vrijdag 11 augustus 2017

Julie | Friday Nails #147 – Roll In The Grass

http://www.verodoesthis.be/2017/08/julie-friday-nails-147-roll-in-grass.html

Vandaag heb ik alweer een nieuw kleurtje voor jullie in de Friday Nails. Opnieuw ging ik een kleurtje lenen bij een vriendin om zo jullie elke week te kunnen voorzien van een nieuw kleurtje of ander merk. Het is geen geheim dat ik fan ben van nagellakjes van Rimmel en de samenwerking met Rita Ora vind ik een groot succes. Zelf heb ik minstens drie kleurtjes uit deze collectie maar deze ‘878 Roll In The Grass’ had ik nog nooit geprobeerd. Vooraf wist ik eigenlijk al wel dat de kwaliteit goed zou zijn, maar vind ik het kleurtje ook mooi?Roll In The Grass is inderdaad groen van kleur maar ik zou niet meteen denken aan gras. Ik vind het meer een pastel en mintgroene kleur. Ik hou wel van dit soort kleuren dus dat vind ik al geen probleem. De vormgeving van deze collectie vind ik super leuk gedaan met de bloemetjes en de handtekening op de dop. De knopjes van de bloemen hebben ook telkens de kleur van de nagellak. De naam staat duidelijk op de voorkant van de verpakking, net zoals het merk. Ik zou het zelf niet beter kunnen doen.Het kwastje van deze lakjes vind ik fantastisch. Het is een vrij korte steel maar de haartjes zelf zijn voldoende lang. Ze zijn aan de brede kant maar zijn bovenaan lichtjes schuin afgesneden. Ik vind dat deze heel fijn en precies werken. Ik kan je zelfs zeggen dat ik ooit een nagellakje uit deze collectie opgemaakt heb en weer opnieuw gekocht heb. Dat is toch best wel uniek aangezien ik nog haast nooit eerder een nagellak heb opgemaakt. Wauw, dit kleurtje spat van het scherm! Toch was hij in het echt nog iets meer groen in plaats van turqoise. Geen idee waarom ik dit niet goed vastgelegd kreeg op camera maar ik heb echt alles geprobeerd. Toch vind ik het hoe dan ook een tof zomers kleurtje. Zeker ook op mijn teentjes hou ik wel van zulke tinten. De dekking is ook in één laag echt prima, al raad ik altijd een tweede laag aan om de houdbaarheid te verlengen.
Een tweede laag zorgt voor een iets intensere kleur al is het verschil niet zo heel erg groot. Het is best een felle kleur en ik kan me wel voorstellen dat niet iedereen houdt van zulke kleuren. Toch vind ik deze perfect om te dragen in de zomermaanden of op vakantie. Deze collectie stelt me eigenlijk nooit teleur want volgens mij heb ik ondertussen al zo’n vijf of zes kleurtjes geprobeerd en ze zijn allemaal even mooi. De houdbaarheid is ook super, al heb ik dat niet van dit specifieke lakje kunnen testen. De droogtijd is gemiddeld dus ook dat is geen probleem. Dit is sowieso een kleurtje dat ik zelf ook nog wel zou kopen dus ik ben blij dat ik het eens kon uitproberen.

Dragen jullie zelf vaak zulke felle tinten? En hebben jullie al eens een Rimmel x Rita Ora lakje geprobeerd? Laat het me zeker weten in de reacties!

2 opmerkingen: