vrijdag 25 augustus 2017

Julie | Friday Nails #149 – Care & Dare Rosy!

http://www.verodoesthis.be/2017/08/julie-friday-nails-149-care-dare-rosy.html

Ik won een hele tijd geleden bij Amy een Little Beauty Angels pakket van Essence. Hierin zat de volledige Limited Edition collectie die helemaal in het teken stond van color correcting. Er zaten ook drie nagellakjes in het pakket en vandaag stel ik jullie voor aan de roze variant in Care & Dare Rosy! De kleur is nu niet meer te koop maar zowel Essence als Catrice hebben een heleboel color correcting producten in hun vernieuwde assortiment, dus misschien komt er ook wel een vervolg op deze nagellakjes. Degene die ik vandaag bespreek zou een Brightening Effect moeten hebben. Aangezien mijn nagels niet in allerbeste staat waren, was ik benieuwd naar het resultaat.Het flesje zelf ziet er ontzettend schattig uit en dat vind ik altijd een pluspunt. Op de verpakking zie je eigenlijk alles wat je moet weten. Er staat op wat hij moet doen en uit welke collectie hij komt. Ik vind de kleur er erg tof uitzien omdat ik wel hou van snoeperige pastelkleuren. Voor ik deze ging testen dacht ik aan een heel sheer effect die eigenlijk gewoon een transparante lak zou zijn met dan een brightening effect. De overige kleuren uit deze collectie zijn mint en lila.Het kwastje ziet er weer uit zoals we gewend zijn van Essence. Ik vind deze over het algemeen erg fijn. Ze hebben lange, dunne haartjes die kort bij elkaar staan maar toch redelijk stevig zijn. Ik moet toegeven dat ik niet de grootste ster ben in mijn nagels netjes lakken en met deze kwastjes lukt het me behoorlijk. Welke soort kwastjes vinden jullie eigenlijk fijn?Wat een anders resultaat dan wat ik verwacht had! Het is gewoon een dekkend kleurtje… Ik weet dan niet zo goed waarom een roze kleur brightening zou zijn voor je nagels? Of is het gewoon omdat het een fris kleurtje is? Ik heb dus geen idee alleen kan ik al wel vertellen dat ik de dekking een beetje om te huilen vind. De kleur verschuift constant als ik het probeerde netjes te maken. Op mijn wijsvinger zit de kleur wel goed op en daar vind ik het op zich wel een mooi kleurtje.
Een tweede laagje ziet er al een stuk voller uit, al vind ik het nog niet helemaal geweldig. De kleur heeft wat weg van een roze sorbet of milkshake en daar moet je wel van houden. Ondanks dat ik net zei dat ik hou van de kwastjes van Essence, vind ik niet dat het bij deze kleur goed werkt. De nagellak ziet er vrij dik uit en dat vind ik niet zo mooi. Ik weet echt niet goed wat voor effect deze zou moeten hebben. Ik had meer gehoopt op een soort base of top coat die de slechte conditie van je nagels kan verbloemen.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En zouden jullie zelf een color correcting kleurtje kiezen of gewoon een standaard nagellak kleur? Ik ben benieuwd!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: