zondag 30 juli 2017

Julie | Opgemaakt #41 – Juni

Het is weer tijd voor een nieuw opgemaakt artikel! Dit zijn echt de artikels die ik het leukst vind om bij iemand anders te lezen maar anderzijds ook degene waar ik zelf het meeste werk aan heb. Ik heb weer behoorlijk veel opgemaakt dus zet je gemakkelijk en kijk mee! Beginnen doe ik met alle HOME Geuren die ik heb opgemaakt.

Links zie je geurstokken van Rituals in de Karma geur. Dit was de Limited Edition van vorige zomer en deze zijn helaas niet meer te koop. Je kan er nog wel enkele lichaamsproducten van kopen maar de geurstokken zitten niet meer in het assortiment. Eigenlijk rook je deze ook niet echt sterk in onze badkamer, jammer.

Daarnaast zie je een klein flesje Green Cardamom geurstokken van Rituals. Deze vind ik echt super lekker maar ze zijn niet in dit formaat te koop. Je kreeg ze gratis als member bij besteding van een bepaald bedrag. Ik heb deze in een groter formaat in de trappenhal staan en deze gaan wel tot een halfjaar mee! Ik koop ze nadien zeker opnieuw.

Als laatste home product heb ik in juni nog de Snow In Love geurkaars van Yankee Candle opgemaakt. In de pot ruikt deze heerlijk maar in de ruimte vond ik deze veel te subtiel. Misschien dat je hem beter ruikt in zo’n wax melt? Zo zou ik hem in ieder geval niet nog eens opnieuw kopen.

Benieuwd naar wat ik nog meer heb opgemaakt in juni? Lees dan zeker verder!

Als eerste heb ik deze Prodent Expert Protection tandpasta opgemaakt. Ik vind dit een fijne tandpasta al gebruik ik er normaal altijd eentje van Signal. Deze kreeg ik eens in een box bij Albert Heijn en ik vind hem niet verkeerd. Hij heeft geen te sterke smaak en dat vind ik eigenlijk wel prettig. Ik zou deze zeker opnieuw kunnen kopen.

In de categorie wasgoed heb ik ook twee producten opgemaakt. Links zie je de Lenor Unstoppable Pearls in de Dromen variant. Ik vind het wel fijn om zulke parels toe te voegen aan mijn was, al vind ik ze vrij prijzig. Ik koop ze daarom ook alleen in een aanbieding als ze in korting staan. Meestal kies ik een andere geur maar deze was ook niet verkeerd. Ik wissel gewoon graag af.

Rechts zie je de Soupline Elixir Wasverzachter in Mandarijn & Vanille. Deze geur vond ik verrassend genoeg erg lekker. Normaal hou ik niet van mandarijntjesgeur en van vanille krijg ik hoofdpijn. Toch vond ik dit een fijne combinatie. Ik zou deze wasverzachter zeker aanraden omdat je er best lang mee doet en je de geur subtiel ruikt in je kleding. Momenteel heb ik weer een ander geurtje in gebruik omdat ik niet gewend wil raken aan één geur.

Van Garnier SkinActive heb ik het Hydra Bomb Sheet Masker opgemaakt. Dat is niet zo moeilijk aangezien er maar één sheet in zit die je dus maar eenmalig kan gebruiken. Ik heb hier een review over geschreven en vond dit masker best fijn aanvoelen op mijn gezicht. Ik zou hem niet snel opnieuw kopen omdat ik sheet maskers altijd vrij duur vind voor één applicatie. Bovendien heb ik nog genoeg maskers liggen die ik dringend eens moet uitproberen!

In juni zijn mijn papa, Nick en ik een weekje naar Europapark in Duitsland geweest. Het weer was wisselvallig maar we hebben toch flink onze zonnecrèmes gesmeerd. Ik had enkele tubes die na onze vakantie in april bijna op waren maar nog niet helemaal. Gelukkig heb ik ze hier kunnen opmaken zodat ik ze niet volgende keer mee op het vliegtuig hoef te nemen.

Links zie je de Rituals After Sun Lotion. Ik vind deze heel erg fijn al is dit nog de oudere citrusgeur. Momenteel is hij ook te koop maar dan uit het Karma gamma. De werking is nog hetzelfde maar de geur is iets zachter geworden. Ik heb alvast een nieuwe fles klaar staan!

Ook heb ik maar liefst twee tubes van de Rituals SPF 50 Face Cream opgemaakt. Ik gebruik deze thuis ook vaak als dagcrème op zonnige dagen en natuurlijk op vakantie gebruik ik hem dagelijks. Zelfs met mijn zonneallergie ben ik goed beschermd door deze producten. Ik heb alweer een nieuwe tube in gebruik.

Ook als ik op vakantie ben wil ik mijn haren goed verzorgen. Ik neem dus steevast een haarmasker mee waarmee je één of twee keren je haren kan verzorgen. Deze keer nam ik het Balea Repair + Pflege 1 Minute Intensiv Kur masker mee. Ik vind deze lijn van Balea erg fijn. Ik heb ze ontdekt toen deze producten in de Advent Kalender zaten en alles wat ik er van geprobeerd heb is me goed bevallen. Ik zou deze absoluut nog eens opnieuw willen kopen.

Iets wat jullie vaak voorbij zien komen in mijn opgemaakt artikels, is dit poeder van Bourjois. Het is het Healthy Balance poeder in de kleur 53. Ik heb op dit moment natuurlijk weer een exemplaar in gebruik maar ik heb ondertussen ook de kleur 52 eens aangeschaft om te zien of deze misschien mooier zou zijn voor mij. Helemaal leeg krijg je deze poeders niet maar ik gebruik ze dagelijks dus het geld is zeker goed gespendeerd. Sowieso een aanrader dus!

Van Lush kocht ik in de winter solden een cadeau pakket aan -50%. Hierin zat onder andere de Snow Fairy Body Conditioner. Het is een product dat je onder de douche aanbrengt op je lichaam en na het afspoelen is je huid gehydrateerd. Hij heeft de kenmerkende geur die ook de Snow Fairy Shower Gel heeft en die is dus heerlijk zoet. Ik vond deze body conditioner erg fijn in gebruik en zou hem komende Kerst zeker opnieuw willen kopen.

In juni hebben we thuis ook twee handzepen opgemaakt. Dat lijkt veel maar we hebben gewoon een flacon in de keuken staan en eentje in de badkamer. In de keuken hebben we de Palmolive Magic Softness gebruikt in de Framboosgeur. Deze vinden we allebei erg fijn en hebben we dan ook al vaker opnieuw gekocht. In Duitsland bij de DM is hij iets goedkoper dan hier bij ons. Ik zou deze zeker opnieuw kopen.

In de badkamer giet ik altijd een flacon over in een stenen flesje dat bij een badkamer set hoort. Daar hebben we de Balea Meloen Handzeep opgemaakt. Het is een basic handzeep die de geur van watermeloen had. Ik vond deze zeer lekker en zou hem gerust een keer opnieuw willen kopen. Als ik bij DM ben, koop ik standaard enkele handzepen van Balea omdat ze fijn werken en super goedkoop zijn!

Doordat ik bij Rituals werk, maak ik natuurlijk ook erg veel Rituals producten op. Het is gewoon onmogelijk om deze niet te kopen omdat ik er simpelweg niet aan kan weerstaan. In juni heb ik het Jungle Oogpotlood opgemaakt en weer opnieuw gekocht. Ik schreef al eens een artikel over mijn favoriete oogpotloden en die van Rituals maken daar zeker deel van uit. Ik heb een aantal verschillende kleuren maar de groene Jungle vind ik toch een van de meest bijzondere tinten die ik heb. Ik zal altijd een exemplaar in huis hebben.

Ik ben zowel in april als in juni op vakantie geweest en dan neem ik standaard een klein flesje Eye Make-Up Remover van Rituals mee. Deze travel size verpakking is super handig om mee te nemen én hij verwijdert ook waterproof make-up. Ik gebruik thuis ook het gewone formaat maar voor op vakantie heb ik altijd een kleine in voorraad. Mocht je deze nog niet geprobeerd hebben; ook dit is weer een aanrader!

Ik ben nog niet klaar met Rituals producten want ook deze shampoo en conditioner zijn van het merk. Deze twee zijn nog steeds te koop maar dan wel in een nieuwere, witte verpakking. Ze komen uit het Sakura gamma en de shampoo kreeg vroeger de naam Carpe Diem en de conditioner heette It’s A Wrap. Qua werking vond ik deze niet verkeerd maar de geur vond ik niet fijn in gebruik. In de fles ruikt hij lekker maar op mijn haren vond ik hem niet super. Op het einde heeft Nick deze twee enkele keren mee gebruikt zodat ze wat sneller op waren. Ik zou deze persoonlijk niet opnieuw kopen maar dan puur omdat de geur niet helemaal mijn ding is.

Ik heb me in juni (en nu in juli nog steeds) echt bezig gehouden met het opmaken van lichaamsproducten. Ik heb er zoveel en wil dringend wat meer ruimte in mijn kasten maar ik kan van niks echt afscheid nemen. Toch ben ik er in geslaagd om heel wat full size producten op te maken, zoals jullie in dit artikel wel kunnen zien. Ik heb ook de Touch Of Hammam Bodycrème van Rituals opgemaakt. Deze vijgengeur zat vroeger in het Hammam gamma maar is nu helaas niet meer te koop. Ik heb nog een back-up pot en een kleine tube, nadien is het helaas over en uit. 

Ook op het gebied van scrubs heb ik mijn best gedaan. Links zie je een lege pot van The Body Shop uit het Smoky Poppy assortiment. Ik had hier een heleboel producten van en vond deze echt wel fijn. Helaas zit deze niet meer in het assortiment. Misschien dat deze tijdens solden periodes nog wel te koop zijn? Ik vond het een fijne scrub maar hij was wel redelijk vettig. Op zich geen probleem alleen werd de douche er vrij glibberig van.

