zondag 16 juli 2017

Julie | Maskerreview: Garnier - Hydra Bomb Sheet Masker

http://www.verodoesthis.be/2017/07/julie-maskerreview-garnier-hydra-bomb.html

Normaal geef ik jullie elke eerste zondag van de maand een maskerreview. Echter had ik toen even een pauze nodig, dus kwam er niks online. Ik wou jullie natuurlijk geen artikel onthouden, dus bij deze heb ik het alsnog geschreven. Vandaag lees je alles over het Garnier Hydra Bomb Sheet Mask, een masker dat in de Goed Gevoel box te vinden was. Vriendin karen had me al gewaarschuwd dat het echt een super nat masker is, dus ik was voorbereid toen ik er mee aan de slag ging. Benieuwd wat ik nu precies van dit masker vind? Lees dan zeker verder.De verpakking is helaas grotendeels in het Frans maar ik vind het wel een goeie verpakking. Alle nodige uitleg staat er op en je kan meteen zien dat het hier om één masker gaat dat je 15 minuten mag laten zitten. Het masker zou super hydraterend moeten werken en is verrijkt met granaatappel. Sheet maskers vind ik altijd wel handig omdat je ze gewoon op je gezicht legt en de tissue nadien gewoon kan weggooien. Met maskers die je moet afspoelen of van je huid moet trekken, heb je toch altijd wel wat meer werk.Gelukkig stond de uitleg ook in het Nederlands op de verpakking. Het is een hydraterend en revitaliserend masker dat een serum bevat dat verrijkt is met granaatappel en hyaluronzuur. Het werkt eigenlijk als een soort hydraterend kompres voor de huid. Het is geschikt voor ieder huidtype, ook als je last hebt van een gevoelige huid. Op termijn zou dit masker ook zichtbaar rimpeltjes doen verminderen. Dit kan ik wel geloven aangezien niet elke rimpel een ouderdomsrimpel is. Je kan ook droogterimpels hebben en die kan je inderdaad bestrijden met extra hydraterende crèmes en maskers.Ik heb al wel eens eerder een sheet masker gebruikt, maar deze is de eerste die ook een soort beschermlaagje om het product heen heeft zitten. Op de eerste foto van dit artikel zie je hoe een opgevouwen masker er uit ziet en zie je meteen ook de lichtblauwe beschermlaag. Je vouwt het masker dus open en brengt het daarna aan op een gereinigd gezicht, met de witte kant van het masker naar je gezicht toe. Hierna verwijder je de beschermlaag en zorg je dat het masker overal aansluit op je gezicht. Je kan het masker 15 minuten laten intrekken alvorens het te verwijderen. Nadien kan je het overgebleven serum nog inmasseren op de huid. Mocht je dit niet fijn vinden, mag je overtollig product ook gewoon wegnemen met een wattenschijfje.
Maskerreviews zijn altijd mijn minst charmante artikels. Lachen met zo’n ding op je gezicht is nu eenmaal niet zo makkelijk omdat het masker dan kan gaan schuiven. Zoals je ziet past het vrij goed op mijn gezicht. Het masker ruikt lekker zacht naar granaatappel en voelt fris aan op de huid. Het plakt ontzettend aan elkaar door het serum maar de beschermlaag komt wel vlot los. Het masker blijft goed zitten en past goed op de vorm van mijn gezicht. Enkel de opening rond de mond is aan de kleine kant. Het verwijderen is natuurlijk super makkelijk en ook het serum inmasseren is prettig. Nadien lijkt mijn huid er mat uit te zien maar voelt het een tikkeltje trekkerig. Op zich vond ik dit een fijn masker om uit te proberen maar vaak vind ik sheet maskers aan de prijzige kant. Zeker aangezien je ze maar eenmalig kan gebruiken. Ik denk dus niet dat ik deze zelf snel opnieuw zou aanschaffen. De werking is echter wel fijn en aangezien het masker zo snel werkt en verfrissend aanvoelt, vind ik het wel een aanrader om deze in de zomer te gebruiken.

Hebben jullie al eens dit sheet masker van Garnier gebruikt? En van welke textuur maskers houden jullie het meest? Laat het me even weten in de reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten