt zitten, kunnen ze blijven hangen aan kleding.


De binnenkant heeft geen apart zijvakje, alles zit gewoon midden in de tas. In een grotere tas vind ik zijvakjes een must, hierbij vind ik het niet storend dat er geen aanwezig is. Hij is echt ideaal van formaat om je belangrijkste spullen mee te nemen, afhankelijk van hoe groot je portefeuille is natuurlijk. Meestal sleur ik ook altijd een flesje water, paraplu, zonnebril… en dergelijke mee en dat kan uiteraard nu niet. Op zich wel eens fijn om enkel de nodige dingen bij de te hebben. Ik zou nooit gaan winkelen met zulk tasje maar voor een avondfeest is hij perfect.

Ik ben nu natuurlijk heel benieuwd naar jullie reacties op mijn nieuwe aanwinst. Volgens mij ga ik jaren plezier hebben van dit tasje!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig tasje! De kwaliteit van de Love Moschino is ook echt geweldig trouwens, die van mij gaat ondertussen ook al een hele tijd mee en je ziet niet eens dat ze gedragen is! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Amy! En ja ik hoop er ook nog lang plezier aan te beleven! :-)

   Verwijderen
 2. Super mooi tasje! Het kost inderdaad wel wat, maar hopelijk gaat 'ie dan ook lang mee :)

  BeantwoordenVerwijderen