Rechts zie je een Sugar Body Scrub van Freeman. Deze nam ik over van een vriendin tijdens onze tweede ruilnamiddag. Zij vond hem niet sterk genoeg en ik vond hem net wel erg aangenaam. Hij had een heerlijke geur van pomegranate en hij voelde heel gel-achtig en zacht aan. Ik zou deze best een keer opnieuw willen kopen of zien in welke geuren hij nog te verkrijgen is.

Standaard maak ik ook elke maand wel een paar reinigingsdoekjes op. Logisch ook aangezien ze vaak per 20 of 25 in een pakje zitten en ik ze bijna dagelijks gebruik. Dit keer heb ik weer een pakje van de Flormar Clean Care Wipes opgemaakt. Ik vind ze heerlijk zacht en ze hebben een frisse geur. Ik gebruik deze doekjes voor swatches maar ook om een reignigingsmelk mee van mijn gezicht te halen, dat vind ik fijner dan met een wattenschijfje of een tissue. Bij mijn volgende bezoek aan een Flormar filiaal koop ik deze vast weer opnieuw.

Vrij nieuw in het droogshampoo gamma vinden we het merk CoLab. Ik heb hier ondertussen al verschillende geuren van geprobeerd en ik juni heb ik de Fresh variant opgemaakt. Ondanks dat ik de werking van Batiste nog net iets beter vind, laten deze van CoLab echt géén witte waas na. Ze doen dus zeker wat ze beloven! Ik wissel de twee merken graag af en heb alweer een nieuwe fles in huis maar dan wel in een andere geur.

Van Naobay heb ik deze Body Radiance Lotion opgemaakt. Het is een body lotion met een soort citrusgeur waar je wel van moet houden. Op het einde heeft Nick deze nog één of twee keer mee gebruikt om hem iets sneller op te maken. Ik heb nog een flesje van deze staan omdat hij zowel in een Goed Gevoel box als in een Deauty box heeft gezeten. Ik vind hem niet verkeerd omdat hij snel intrekt en goed zijn werk doet maar ik heb andere body lotions die ik lekkerder vind van geur.

Ik draag ontzettend graag make-up maar op het einde van de dag vind ik het ook zalig om het er weer allemaal af te halen en mijn huid te verzorgen. De skincare van Rituals vind ik erg fijn en een beetje ondergewaardeerd. De prijzen zijn nog betaalbaar en de werking is echt wel goed.

Ik heb dan ook in juni het Intense Moisture Serum opgemaakt uit de blauwe hydratatie lijn. Ik wissel graag af tussen de verschillende lijnen omdat mijn huid ook verschillende behoeftes heeft. Dit serum zou echter wel eens mijn favoriet kunnen zijn dus deze koop ik zeker weer eens opnieuw.

Als tweede heb ik ook nog de Sensitive Skin Night Cream opgemaakt. Deze gebruik ik graag na een vakantie omdat mijn huid erg gevoelig wordt van de zon. Toch heb ik gemerkt dat mijn huid niet helemaal tevreden is met deze crème. Hij bevat aloé vera en ik begin te denken dat ik hier niet zo goed tegen kan. Ik ga het zeker nog verder onderzoeken, maar ik had echt last van een droog plekje dat maar niet wou weg gaan tijdens het gebruik van deze crème. Nu ik weer een andere nachtcrème gebruik, is het plekje ook verdwenen… Ik weet dus nu nog niet of ik deze ooit weer opnieuw zou kopen.

We zijn er bijna doorheen! Ik heb in juni de deodorant die standaard in mijn handtas zit opgemaakt. Ik heb er altijd eentje bij maar gebruik hem niet super vaak. Dit keer had ik de Fa Oriental Moments op zak en dit is mijn persoonlijke favoriete geur van Fa. Vaak prikken Fa deodorants ook bij mij na het scheren maar daar had ik bij deze minder last van. Ik vind de geur echt erg lekker ondanks ik normaal gezien niet van roosjesgeur hou. Ik zou deze zeker nog eens opnieuw willen kopen!

Ten slotte heb ik ook nog een haarmasker van Aussie opgemaakt. Dit Take The Heat masker zou je haren beschermen tegen de hitte van een haardroger en stijl- of krultang. Ik vond het een fijn masker omdat hij goed zijn werk deed en ook erg lekker was van geur. De verpakking vond ik best bijzonder omdat hij niet echt een draai- of klikdop heeft. Je duwt gewoon op de verpakking en dan komt het product er aan de onderkant uit. Hij lekt niet en sluit gewoon prima weer af. Ik vond dit super handig in gebruik en denk wel dat ik deze nog eens opnieuw wil kopen.


Voila, dat waren dan weer al mijn producten die ik in juni heb opgemaakt. Wat vonden jullie het leukste product? En maken jullie ook altijd zoveel op? Laat het me weten in de reacties!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Het masker van Aussie vind ik het leukste product,al lijkt me die handzeep ook wel wat met dat foam. Wat heb je weer veel opgemaakt !

    BeantwoordenVerwijderen