vrijdag 4 augustus 2017

Julie | Friday Nails #46 – Provocative Pearls

http://www.verodoesthis.be/2017/08/julie-friday-nails-46-provocative-pearls.html

Ondanks het feit dat ik in het verleden niet altijd positief was over nagellak van Catrice, besluit ik af en toe toch om een lakje te kopen om ze een nieuwe kans te geven. Vaak komen deze uit Limited Editions, net zoals deze Provocative Pearls. Hij zat in de ProvoCatrice lijn die tijdelijk verkrijgbaar was. Ik viel als een blok voor die speciale grijze lakje met een roze gloed er doorheen. Ik was dan ook zeer nieuwsgierig naar hoe dit er op mijn nagels zou uitzien. Werd ik positief verrast of is mijn mening niet anders dan voorheen? Je leest het in dit artikel!Ik ben sowieso dol op een roze-met-grijs combinatie. Deze twee kleuren vind ik prachtig samen, of dat nu in kleding, accessoires of nagellak is. Het strakke design van deze limited edition sprak me ook wel aan en daarom werd mijn aandacht meteen getrokken. Op deze foto zie je het speciale effect nog niet zo goed, maar je krijgt wel een goed beeld van de verpakking. Het is een rechthoekig flesje, anders dan de meeste aangezien nagellak vaak in een rond potje zit.Op deze foto zie je wel goed de roze gloed die doorheen de grijze nagellakkleur zit. Ik vind zulke kleuren fascinerend om naar te kijken omdat het er in elk licht anders uitziet. Ik was wel erg benieuwd hoe dit zou uitpakken op mijn nagels… Zou het een subtiel effect zijn of knalt het van je nagels? Ik kon haast niet wachten om het uit te proberen.Het kwastje van deze nagellak ziet er vrij basic uit. De steel is vrij kort, maar de haartjes zelf zijn van een goeie lengte. Ze zitten mooi dicht bij elkaar maar zijn net iets breder dan gemiddeld. Je kan deze vrij makkelijk aanbrengen. Meestal zet ik eerst één streep over het midden van mijn nagel en lak ik aan beide zijkanten nog een extra streep bij. Dit lukt perfect met dit soort kwastjes zonder fouten te maken. Je kan goed bij de zijkanten en hij neemt precies de goede hoeveelheid product op.Voor dit nagellakje nam ik foto’s in gewoon daglicht en in expliciet zonlicht. Op deze manier kan je het resultaat beter beoordelen omdat er toch wel een groot verschil is tussen beide foto’s. Na het lakken van een eerste laag was ik behoorlijk teleurgesteld. Zoals je links kan zien is er nauwelijks dekking en van het roze effect zie je ook niet veel terug. Ik had echt zoveel meer verwacht van deze kleur. Rechts zie je dat de roze kleur iets meer naar voren komt in het zonlicht maar ook hiermee overtuigt Catrice me niet echt.
Een tweede laag was al iets beter van dekking al vond ik het geheel toch nog steeds een beetje glazig, alsof ik er doorheen kon kijken. Op de linkse foto vind ik het resultaat maar niks. Oké, je ziet de grijze kleur met een beetje roze en hij glanst mooi maar anderzijds vind ik hem niet zo bijzonder en ook niet heel mooi. Op de foto rechts daarentegen vind ik de kleur prachtig! De grijze kleur lijkt haast matte, terwijl de roze gloed er vanaf spat! Wat een mooi resultaat in het zonlicht. Ik heb serieus staan draaien in verschillende lichthoeken omdat het zo’n schouwspel geeft in de zon. Toch vind ik hem in gewoon daglicht maar gewoontjes. Ik ben dus helemaal in de war van deze nagellak! Ik kan maar niet beslissen of ik hem nu wél of niet de moeite vind… Het effect in zonlicht vind ik geweldig, maar als de zon niet schijnt zou ik deze niet dragen. Over de droogtijd heb ik niks te klagen en over de houdbaarheid kan ik je niks vertellen.

Wat vinden jullie van dit lakje? Yay of nay? Ik kan maar niet beslissen dus ik ben benieuwd hoe jullie hier over denken!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten