donderdag 24 augustus 2017

Doe ik het nog graag?


Vorige week stelde Julie mij een harde, maar wel goede vraag. Ze vroeg me namelijk of de blog mij nog wel interesseerde. Ik heb namelijk momenteel nog zomervakantie, maar ik had niet echt veel gepost en ze had verwacht dat ik dat wel zou doen. Dit heeft me toch wel doen nadenken over of ik dit echt nog wel graag doe. Na veel nadenken en dingen op een rijtje te zetten en orde in mijn leven te brengen, heb ik hier dan ook het antwoord voor jullie. En vertel ik ineens ook hoe het in de toekomst gaat zijn met Verodoesthis. 


Laat me duidelijk zijn, eerst en vooral, Verodoesthis blijft wel mijn kindje en er zijn weinig dagen geweest dat de blog mijn gedachte niet passeerde. Toch vond ik het moeilijk om mezelf tot schrijven te zetten. Vaak genoeg opende ik mijn browser om iets te gaan schrijven, maar bleef het blad voor mijn ogen gewoon leeg. Er kwam amper iets uit mijn vingers. Ondertussen weet ik aan wat het ligt. 

Ondanks dat ik vakantie had, zat ik met mijn kamer in mijn maag. Mijn kamer was een enorme rommelhoop met nog papieren die ondertussen al zeven jaar oud zijn en die ik in geen tijden nog had aangeraakt. Dat hoopt zich dan op en als je omgeving rommelig is, is concentreren en creatief zijn ook wat moeilijker. Dat moest eerst opgelost worden. Niet alleen om terug in de vibe te komen, maar ook zodat ik toch terug foto's kon maken in mijn eigen kamer. 

De bergen inspiratie zijn nog niet teruggekeerd, maar ik heb er wel vertrouwen in dat het goed komt, zeker nu ik mijn eigen werkplekje weer terug heb. Helaas is mijn zomervakantie bijna ten einde en vanaf 1 september kan ik voor vier maanden full time aan de slag op diezelfde school als waar ik vorig jaar stond. Daar ben ik uiteraard superblij om, maar dat wil wel zeggen dat ik niet enorm veel tijd ga hebben om aan mijn blog te spenderen. Ik ga nu proberen om wat vooruit te schrijven, zodat ik in september toch wat kan wennen aan mijn werkopdracht, maar ik wil nu ook niet schrijven om te moeten schrijven. Om deze reden heb ik dan ook besloten om één, maximum twee artikels per week te posten. Deze zullen normaal gezien op maandag en/of donderdag online komen. 

Deze week was het dinsdag aangezien ik maandagavond dus pas mijn draai en mijn werkplekje had teruggevonden. 

Welke artikelen zien jullie graag voorbij komen op Verodoesthis? 

Liefs
Veronique 

1 opmerking:

  1. Hi, ik lees je blog heel graag, maar laat eigenlijk nooit een reactie achter omdat ik zoveel blogs volg. Ik vind alle beauty heel leuk, maar je moet vooral doen wat jij het fijnst vindt, anders doe je het niet met plezier! Veel succes, ook met je kamer :)

    BeantwoordenVerwijderen