vrijdag 18 augustus 2017

Julie | Friday Nails #148 – North Pole Princess

http://www.verodoesthis.be/2017/08/julie-friday-nails-148-north-pole.html

In de Friday Nails van deze week wil ik jullie nog eens een top coat laten zien. Iedere week opnieuw laat ik een nieuwe kleur nagellak zien en af en toe vind ik het wel eens leuk om daar overheen een speciaal effect te dragen. Essence bracht de Jelly Flakes Top Coat op de markt en deze kreeg de naam ’04 North Pole Princess’. Ik was dan ook erg benieuwd naar het effect van deze top coat. In het artikel laat ik jullie zien welke kleur ik er onder draag en hoe het resultaat is bij één en twee laagjes van deze special effect topper. Benieuwd naar alle foto’s en mijn mening? Lees dan zeker verder!Het flesje zelf is weer helemaal typisch Essence. Ik hou wel van deze compacte vorm en ik vind het ook een pluspunt dat alle nuttige informatie op de voorkant te vinden is. In één oogopslag zie je meteen dat het een lakje is uit het I heart Trends gamma en dat het een Jelly Flake Top Coat is. Ik had hier nog nooit eerder van gehoord dus ik wou wel graag weten hoe deze jelly flakes er zouden uitzien op mijn nagels. De substantie in het flesje ziet er vrij dik uit en persoonlijk zie ik nog niet al te veel terug van de zogenaamde flakes.Het kwastje ziet er wederom erg fijn uit, net zoals we gewend zijn van Essence. De haartjes zijn lang en smal, de dop is breed en de haartjes staan mooi dicht bij elkaar. Ik vind deze over het algemeen erg handig werken. Ik moet er wel meteen bij vermelden dat ik tijdens het gebruik van deze top coat heb gemerkt dat hij weinig product opneemt. De lak is zeker aanwezig maar het is moeilijk om een goed aantal flakes op je kwastje te krijgen. Dit is wel vaker het geval, net zoals bij glitter top coats, dus het is wel iets om rekening mee te houden.Als basis kleur droeg ik ‘Peach Side Babe’, een oranje kleurtje van Essie. Hierover schreef ik al eens een Friday Nails en deze kan je lezen als je op de naam drukt. Ik vind dit een tof kleurtje om te dragen tijdens de zomer en deze leek me wel geschikt om de top coat op uit te proberen. Op deze foto draag ik één laagje van de Jelly Flake Top Coat. Zie je haast geen verschil? Geen paniek… Er is niks mis met je ogen want ik zie er ook weinig van terug. Ik zal misschien even helpen en zeggen dat je op mijn wijsvinger enkele flakes kan zien zitten en bovenaan mijn middelvinger zie je ook nog één verdwaalde flake. Wat een teleurstellend resultaat jongens! Ik zat echt hardop te lachen tijdens het editen van deze foto’s want ik wist gewoon niet hoe ik dit in beeld moest brengen. Er valt namelijk erg weinig te zien! 
Bij een tweede laag heb ik ontzettend veel moeite gedaan om de flakes op mijn nagels te deppen en te smeren. Helaas vind ik dit echt drie keer niks! Je ziet er amper wat van terug en wàt je dan ziet slaat gewoon nergens op. Dit is by far de raarste top coat die ik ooit geprobeerd heb. Ik zie niet in dat iemand dit mooi zou kunnen vinden, het is gewoon belachelijk. Het lijkt gewoon of je blutsen en oneffenheden in je nagellak hebt en ik denk niet dat iemand daarop zit te wachten. Je ziet zelfs in het flesje amper flakes zitten, dat vind ik al zo gek. Maar de flakes hadden beter een andere kleur gehad, dan had het misschien nog tof kunnen zijn?

Wat vinden jullie van deze top coat? En heeft er iemand een idee hoe je deze wél mooi zou kunnen combineren of is het gewoon een hopeloos geval? Ik denk namelijk van wel…

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

 1. Jammer dat deze toch niet echt de moeite is!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, dat is hij zeker niet! Ik vind er echt niks aan, haha! :-)

   Verwijderen
 2. Ik heb een keer een lakje van Catrice gehad waar ook stukjes in zaten, maar je zag er ook amper iets van terug helaas.

  BeantwoordenVerwijderen