woensdag 2 augustus 2017

Julie | Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick – Skinny Dip

http://www.verodoesthis.be/2017/08/julie-gerard-cosmetics-hydra-matte.html

Ik heb de laatste tijd weer heel wat nieuwe make-up spullen gekocht. Ik moet toegeven dat ik al behoorlijk wat spullen heb maar nu weet ik beter wat ik wil en wat ik ga gebruiken dan vroeger. Het plan is om mijn make-up anders te gaan opbergen en een heel nieuw systeem te bedenken. Hierbij ga ik ook echt eens flink rommelen en weg doen wat ik nooit meer gebruik. Wat ik nog wel miste, waren enkele mooie liquid lipsticks! Ik heb er enkele besteld en ga deze eerst zorgvuldig testen voor ik mijn reviews schrijf. Starten doe ik met de Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick in de kleur Skinny Dip. Benieuwd of ik hier tevreden over ben? Lees dan zeker verder!Het is mijn eerste product van Gerard Cosmetics maar ik had er al enkele goeie dingen over gelezen. Nadat ik zorgvuldig swatches en reviews online gelezen had, besloot ik om te kiezen voor de nude kleur ‘Skinny Dip’. Ik vind de huls erg mooi omdat je meteen kan zien welke kleur je te pakken hebt en omdat de huls ook matte is, ken je gelijk ook de finish. Ik kocht deze op Boozyshop en heb hier €19.95 voor moeten betalen. Dat is niet goedkoop, maar voor een kwalitatief lipproduct heb ik wel zo’n €20 over. Veel duurder wil ik niet gaan omdat er binnen deze prijs ook al veel topproducten te koop zijn.

Wat ze zelf zeggen over deze liquid lipstick: “De Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick Skinny Dip is een voedende liquid lipstick die makkelijk aanbrengt en opdroogt met een matte longlasting finish. Deze cruelty free lippenstift geeft niet alleen een prachtige zacht roze kleur, maar zorgt ook voor gevoede en gehydrateerde lippen. De innovatieve formule flaked, smudged en vervaagt niet.”
Ik heb deze nu al enkele keren gedragen en ik vind hem echt prachtig. Hij droogt inderdaad matte op en blijft goed zitten. Drinken kan je er prima mee maar bij een iets vettere maaltijd slijt hij wel een beetje. Bijwerken is echter geen enkel probleem, in tegenstelling tot veel andere liquid lipsticks! Je kan gewoon een extra laagje aanbrengen zonder dat hij gaat brokkelen. Ik vind het moeilijk om deze kleur te beschrijven… Hij zit tussen het roze en bruine in maar ergens zie ik ook weer een mauve kleur er doorheen.

In de full face foto’s die je ziet, heb ik deze kleur gecombineerd met een ooglook met dezelfde roze- en bruintinten uit mijn Urban Decay Naked 3 Palette. Ik zou nog uren kunnen praten over dit kleurtje maar op zich spreken de foto’s voor zich. De kleur blijft zeker 4 uur op zijn plaats zitten, afhankelijk van hoeveel je spreekt, eet en drinkt. Mocht je dit niet doen, blijft hij volgens mij gewoon de hele dag zitten. Hij heeft overigens wel een sterke geur, maar die vervaagt eens je hem hebt aangebracht. Ik vond hem een beetje vanilleachtig en zoet, Nick vergeleek het met vanillejenever. Hij heeft wel een beetje dat chemische geurtje maar toch vind ik hem lekker. De kleur is overigens écht matte en voelt niet te droog aan op de lippen. Ik zou best nog andere kleurtjes van dit merk willen proberen! Bovenaan mijn wishlist staat de kleur ‘Mile High’!

Hebben jullie al eens eerder een product van Gerard Cosmetics geprobeerd? En wat vinden jullie van deze kleur? Ik ben in ieder geval verliefd en ben benieuwd of jullie het hier mee eens zijn. Laat je mening zeker achter in de comments!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

  1. Hij staat je mooi! Wat fijn ook dat hij niet lelijk wordt als je hem bijwerkt, dat vind ik bij de meeste liquid lipsticks een groot minpunt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt Kirsty! :-) En ja, dat vond ik ook een groot pluspunt aan deze! :-)

      Verwijderen