woensdag 26 juli 2017

Julie | Sample Mania #5

http://www.verodoesthis.be/2017/07/julie-sample-mania-5.html

Ik vond dat het weer eens tijd was om te neuzen in mijn samples verzameling. Doorheen de tijd krijg je verschillende van deze testertjes bij elkaar, zonder dat je ze daadwerkelijk gebruikt. Om hier verandering in de brengen, bedacht ik dit Sample Mania artikel. Hierin laat ik jullie telkens een vijftal verschillende soorten samples zien die ik dan voorzie van de nodige uitleg. Veelal gaat het hier om een eerste indruk wat betreft geur en werking. Ik vind dit wel leuk want om deze manier maak ik staaltjes ook effectief op én ontdek ik misschien wel een nieuw fijn product! Kijken jullie mee naar welke producten ik de afgelopen tijd uitgeprobeerd heb?Laten we beginnen met een sample van een parfum. Ik hou echt van zulke kleine samples omdat je op die manier de geur toch enkele keren op je eigen huid kan proberen. Deze keer heb ik Flowerbomb Bloom van Viktor & Rolf uitgeprobeerd. Ik heb zelf de geur BonBon in een grote flacon maar hun bekende Flowerbomb wist me nooit helemaal te overtuigen. Deze nieuwe variant heeft een frisse bloemengeur en vind ik eerlijk gezegd beter dan het origineel. BonBon is nog een stuk zoeter maar deze heeft ook een vleugje zoetigheid. Deze zou ik op zich best wel kunnen kopen. De topnoten zijn Granaatappel en Mandarijn, de hartnoten zijn Damask Roos, Fresia, Jasmijn en Berglucht. De basisnoot is Hout Noten.Als tweede sample heb ik een nieuw product van Rituals uitgeprobeerd. Recent heeft Rituals de hele Hammam lijn in een nieuw jasje gestoken en daar horen natuurlijk ook nieuwe producten bij. De meest opvallende verandering is toch wel die van de douchepasta. Vroeger bestond er een douchepasta met olijf in het gamma, nu is er gekozen voor de Black Soap. Het is nog steeds een hydraterende pasta waarmee je je lichaam kan wassen en klaarmaken om te scrubben maar nu bevat hij zwarte olijf waardoor de kleur ook effectief zwart is. Bovendien krijgt eucalyptus nu de bovenhand in de geur, waardoor ik deze veel lekkerder vind ruiken dan zijn voorganger. Je kan deze op droge of natte huid aanbrengen en als je echt een welness moment wilt beleven, kan je deze even laten zitten om er bovenop een zeezout scrub aan te brengen met dezelfde geur. De pasta voelt erg zacht aan op de huid dus ik ben zeker fan! Ik zou deze best in een grote verpakking kunnen kopen.Ik draag bijna dagelijks make-up en ik hou er dan van om na het verwijderen hiervan mijn huid goed te reinigen en verzorgen. Garnier SkinActive heeft hiervoor de PureActive Sensitive Anti-Blemish Soap-Free Gel Wash. Een hele mond vol waarmee ze gewoon willen zeggen dat het een zeepvrije reinigingsgel is die onzuiverheden tegen gaat. Hij ruikt zacht en schuimt goed. Op mijn huid voelt hij fijn aan want na het wassen voelt mijn huid niet trekkerig aan. Mijn gezicht voelt schoon aan en nadien had ik op mijn wattenschijfje met toner geen sporen meer van make-up of andere vuilrestjes. Ik vond deze zeker niet verkeerd maar heb op het moment nog genoeg andere reinigers in huis.Van The Body Shop kreeg ik eens een sample van deze Vitamin C Instant Glow Enhancer. Het duurde me eventjes eer ik door had dat dit niet meer of niet minder dan een gekleurde dagcrème was. Ze beloven een ultra-lichte crème die een doffe, vermoeide huid terug zou oppeppen. Hij komt nogal tamelijk oranje uit de verpakking dus eerlijk gezegd stond ik er een beetje huiverachtig tegenover. Gelukkig smeert hij vlot uit en is er niets meer te zien van die oranje kleur. Hij zou een instant glow aan je gezicht moeten geven maar om een of andere reden vond ik net dat hij mijn huid matteerde. Ik denk niet dat ik deze ooit zou aanschaffen maar het is wel fijn om op deze manier dit product eens uit te proberen.
Van ObeyYourBody heb ik al eens eerder een sample gehad van een Intensive Hand And Body Lotion. Omdat het zo’n kleine verpakking is, heb ik ook nu weer besloten hem als handcrème te gebruiken en niet voor mijn lichaam. Deze keer heb ik de Ocean variant geprobeerd. Deze geur spreekt mij persoonlijk niet zo aan maar dat heb ik nogal vaak met ‘oceaan’ geurtjes. Hij smeert wel goed uit en trekt vlot in. Ik bracht deze ’s avonds aan voor het slapen gaan en ’s morgens voelen mijn handen wel zacht en gevoed aan. De geur maakt dat ik dit product niet zou aanschaffen in een grote verpakking.

Zo, dat waren alweer een aantal zeer uiteenlopende producten die ik heb kunnen proberen. Als ik hieruit een favoriet zou moeten kiezen zou het de parfum of de black soap zijn. Welk product spreekt jou het meeste aan om ook eens te proberen? Laat het me zeker weten!

Liefs,


Julie x 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten