zondag 23 juli 2017

Julie | Let’s Talk Movies #10

(bron foto)


Er zijn weer drie maanden voorbij sinds het vorige Let’s Talk Movies artikel en dat wil zeggen dat het tijd is voor een nieuwe update. Vandaag laat ik jullie alle films zien die ik de voorbije maanden gezien heb. Het zijn er alweer niet zoveel, maar ik kan er toch enkele laten zien. Ook heb ik nieuws op vlak van series. Benieuwd of ik films gezien heb die de moeite waard zijn? Lees dan zeker verder.


My Fake Fiance – 29/04/2017

Toen ik in april met Nick en papa op vakantie ging, besloten we voor het eerst om onze tablet mee te nemen. Op vakantie gaan normaal gezien alle toestellen uit maar in het vliegtuig hebben we deze keer twee films gezien. Het was wel pas op de terugweg dus aan het eind van onze vakantie. Als eerste kozen we voor My Fake Fiance.


Het klonk mij echt als een leuke film, al is het einde waarschijnlijk wel voorspelbaar. Het is een ABC Family film en deze kan je helemaal zien op Youtube. Hierboven zie je enkel de trailer, maar je kan hem dus ook volledig zien. De film bevat de nodige romantiek maar het is toch zeker humor die de bovenhand neemt. Echt zo’n toffe film om samen met vriendinnen te zien of met je vriendje als hij dit ook leuk vind.

(bron foto)

“Jennifer (Melissa Joan Hart) is een slimme, sarcastische jonge vrouw vol ambitie met weinig interesse in de liefde. Vince (Joseph Lawrence) daarentegen is een echte rokkenjager, die geen zin in een vaste relatie heeft. Een verhuiswagen met daarin alle spullen van Jennifer wordt gestolen. Kort nadien komt ze tijdens een bruiloft naast Vince te zitten, een vage kennis van haar die torenhoge gokschulden heeft. Beiden hebben ze vanaf het eerste moment een hekel aan elkaar met slechts één ding gemeenschappelijk: ze zitten beiden in geldnood. Als ze zien hoeveel geld het bruidspaar aan cadeaus binnenhaalt, besluiten ze te trouwen voor de huwelijkscadeaus om zo hun geldproblemen op te lossen.” Het idee is geniaal natuurlijk maar het zou te simpel zijn als dit alles vlekkeloos verliep. De twee hoofdrolspelers vertolken hun rol super goed. Op IMDB krijgt hij een magere 6.5/10, van mij krijgt hij een 8.5/10 omdat ik echt plezier heb gehad met het kijken van deze film. Mocht je nog twijfelen weet de knappe hoofdrolspeler je misschien wel te overtuigen! ;-)

Mr. Right - 29/04/2017
Als tweede film kozen we voor Mr. Right. Het klinkt alweer als een zweverige romantische film maar dat is het toch niet helemaal. Het genre is amper te vergelijken met de vorige film. Deze is echt super bizar maar toch ook weer leuk. De personages zijn zo verwarrend dat je op het einde amper weet wat je gezien hebt. Je krijgt alvast een goeie indruk van wat ik bedoel als je de trailer bekijkt.


Ik vond de film eigenlijk best leuk. Het is deels omdat Anna Kendrick er in meespeelt dat ik deze film graag wou zien maar de nodige humor en actie zorgden ervoor dat ook Nick deze film wel leuk vond. Kies deze film als je verrast wil worden!

(bron foto)

“Martha is ongelukkig in de liefde, totdat ze eindelijk haar ideale man heeft gevonden. Maar haar ware liefde blijkt een internationale huurmoordenaar te zijn die op de vlucht is voor zijn voormalige werkgever. Zolang ze weten te ontkomen aan types als Hopper en 'Shotgun Steve' zouden de twee mogelijk een lang en gelukkig leven kunnen leiden.” Ik weet niet goed waarom maar ik vond deze film best leuk! Hij krijgt niet de beste commentaren op websites zoals Rotten Tomatoes (42%) of IMDB (6.3/10) maar ik zou hem toch een 7.5/10 durven geven. Het is geen must-see maar toch viel hij me niet tegen. Hoe meer ik er over nadenk, hoe leuker ik hem eigenlijk vind. Ideaal voor een luie zondagnamiddag!

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales – 26/05/2017

Als huwelijkscadeau kregen we van twee collega’s van Nick een super leuk cadeau. Ze hebben als twee koppels samengelegd voor een jaar vol dates. Iedere maand mogen we één enveloppe openen en die opdracht moeten we dan uitvoeren. Onze eerste opdracht bestond er uit naar de bioscoop te gaan en er zat twintig euro bij voor tickets of versnaperingen. We kozen voor Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, ook wel Salazar’s Revenge genoemd.


Ik ben niet zo’n grote fan van het piratenthema maar toch heb ik al enkele Pirates films gezien. Dankzij de humor doen ze me toch lachen en ga ik met een tevreden gevoel de zaal buiten. Johnny Depp speelt hierbij een belangrijke rol omdat hij zijn rol als Jack Sparrow meesterlijk vertolkt.

(bron foto)

“In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar. Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil's Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth, de briljante en beeldschone astronoom en Henry, een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.” Deze film krijgt de beste commentaren van de drie uit dit artikel en dat snap ik wel. Hij ziet knap in elkaar en je kan zien dat er moeite gestoken is in de cast en kleding. Op IMDB krijgt deze een 7/10 en van mij krijgt hij een 8.5/10. Je hoeft de vorige Pirates films niet gezien hebben maar dat is natuurlijk wel het leukste!

13 Reasons Why

Dat waren alle films die ik in april, mei en juni gekeken heb. Wel heb ik nog nieuws op het gebied van series. Nick en ik hebben samen alle afleveringen van Pretty Little Liars gezien. Ik vind het zo jammer dat het voorbij is maar het was echt zo’n fijne serie! Ik vond het einde nog wel best oké, ondanks de vele negatieve reacties die ze gekregen hebben. Ik ga de serie in ieder geval super hard missen!


Op dit moment zijn we de veelbesproken serie 13 Reasons Why aan het kijken en dit vind ik tot hiertoe ook best goed. We zitten bijna halfweg en de spanning bouwt echt wel flink op. Hier kan je alvast de trailer zien, mocht je om een of andere reden nog niet van deze serie gehoord hebben:


Ik ben benieuwd hoe dit alles afloopt en ik kijk nu alvast uit naar een tweede seizoen van deze serie. Ik voel gewoon dat er meer uitleg nodig is na het zien van het einde. Hopelijk wordt deze serie net zo goed als Pretty Little Liars!

Dat was dan weer al mijn film en serie nieuws van de afgelopen maanden! Hebben jullie een van deze films al gezien? En welke serie volg jij op dit moment? Laat het me weten!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten